SKIP TO CONTENT
Moj Peugeot

PROGRAM UGODNOSTI MOJ PEUGEOT

Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot  ZA PODJETJA za samostojne podjetnike. Članstvo v samem klubu je za vse uporabnike popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti.

 

Vse ugodnosti se povečujejo glede na starost vozila ali velikost voznega parka. Na takšen način želi Peugeot približati vrhunsko vzdrževanje vozil svojim najbolj zvestim uporabnikom ter jim ponuditi cenovno ugodnejše pogoje. Program ugodnosti pod določenimi pogoji omogoča celo do 40 % popustov.

MOJ PEUGEOT ZA FIZIČNE OSEBE

KDO LAHKO PRISTOPI K PROGRAMU MOJ PEUGEOT ZA FIZIČNE OSEBE?

V program Moj Peugeot lahko pristopi vsaka fizična oseba, ki ima v lasti ali uporabi osebno ali lahko tovorno vozilo znamke PEUGEOT ter stalno oziroma začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.

MOJ PEUGEOT ZA PODJETJA

KDO LAHKO PRISTOPI K PROGRAMU MOJ PEUGEOT ZA PODJETJA?

V program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopi podjetje, ki je registrirano za opravljanje dejavnosti, in ima sedež v RS in ima v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Peugeot.

ASISTENCA MOJ PEUGEOT

365 dni na leto, 7 dni na teden, 24 ur na dan

ASISTENCA Moj Peugeot zagotavlja popravilo okvare na kraju samem ali, ko to ni mogoče, dostavo vozila do najbližjega pooblaščenega PEUGEOT serviserja.

 

TELEFON: 080 1 307