SKIP TO CONTENT
Poprodajne promocije Peugeot

 

 

 

 

 

. 

PEUGEOT POPRODAJNE PROMOCIJE

NASVET STROKOVNJAKA

V Sloveniji deluje kar 18 pooblaščenih serviserjev Peugeot, ki skrbijo za brezhibno delovanje jeklenih konjičkov oz. »jeklenih levov«. Več kot 94% naših strank priporoča obisk pooblaščenega servisa Peugeot svojim prijateljem in znancem zaradi profesionalnega odnosa, kakovostno opravljenega servisa v dogovorjenem času, hitre diagnostike vozila, prisrčnega sprejema, prijaznosti, natančnosti in zanesljivosti ter ustrezne cene storitev. Več informacij o raziskavi prejmete na tej povezavi

 

Poleg rednega vzdrževanja vozil Peugeot je lahko dober razlog za obisk pooblaščenih servisov tudi raznolika sezonska ponudba po akcijskih cenah. 

METLICE BRISALCEV

Brisalci so nepogrešljiva dodatna oprema, brez katere si vožnje z avtomobilom, sploh v slabih vremenskih razmerah, ne znamo več predstavljati. Po priporočilu strokovnjakov jih menjamo enkrat letno, s tem pa zagotovimo, da nam bosta vetrobransko in zadnje steklo zagotavljala 100 % vidljivost.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot smo pripravili odlično ponudbo – ob nakupu novih metlic brisalcev po kar 30 %* ugodnejši ceni vam nudimo še brezplačno menjavo**. 

 
*Ponudba metlic brisalcev velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. **Brezplačna menjava metlic brisalcev velja do 30.4.2023 v primeru, da pri pooblaščenem serviserju Peugeot kupite nove. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNI TEPIHI IN KORITA ZA PRTLJAŽNIK

Z izbiro kakovostnih originalnih tepihov in korit za prtljažnik »po meri« boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred zunanjo umazanijo in deževnico zimsko-pomladanskih dni. Brezčasen in eleganten videz pa bo dodatno popestril notranjost vašega leva.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot lahko pri nakupu vseh originalnih tepihov in korit za prtljažnik prihranite 30 %*.

 

*Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe in korita za prtljažnik (oz. marketinški skupini 948 in 981), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNI NOSILCI ZA SMUČI

Z vse ljubitelje zimskih športov in zasneženih strmin so strešni nosilci za smuči tista dodatna oprema, ki v hladnejši polovici leta na avtomobilu pač ne sme manjkati. Z njimi smuči in snežne deske varno pripeljete do smučišča, poleg tega pa si istočasno zagotovite več prostora in bolj čisto kabino. So elegantnega videza, aerodinamične oblike in enostavni za namestitev ter uporabo. Zahvaljujoč velikemu potisnemu gumbu pa jih lahko odpirate in zapirate kar s smučarskimi rokavicami.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu strešnih nosilcev za smuči prihranili kar do 30 %*.

 

*Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNI PREČNI NOSILCI

V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. Na strešne nosilce lahko pritrdite tudi strešni kovček, ki hitro reši zagato s prostorom. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Strešni nosilci so na pooblaščenih servisih Peugeot na voljo kar 30 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ZIMSKI PAKET DODATNE OPREME

Predstavljamo vam popoln paket originalne dodatne opreme* za vaše vozilo, ki je nepogrešljiva za zimske mesece. Za samo 399,99 € prejmete originalne strešne prečne nosilce, ki jih boste lahko uporabljali celo leto, originalne nosilce za smuči, s katerimi boste vso smučarsko opremo varno pripeljali do smučišča in originalno gumijasto korito za suh in nedrseč prtljažnik vozila. 

 

*Ponudba zimskega paketa dodatne opreme velja za vozila 5008 SUV 5&7sedežev (letniki vozil 2017 in novejši), 3008 II SUV (letniki vozil september 2016 in novejši), 2008 MK2 (letniki vozil 2020 in novejši), 208 MK2 (letniki vozil 2019 in novejši), 308 HB (letniki vozil 2021 in novejši). Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Ponudba velja do 30.4.2023.

GASILNI APARAT ZA GAŠENJE BATERIJ 

Varnost je vedno na prvem mestu, tudi doma. Da boste v primeru požarov razreda A (plastika, guma in litij-ionske baterije) imeli pomoč na dosegu roke, vam predstavljamo gasilni aparat z mešanico vode in sredstva F-500, ki je nenevarna in popolnoma bio razgradljiva. Gasilni aparat pa je primeren tudi za gašenje električnih vozil in fotovoltaike.   

 

Poskrbite za varnost doma ali v avtomobilu in pri pooblaščenem serviserju Peugeot preverite ugodno ponudbo gasilnih aparatov v kapacitetah 1L*, 3L* ali 9 L*.

 

*Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedena cena velja za gasilni aparat za gašenje požarov razreda A, električnih vozil in fotovoltaike (kataloška številka WE12474, 1L), ki je dobavljiv na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

ORIGINALNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Ob menjavi pnevmatik (ali kadarkoli med letom) lahko dodatno poskrbite za eleganten in drzen videz vašega leva ter ga opremite še z novimi alu platišči, ki vam jih ponujamo kar 30 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na izdelke iz marketinške skupine 517 in 526, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORGANIZATORJI PRTLJAŽNIKA 

V prtljažniku prevažamo in shranjujemo veliko stvari: od nakupovalnih vrečk, kompleta prve pomoči, pa vse do kovčkov in raznih potrebščin, ko se odpravljamo na počitnice ali na izlet. S priročnimi organizatorji prtljažnika lahko sedaj na enostaven in hiter način poskrbimo, da vse stvari ostanejo na svojem mestu, se ne prevračajo in po prtljažniku ne drsijo.

 

Izkoristite enkratno priložnost in poskrbite za organiziran prtljažnik za samo 16,99€*

 

*Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za organizator prtljažnika s kataloško številko AVSH024, ki je na dan nakupa dobavljiv v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Na voljo so organizatorji prtljažnika različnih velikosti, s trakovi ali brez. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Aditiv za dizelski ali bencinski motor

Z uporabo aditivov za dizelski ali bencinski motor ohranjate zmogljivost, obnovite učinkovitost in preprečujete prehitro obrabo motorja vašega vozila. Oba aditiva dodajamo h gorivu in sta kurativna izdelka za vozila s 40.000 ali več prevoženimi kilometri. Poskrbite za brezhiben motor vašega jeklenega konjička že danes! Na voljo za 12,99 € z DDV*.

 

 *Cena velja za aditiv za dizelski motor (300ml, kataloška številka 1611332880) ali za aditiv za bencinski motor (300ml, kataloška številka 1609337380). Ponudba velja od 1. 3. 2023 do 31. 5. 2023. Za več informacij o izdelku in pravilni uporabi le tega se obrnite na pooblaščenega serviserja Peugeot. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Aditiv za AdBlue

Zaščitite in preprečite okvare v rezervoarju AdBlue®, ki bi nastale zaradi kontaminacije s kristali sečnine. Aditiv za AdBlue je koncentriran aditiv, ki raztaplja kristale sečnine in preprečuje njihov nastanek. Primeren je tako za rezervoarje AdBlue® ter injektorje sečnine, kot tudi za sisteme SCR (selektivna katalitična redukcija) dizelskih motorjev. Na voljo za 15,99 € z DDV*.

 

 *Cena velja za aditiv za AdBlue, 250 ml, s kataloško številko AT86864. Ponudba velja od 1. 3. 2023 do 31. 5. 2023. Za več informacij o izdelku in pravilni uporabi le tega se obrnite na pooblaščenega serviserja Peugeot. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.