SKIP TO CONTENT
Peugeot Assistance

PEUGEOT Assistance

Če je vaše vozilo v nevoznem stanju (okvara ali prometna nesreča), pokličite PEUGEOT Assistance. V primeru popravila na cesti ali vleke vozila bomo za vas ustrezno poskrbeli, da boste lahko z vožnjo nadaljevali vse do vašega doma, če je potrebno. Vsa vozila Peugeot lahko koristijo ugodnosti doživljenjske asistencePod pogojem, da z vozilom vsako leto opravite redni servisni pregled v mreži proizvajalca..

 

 

ASISTENCA PEUGEOT: LAHKO RAČUNATE NA NAS

Asistenca Peugeot posreduje v primeru:

 

Peugeot se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, za odpravo okvare na vašem vozilu: poseg bomo opravili na licu mesta ali vozilo odpeljali z vlečno službo do pooblaščenega serviserja Peugeot

 

Če bo vaše vozilo v nevoznem stanju celoten dan, vam lahko priskrbimo nadomestno vozilo ali celo tudi nočitev.

 

 

POTUJTE BREZ VSEH SKRBI


 

ASISTENCA IZ VAŠEGA VOZILA

V primeru prometne nesreče, okvare vozila ali druge nepravilnosti lahko izkoristite prednosti samodejnega klica v sili s določitvijo geografskega položaja, ki vam zagotavlja hitro in učinkovito izvedbo posega.

V primeru trčenja vaše vozilo samodejno sproži klic v sili, brez da bi morali vi kakorkoli posredovati. V primeru okvare ali druge nepravilnosti lahko stopite v stik z Asistenco Peugeot Connect s klikom na gumb z znakom «leva», ki se nahaja na armaturni plošči.

 

MYPEUGEOT APP

Po zaslugi aplikacije MyPeugeot lahko v kateremkoli trenutku stopite v stik z Asistenco Peugeot. V svojem osebnem kotičku lahko spremljate pot vozila vlečne službe vse do vaše lokacije.