SKIP TO CONTENT
karavani
OGLEJTE SI IZBOR KARAVANOV ZNAMKE PEUGEOT

Oglejte si izbor vozil SW in karavanov Peugeot

ODLOČITE SE ZA UPORABNEGA KARAVANA Z ELEGANTNO OBLIKOVNO ZASNOVO

Zakaj uporabno vozilo ne bi moglo ugoditi estetskim merilom? Ali je modularno vozilo že vnaprej obsojeno na to, da nima privlačne oblikovne zasnove?

 

Ravno nasprotno! Pri znamki Peugeot stremimo za idealnim ravnovesjem med estetiko in udobjem. Opustite splošno prepričanje in se pustite presenetiti umirjeni in elegantni oblikovni zasnovi karavanskih različic.

KARAVANI Z VELIKO PROSTORNINE ZA NAKLADANJE

Naši karavani visokega razreda so v zadnjem delu vozila zelo prostorni, poleg tega pa razpolagajo s številnimi odlagalnimi mesti, po zaslugi katerih velja za idealnega sopotnika številnih družin in vseh tistih, ki morajo redno prevažati kakršenkoli material. Ne pozabite, da lahko prostornino prtljažnika povečate s preklopom zadnjih sedežev vozila.

IZKORISTITE TEHNOLOGIJE VAŠEGA KARAVANA

Naši tehnološko napredni karavani so opremljeni tudi s povezljivo navigacijo 3D z glasovnim upravljanjem in z najnovejšimi sistemi za pomoč pri vožnji, s katerimi bo vožnja še bolj prijetna.

 

Poleg tega bodo nad našim karavanom Peugeot 508 SW Hybrid navdušeni vozniki, ki iščejo okolju prijaznejše vozilo.

 

Če iščete udobnega karavana, vendar se ne želite odpovedati oblikovni zasnovi prečudovite petvratne limuzine, je naš izbor SW izdelan natanko za vas!

PEUGEOT 308 SW
Družinski karavan PEUGEOT 308 SW vas vabi novim doživetjem naproti. Že na prvi pogled bo na vas naredil izjemen vtis z elokventnim prednjim delom in drzno osvetlitvijo, ki je dobro vidna tako podnevi kot tudi ponoči. V karavanu 308 SW izkusite PEUGEOT i-Cockpit® in njegovo ergonomsko voznikovo mesto. Obljublja še nikoli videne občutke v vožnji. 
OGLEJTE SI GA
PEUGEOT 508 SW
Karavan PEUGEOT 508 SW visokega razreda z brezkompromisnim dizajnom vam ponuja udobje vozila za dolge razdalje, velikodušnost SW-ja in športen temperament kupeja. S svojimi odločnimi in izklesanimi slogovnimi potezami, napetimi linijami in izrazno okrasno masko je novi PEUGEOT 508 SW videti kot moderno in elegantno vozilo, ki pa je hkrati tudi prostorno in atletsko naravnano. 
OGLEJTE SI GA

POVEZLJIVA 3D NAVIGACIJA

Povezljiva navigacija 3D z glasovnim prepoznavanjem, ki ima vgrajene storitve TomTom, vam prikazuje osnovne informacije na kapacitivnem zaslonu na dotik (promet, vreme, bencinski servisi, parkirišča v neposredni bližini, interesne točke).

 

Zahvaljujoč skupnosti TomTom® se lahko uporabniku na zaslonu prikazujejo tudi območja, na katerih se občasno pojavijo tvegane ali nevarne situacije. Storitev je na voljo kot plačljiva opcija. Z uporabo kartice SIM, ki je nameščena v vozilu (z vključenim triletnim naročniškim razmerjem).

POMOČ PRI VOŽNJI

Karavani znamke PEUGEOT ponujajo številne sisteme za pomoč pri vožnji.

 

Pri novem PEUGEOTU 508 SW izkoristite najnovejše tehnologije za pomoč pri vožnji (i), kot so tehnologija Night Vision®, Full Park Assist, prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go in pomoč pri zadržanju vozila na voznem pasu, ter se prepustite vodenju sistema za avtonomno vožnjo.

 

PEUGEOT 308 SW vam ponuja sisteme za pomoč pri vožnji (i) zadnje generacije, kot so prilagodljivi tempomat, Park Assist, opozorilnik na voznikovo nepozornost, samodejni preklop dolgih/zasenčenih luči, prepoznavanje prometnih znakov omejitve hitrosti, Active Safety Brake (samodejno zaviranje v sili) in Visiopark 1.

OGLEJTE SI NAŠE KARAVANE