SKIP TO CONTENT
PETVRATNE LIMUZINE PEUGEOT

 

OGLEJTE SI NAŠ IZBOR KOMPAKTNIH PETVRATNIH LIMUZIN

OGLEJTE SI NAŠ IZBOR KOMPAKTNIH PETVRATNIH LIMUZIN

PETVRATNE LIMUZINE PEUGEOT

 

Naše petvratne limuzine poosebljajo eleganco, udobje in povezljivost. Prepustite se strokovno podkovanemu znanju znamke Peugeot z vidika lege na cesti. Zavoljo stabilne lege na cesti ter zmogljivih dizelskih motorjev BlueHDi, bencinskih motorjev PureTech ali priključnih hibridnih motorjev boste doživeli pestro vožnjo.

 

PETVRATNE LIMUZINE PEUGEOT

Naše petvratne limuzine poosebljajo eleganco, udobje in povezljivost. Prepustite se strokovno podkovanemu znanju znamke Peugeot z vidika lege na cesti. Zavoljo stabilne lege na cesti ter zmogljivih dizelskih motorjev BlueHDi, bencinskih motorjev PureTech ali priključnih hibridnih motorjev boste doživeli pestro vožnjo.

 

KAJ JE LIMUZINA?

 

Limuzine, ki jih imenujemo tudi triprostorske limuzine, so vozila s srednje velikimi gabaritnimi merami (od 4 do 5 metrov dolžine), ki imajo karoserijo s štirimi vrati in pri katerih iz potniškega prostora ni možno dostopiti do prtljažnika.

 

Dvoprostorske limuzine, ki jih povečinoma imenujemo kompaktne limuzine, imajo krajše gabaritne mere kot triprostorske limuzine, ki so večje in imajo tri povsem ločene predele: pokrov motornega prostora, potniški prostor in prtljažni prostor.

 

Limuzine veljajo za priljubljena vozila zaradi svojega športnega videza in izjemnega udobja. Ta tip vozila je zaslovel zaradi precej velike prostornine prtljažnika in udobja v vožnji na vsakodnevnih poteh.

KATERE SO PREDNOSTI LIMUZIN?

 

Izkoristite številne prednosti limuzin znamke PEUGEOT:

 

  • Izjemno udobje v vožnji na dolgih poteh
  • Prostorna notranjost
  • Zelo prostoren prtljažnik
  • Elegantna in moderna oblikovna zasnova
  • Številne vrhunske tehnologije

Kakšno vozilo je fastback?

 

Izraz »fastback« označuje dvodelno karoserijo. To je ime za vozila, pri katerih se linija strehe neprekinjeno razteza vse do zadnjega dela vozila ali njenega prtljažnega prostora.

Oblika karoserije novega Peugeota 408 je bila zasnovana po navdihu slogovnih zapovedih vozil fastback ter se ponaša z izraznim videzom, ostrimi linijami in padajočo streho.

Katere so prednosti vozila fastback?

 

Silhueta karoserije fastback omogoča več aerodinamičnih zmogljivosti kot drugi tipi karoserij po zaslugi padajoče strehe, ki sega vse do prtljažnih vrat vozila. 

OGLEJTE SI LIMUZINO, KI JE IZDELANA NATANKO ZA VAS

OGLEJTE SI LIMUZINO, KI JE IZDELANA NATANKO ZA VAS.

PEUGEOT 308 S PRIKLJUČNIM HIBRIDNIM IN ELEKTRIČNIM MOTORJEM

Kompaktna limuzina 308 razkriva prenovljeno identiteto znamke PEUGEOT prek oblikovne zasnove visokega razreda ter ergonomske in intuitivne opreme. 

Zanesete se lahko na inovativne in kakovostne tehnologije novega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® in na njegov izbor priključnih hibridnih, električnih, dizelskih ali bencinskih motorjev.

 

PEUGEOT 408 IN 408 PLUG-IN HYBRID

Za osupljivo karoserijsko obliko nove petvratne limuzine PEUGEOT 408 je značilna dinamična in navdihujoča drža «Fastback». Ponuja vam položaj za vožnjo na ravni petvratne limuzine in nekoliko višjo držo, tako da boste lahko cesto odkrivali s povsem novega zornega kota. V ponudbi motorjev za PEUGEOTA 408 sta na voljo dva priključna hibridna motorja s 180 in 225 konjskimi močmi in bencinski motor s 130 konjskimi močmi.

 

 

NOVA PEUGEOTA 508 IN 508 PLUG-IN HYBRID

S svojo nizko karoserijo in edinstveno oblikovno zasnovo prednjega dela PEUGEOT 508 visokega razreda velja za pravo poosebljenje odločno moderne petvratne limuzine. Privoščite si intenzivna vozniška doživetja po zaslugi njegovega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit®, tehnološko naprednih sistemov visokega razreda in učinkovitih dizelskih, bencinskih ali priključnih hibridnih motorjev.