SKIP TO CONTENT
Poprodajne promocije Peugeot

 

 

 

 

 

. 

PEUGEOT POPRODAJNE PROMOCIJE

NASVET STROKOVNJAKA

 

V Sloveniji deluje kar 18 pooblaščenih serviserjev Peugeot, ki skrbijo za brezhibno delovanje jeklenih konjičkov oz. »jeklenih levov«. Več kot 94% naših strank priporoča obisk pooblaščenega servisa Peugeot svojim prijateljem in znancem zaradi profesionalnega odnosa, kakovostno opravljenega servisa v dogovorjenem času, hitre diagnostike vozila, prisrčnega sprejema, prijaznosti, natančnosti in zanesljivosti ter ustrezne cene storitev. Več informacij o raziskavi prejmete na tej povezavi

 

Poleg rednega vzdrževanja vozil Peugeot je lahko dober razlog za obisk pooblaščenih servisov tudi raznolika sezonska ponudba po akcijskih cenah. 

METLICE BRISALCEV

 

Brisalci so nepogrešljiva oprema, brez katere si vožnje z avtomobilom, sploh v slabih vremenskih razmerah, ne znamo več predstavljati. Po priporočilu strokovnjakov jih menjamo enkrat letno, s tem pa zagotovimo, da nam bosta vetrobransko in zadnje steklo zagotavljala 100 % vidljivost.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot izkoristite odlično ponudbo – ob nakupu novih metlic brisalcev po kar 30 %* ugodnejši ceni prejmete še brezplačno menjavo. 

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

AKUMULATORJI

 

Da vas akumulator v vašem osebnem vozilu ali avtodomu ne bo pustil na cedilu priporočamo, da njegovo stanje čimprej preverite na pooblaščenem servisu Peugeot ter ga po potrebi zamenjate z novim. Izkoristite enkratno ponudbo akumulatorjev, ki so sedaj na voljo kar 30 % ugodneje!*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na originalne akumulatorje in akumulatorje blagovne znamke Eurorepar (marketinški skupini 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi.

NOTRANJE ZAŠČITE ZA VOZILO

 

Z izbiro kakovostnih tepihov, korit za prtljažnik in sedežnih prevlek »po meri«, boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred umazanijo in poskrbeli za brezčasen in eleganten videz vašega leva.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste sedaj pri nakupu notranjih zaščit prihranili kar 20 %*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse sedežne prevleke, tepihe in korita (marketinške skupine 946, 948 in 981) od 1.9.2023 dalje z izjemo originalnih tepihov in korit, pri katerih je ponudba veljavna od 1.10.2023 dalje. Ponudba velja za izdelke, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNI STREŠNI KOVČKI

 

Ni prostora v prtljažniku ali v kabini avtomobila? Želite vašim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti maksimalno udobje? Izkoristite streho vašega avtomobila za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavne ne morete peljati. Sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje so le še dodatni argumenti za nakup. Strešni kovček naj postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih.

 

Preverite ponudbo strešnih kovčkov, ki so sedaj na voljo kar 20 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNI STREŠNI PREČNI NOSILCI

 

V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. Na strešne nosilce lahko pritrdite tudi strešni kovček, ki hitro reši zagato s prostorom. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste ob nakupu originalnih strešnih prečnih nosilcev sedaj prihranili kar 20 %*.

 

*Ponudba velja od 1.10. do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961, 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

 

Ob menjavi pnevmatik (ali kadarkoli med letom) lahko dodatno poskrbite za eleganten in drzen videz vašega leva ter ga opremite z novimi originalnimi alu platišči, ki so na voljo 20 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na izdelke iz marketinške skupine 517 in 526, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ULTRAZVOČNI ODGANJALEC KUN

 

Učinkovita in zanesljiva ultrazvočna naprava z modulacijo visokih frekvenc nudi odlično zaščito pred kunami. Ob aktivaciji naprava živali plaši in odganja. Zaradi svoje ploske oblike in delovanja na baterije je idealna za namestitev pod pokrov vašega vozila. Na voljo za 89,99 € z DDV*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za izdelek s kataloško številko 1647966880, ki je dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot.

PRENOSNI KAVNI APARAT

 

Prenosni kavni aparat na kapsule Nespresso® se odlično prilega nosilcu za kozarce v potniškem prostoru vašega vozila. Enostaven priklop na 12- voltno vtičnico vozila in priloženi skodelici pa poskrbita za popoln užitek v kavi v vsakem trenutku. Naj vas vonj kave spremlja tudi na poti. Na voljo za 279,99 € z DDV*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za izdelek s kataloško številko 1673464080, ki je dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Kapsule Nespresso® niso priložene. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot.

ZAŠČITA TOVORNEGA PROSTORA

 

Zaščitite tovorni prostor vašega lahkega gospodarskega vozila in izkoristite 20 % popust ob nakupu zaščit dna in stranskih zaščit bokov ter kolotekov.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za izdelke marketinške skupine 729, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

KOMPLET MIKROFIBER KRP

 

Komplet 5 aktivnih krp za čiščene vseh vrst površin, brez potrebe uporabe dodatnih čistil. Mikroaktivne krpe so primerne za čiščenje suhih ali mokrih površin, za suho poliranje in ne puščajo sledi ter nitk. Idealne tudi za čiščenje notranjosti in zunanjosti vašega vozila, po uporabi pa jih enostavno operete v pralnem stroju. Na voljo za 8,99 € z DDV*.

 

*Cena velja za komplet 5 krp s kataloško številko W1899900131. Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.11.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot

KOMPLET PRVE POMOČI

 

Komplet z najnujnejšimi pripomočki za nudenje prve pomoči, ki je nepogrešljiva oprema za vaše vozilo ali dom. Na voljo za 9,99 € z DDV*.

 

*Cena velja za komplet prve pomoči Emil Frey s kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.11.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot

ČRNI PETEK PRI PEUGEOTU

 

Črni petek traja pri Peugeotu kar cel teden!

 

Izkoristite enkratno priložnost in si na najbližjem pooblaščenem servisu Peugeot do 1.12.2023 priskrbite aditiv AdBlue v priročnem 10 L pakiranju z nalivalko po akcijski ceni 9,99 €. Naj bo črn samo petek, ne pa tudi izpuhi iz vašega vozila.

 

*Ponudba velja za aditiv AdBlue 10L, s kataloško številko PROMOS900. Ponudba velja do 1.12.2023 in velja za fizične stranke ter podjetja.