SKIP TO CONTENT
Moj Peugeot za fizicne osebe

MOJ PEUGEOT ZA FIZIČNE OSEBE

MOJ PEUGEOT ZA FIZIČNE OSEBE
Ste lastnik Peugeot vozila in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti?

Postanite član brezplačnega programa ugodnosti Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota bo lažje in cenejše kot kadarkoli!

Pri Peugeot pooblaščenih servisih boste za originalne rezervne dele plačevali do 35 % manj.

Poleg tega pa boste prejemali tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

VSAKA STAROST IMA SVOJE PREDNOSTI

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila:

STAROST

VOZILA

Višina popusta

ZA NADOMESTNE DELE

Popusti za OLJA in

MAZIVA TotalEnergies

DO 2 leti 0% 0%
VEČ kot 2 leti 10% 5%
VEČ kot 3 leta 15% 7,5%
VEČ kot 4 leta 20% 10%
VEČ kot 5 let 25% 12,5%
VEČ kot 6 let 30% 15%
VEČ kot 7 let 35% 17,5%
POGOSTA VPRAŠANJA

Kdo lahko pristopi k programu ugodnosti Moj Peugeot?

V program ugodnosti Moj Peugeot lahko pristopi vsaka fizična oseba, ki ima v lasti ali v uporabi osebno ali lahko tovorno vozilo znamke Peugeot ter stalno oziroma začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.

 

Kako lahko pristopim k programu ugodnosti Moj Peugeot?

Program ugodnosti Moj Peugeot je prostovoljen in brezplačen, z izpolnitvijo pristopne izjave in prinaša ugodnosti in popuste. V program ugodnosti Moj Peugeot se lahko vozniki Peugeot osebnih vozil prijavijo na enega izmed naslednjih načinov:

 

Kakšne ugodnosti bodo lahko koristili uporabniki program ugodnosti Moj Peugeot?

  • Popusti pri vzdrževanju svojega vozila,
  • obvestila o posebnih Peugeotovih akcijah,
  • obvestila o Peugeotovih novostih.

 

Kako je določena višina popusta pri vzdrževanju vozila?

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila. To pomeni, da starost vozila predstavlja čas, ki je potekel od začetka teka garancijske dobe. Maksimalni popust na nadomestne dele znaša 35 %, na olja ter maziva znamke TOTAL pa 17,5 %.

 

Kaj vključujejo popusti pri vzdrževanju vozila?

Popusti veljajo za nadomestne dele (filtri, zavore, jermeni, izpušni sistem, svečke, hladilnik, črpalke, ...) in izbrane artikle (metlice brisalcev, vlečne kljuke, strešni prtljažniki), kjer je koriščenje ugodnosti časovno omejeno.

 

Ali je zagotovljeno varovanje osebnih podatkov?

Podjetje P Automobil Import, d.o.o. se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. P Automobil Import, d.o.o. bo uporabljal posredovane podatke za namene, kot je določeno v Splošnih pogojih. Lastniki Peugeotov, ki se bodo vpisali v program zvestobe Moj Peugeot lahko kadarkoli zahtevajo pregled, dopolnitev, popravo ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov P Automobil Import, d.o.o., Baragova ulica 7e, 1000 Ljubljana.

 

Kateri nadomestni deli in storitve so izključeni iz ugodnosti v okviru programa ugodnosti Moj Peugeot?

Popusti v nobenem primeru ne veljajo za naslednje nadomestne dele: vsi zunanji nadomestni deli vidni s prostim očesom, ki dajejo obliko vozilu (primer: blatniki, vrata, streha, odbijači, vzvratno ogledalo, steklene površine, luči...), filter trdnih delcev (FAP), plin za klimatske naprave, aditivi, olja in maziva, ki niso znamke Total, hladilna tekočina, tekočine za pranje vetrobranskega stekla, akumulator, pnevmatike, kovinska in aluminijasta platišča, metlice brisalcev, žarnice, dodatna oprema, butični izdelki Peugeot, vsi nadomestni deli znamke Motaquip/Eurorepar, potrošni material, nadomestni deli, ki so predmet promocijskih akcij, vsi nadomestni deli katerih plačilo krije zavarovalnica.