SKIP TO CONTENT
Poprodajne promocije Peugeot

 

 

 

 

 

. 

PEUGEOT POPRODAJNE PROMOCIJE

PEUGEOT BLACK FRIDAY PONUDBA

Praznik popustov, Black Friday, traja na Peugeotu kar cel teden! Izkoristite posebno ponudbo in si v tednu od 18.11. do 25.11.2022 priskrbite kakovostno gumijasto korito za prtljažnik za samo 29,99 €*. Korito zaščiti prtljažni prostor pred umazanijo in vlago ter sočasno preprečuje drsenje predmetov med vožnjo. Black Friday cena velja za korita za vse modele/ tipe vozil. Vabljeni na pooblaščene servise Peugeot!

 

 *Ponudba velja za korita za prtljažnik dobavitelja Gledring (marketinška skupina 981). Ponudba velja za fizične stranke in podjetja. V primeru nerazpoložljivosti izdelka, lahko korito pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot v tednu od 18.11. do 25.11.2022 naročite po Black Friday ceni.

AKUMULATORJI

Akumulatorju, predvsem v starejših vozilih, ni potrebno posvečati prevelike pozornosti vse do takrat, ko nas ne pusti na cedilu. Takrat je pa že prepozno, kajne? Vozilo raje pravočasno pripravite na hladne dni.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot vam nudimo brezplačno meritev stanja akumulatorja in kar 30 %* popust ob nakupu novega.

 

*Ponudba velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na originalne akumulatorje in akumulatorje blagovne znamke Eurorepar (marketinški skupini 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Ob menjavi pnevmatik (ali kadarkoli med letom) lahko dodatno poskrbite za eleganten in drzen videz vašega leva ter ga opremite še z novimi alu platišči, ki vam jih ponujamo kar 30 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na izdelke iz marketinške skupine 517 in 526, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

GUMIJASTI TEPIHI IN KORITA ZA PRTLJAŽNIK

Z izbiro kakovostnih gumijastih tepihov in korit za prtljažnik »po meri« boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred zunanjo umazanijo in deževnico jesensko-zimskih dni. Brezčasen in eleganten videz pa bo dodatno popestril notranjost vašega leva.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot lahko pri nakupu vseh originalnih tepihov in korit za prtljažnik ter tepihov in korit za prtljažnik proizvajalca Gledring prihranite 30 %*. 

 

*Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za tepihe in korita za prtljažnik iz marketinške skupine 948 in 981, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

STREŠNI NOSILCI

V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. Na strešne nosilce lahko pritrdite tudi strešni kovček, ki hitro reši zagato s prostorom. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Strešni nosilci so na pooblaščenih servisih Peugeot na voljo kar 30 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

STREŠNI KOVČKI

Ni prostora v prtljažniku ali v kabini avtomobila? Želite vašim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti maksimalno udobje? Upoštevajte nasvet strokovnjaka in izkoristite streho vašega avtomobila za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavno ne morete peljati. Sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje so le še dodatni argumenti za nakup. Strešni kovček naj postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih.

 

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov, kar 30 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

STREŠNI NOSILCI ZA SMUČI

Za vse ljubitelje zimskih športov in zasneženih strmin so strešni nosilci za smuči tista dodatna oprema, ki v hladnejši polovici leta na avtomobilu pač ne sme manjkati. Z njimi smuči in snežne deske varno pripeljete do smučišča, poleg tega pa si istočasno zagotovite več prostora in bolj čisto kabino. So elegantnega videza, aerodinamične oblike in enostavni za namestitev ter uporabo. Zahvaljujoč velikemu potisnemu gumbu pa jih lahko odpirate in zapirate kar s smučarskimi rokavicami.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu strešnih nosilcev za smuči prihranili kar do 30 %*. 

 

 

*Ponudba velja do 31.1.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

SNEŽNE VERIGE

Želite dodatno varnost v zasneženih dneh? Da se idila zimskega dopusta ne bo spremenila v nočno moro, hranite v prtljažniku vozila vedno še snežne verige, s katerimi bo vožnja v snežnih razmerah mala malica.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu snežnih verig prihranili 15 %*.

 

*Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na snežne verige Gledring (posamezne kataloške skupine od GLKJ20 do GLKJ140), ki so dobavljive na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

METLICE BRISALCEV

Brisalci so nepogrešljiva dodatna oprema, brez katere si vožnje z avtomobilom, sploh v deževnih dneh, ne znamo več predstavljati. Po priporočilu strokovnjakov jih menjamo enkrat letno, s tem pa zagotovimo, da nam bosta vetrobransko in zadnje steklo zagotavljala 100 % vidljivost.
 

Na pooblaščenih servisih Peugeot smo pripravili odlično ponudbo, s katero boste privarčevali kar 30 %* pri nakupu vseh metlic brisalcev v naši ponudbi.

 
 *Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO, 1 L

Letno čistilo za vetrobransko steklo poskrbi s svojo odlično čistilno sposobnostjo za 100 % vidljivost na cesti. Uživajte v panoramskih vožnjah s čistimi stekli, brez ostankov umazanije, mrčesa ali cvetnega prahu. Koncentrirano letno čistilo za vetrobransko steklo zadostuje za 6 L čistilne tekočine. Na voljo za 1,59 € z DDV*.

 

 *Cena velja za 1 L čistila za vetrobransko steklo s kataloško številko KEML001. Ponudba velja od 1. 9. 2022 do 30. 11. 2022. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. 

DIŠAVE ZA AVTO

Izberite vam najljubšo dišavo za avto s hudomušnim napisom ali ljubko sličico. Izbirate lahko med različnimi motivi in barvami. Sveži vonj pa bo še dodatno popestril vožnjo z vašim vozilom. Na voljo za 1,99 € z DDV*.

 

 *Cena velja za 1 L čistila za vetrobransko steklo s kataloško številko KEML001. Ponudba velja od 1. 9. 2022 do 30. 11. 2022. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.