SKIP TO CONTENT
MyPeugeot App
MYPEUGEOT®

VAŠA APLIKACIJA MYPEUGEOT

Z mobilno aplikacijo MyPeugeot, ki je brezplačno na voljo za sisteme iOS in Android, boste v čisto vseh okoliščinah ostali povezani s svojim vozilom.

VAŠA APLIKACIJA MYPEUGEOT

Z mobilno aplikacijo MyPeugeot, ki je na brezplačno na voljo za sisteme iOS in Android, boste v čisto vseh okoliščinah ostali povezani s svojim vozilom.

NEMUDOMA RAZPOLOŽLJIVE BISTVENE INFORMACIJE


Stopnja dosega in statistični podatki o vožnji se vam neposredno prikažejo. Lokacijo svojega vozila lahko povsem enostavno poiščete po zaslugi samodejno zabeleženega parkiranja.

 

Potrebujete pomoč? Na nas se lahko obrnete prek spletne strani za rezervacijo termina ali pokličite službo PEUGEOT asistenca. Po zaslugi funkcije Roadside assistance (pomoč na cesti) boste lahko celo spremljali prihod vlečnega vozila.

IMEJTE NADZOR NAD PORABO 


Vsi statistični podatki o vožnji so vam na voljo na kontrolni plošči. Prikažite si podatke o porabi goriva in/ali električni energiji, stroških uporabe, trajanju poti itd.

 

Ali vozilo uporabljate tudi za službene potrebe? Opravljene poti lahko razvrstite po namenu in izmerite svojo porabo.

UPRAVLJAJTE SVOJE VZDRŽEVANJE, KOT SE VAM ZDI PRIMERNO

Z enim samim klikom lahko dostopite do servisne knjižice. Vnaprej načrtujte postopke vzdrževanja. V svoj urnik si zabeležite naslednji dogovorjeni termin in vnaprej predvidite prihodnje posege.

 

Odločite se za servisno knjižico v elektronski obliki. Vanjo bodo samodejno shranjeni podatki o vseh posegih, ki jih bo opravila delavnica PEUGEOT ali pooblaščeni serviser. 

 

VAŠ PEUGEOT NIČESAR VEČ NE SKRIVA PRED VAMI


Vse storitve, ki se navezujejo na vaše vozilo, lahko upravljate prek enega samega vmesnika. Sklenite naročnino na vse povezljive storitve, do katerih ste upravičeni in si na ta način privoščite še bolj pestra doživetja v vožnji. 
 
 
Ali ne veste, na kaj vas opozarja kontrolna lučka, ki se vklopi na instrumentni plošči? Potrebujete pomoč glede zaslona na dotik? Ali morate posodobiti multimedijski sistem vašega Peugeota? Vsi nasveti za pomoč, ki jo potrebujete, so vam na voljo neposredno v aplikaciji MyPeugeot.
 
 
Dostopite do celotne dokumentacije vozila med zabavnim iskanjem. S funkcijo Scan My PEUGEOT lahko s fotoaparatom na svojem pametnem telefonu skenirate določen del vozila in dostopite do razpoložljive dokumentacije za to temo. 

BODITE ŠE BOLJ SAMODEJNI KOT KADARKOLI PREJ


V MyPeugeot so vključene storitve, namenjene priključnim hibridnim in električnim vozilom.

 

S pomočjo storitve za e-upravljanje na daljavo boste lahko napolnili baterijo in imeli na voljo informacije o stanju napolnjenosti ali nastavili temperaturo v potniškem prostoru.