SKIP TO CONTENT
Peugeot originalna dodatna oprema

 

 

 

 

 

. 

BREZSKRBNO V ZIMSKE DNI Z ORIGINALNO DODATNO OPREMO

STREŠNI NOSILCI ZA SMUČI

 

Za vse ljubitelje zimskih športov in zasneženih strmin so strešni nosilci za smuči tista dodatna oprema, ki v hladnejši polovici leta na avtomobilu pač ne sme manjkati. Z njimi smuči in snežne deske varno pripeljete do smučišča ter si istočasno zagotovite več prostora in bolj čisto kabino. So elegantnega videza, aerodinamične oblike in enostavni za namestitev ter uporabo. Zahvaljujoč velikemu potisnemu gumbu pa jih lahko odpirate in zapirate kar s smučarskimi rokavicami.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu strešnih nosilcev za smuči prihranili 20 %*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2024 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

STREŠNI KOVČKI

 

Ni prostora v prtljažniku ali v kabini avtomobila? Želite vašim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti maksimalno udobje? Izkoristite streho vašega avtomobila za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavne ne morete peljati. Sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje so le še dodatni argumenti za nakup. Strešni kovček naj postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih.

 

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete in pri pooblaščenem serviserju Peugeot preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov po 20 % nižji ceni*.

 

*Ponudba velja do vključno 31.12.2024 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNA GUMI KORITA ZA PRTLJAŽNIK

 

Z izbiro kakovostnega gumijastega korita »po meri« boste prtljažni prostor vašega vozila zaščitili pred umazanijo in vlago zimskih dni ter poskrbeli za lažje vzdrževanje čistoče. Protizdrsni material pa poskrbi, da bo med vožnjo vsa (športna) oprema, kovčki ali celo pasja kletka ostala na enem mestu.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu vseh originalnih gumijastih korit za prtljažnik prihranili 20 %*. Ponudba velja tudi za  originalne gumijaste in iglane tepihe.

 

*Ponudba velja do 31.12.2024 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne gumijaste in iglane tepihe ter gumijasta korita za prtljažnik (oz. marketinški skupini 948 in 981), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

STREŠNI NOSILCI

 

V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. Na strešne nosilce lahko pritrdite strešni kovček, strešne nosilce za kolo ali smuči. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Strešni nosilci so na pooblaščenih servisih Peugeot na voljo 20 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2024 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961, 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ZIMSKO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO -30° C

 

Kljub nizkim zunanjim temperaturam pod lediščem, poskrbi zimsko čistilo za vetrobransko steklo za 100 % vidljivost na cesti, brez zmrzovanja stekel in ostankov umazanije. Učinkovito do -30 ° C. Na voljo za 1,99 € z DDV*.

 

*Cena velja za 1 L čistila s kataloško številko KEMZ001. Ponudba velja od 1.12.2023 do 29.02.2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična.

SPREJ ZA ODMRZOVANJE STEKEL

 

Prihranite čas z zamudnim »praskanjem« stekel in si priskrbite učinkovit ter priročen sprej za odmrzovanje, ki hitro odmrzne tudi močno zaledenela stekla na vašem vozilu. Sprej steklene površine ščiti pred ponovnim zmrzovanjem, poskrbi za jasen vid tudi v primeru, da vozilo še ni doseglo delovne temperature, ne poškoduje drugih materialov (lak, guma, plastika) in ima prijeten citrusni vonj. Na voljo za 5,99 € z DDV*.

 

*Cena velja za sprej za odmrzovanje stekel, 500 ml, s kataloško številko W0892331201. Ponudba velja od 1.12.2023 do 29.02.2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična.