SKIP TO CONTENT
Poprodajne promocije Peugeot

 

 

 

 

 

. 

PEUGEOT POPRODAJNE PROMOCIJE

METLICE BRISALCEV

 
Brisalci so nepogrešljiva dodatna oprema avtomobila, ki jo med vožnjo uporabljamo skorajda vsakodnevno. Ne glede na vremenske razmere morajo ti zagotavljati dobro vidljivost, zato strokovnjaki priporočajo, da jih zamenjamo vsako leto

  

Na pooblaščenih servisih Peugeot smo pripravili odlično ponudbo, s katero boste privarčevali kar 40 %* pri nakupu originalnih in Eurorepar metlic brisalcev.
 
 
*Ponudba velja do 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot.

PREGLED IN DEZINFEKCIJA KLIME 

Redno vzdrževanje in dezinfekcija klimatske naprave sta nujno potrebna za čist zrak v vozilu. V zračnem sistemu se namreč nabirajo prašni delci, bakterije in druga umazanija, ki je zdravju lahko škodljiva. Z rednimi pregledi boste zagotovili optimalno delovanje in podaljšali življenjsko dobo klimatske naprave, z dezinfekcijo pa uničili bakterije in odpravili morebitne neprijetne vonjave.

 

Vabimo vas na strokovni pregled, ki vključuje:

  • pregled klime,
  • dezinfekcijo klime,
  • sprej za dezinfekcijo.

Cena: 24,99 EUR z DDV*.

 

Dogovorite se za pregled z dezinfekcijo na pooblaščenem servisu Peugeot.

 

* Ponudba velja do 31. 8. 2022. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak.

NOSILCI ZA KOLESA

Bi radi kakšen vikend izkoristili za kolesarsko potepanje, pa na vašem Peugeotu še nimate nosilcev za kolo?
 
Na vseh pooblaščenih servisih Peugeot izkoristite akcijo s 30 % popusta na nosilce za kolesa*.
 

 

 

*Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino nosilcev za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

VLEČNE KLJUKE IN NAPELJAVA ZA PRIKLOP

Vlečna kljuka omogoča varno vleko prikolice, plovila, počitniške prikolice ali druge opreme, hkrati pa lahko precej poveča praktičnost avtomobila ter omogoča dodatno prostornino v prikolici, ki je nameščena na samo kljuko.

 

Preverite ugodno ponudbo originalnih vlečnih kljuk in napeljave za priklop; zdaj 30 % ugodneje* v vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

 

 

*Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih vlečnih kljuk in napeljave za priklop (marketinške skupine 963, 975 in 976), ki so dobavljive na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. 

IZDELEK MESECA

Naredite postanek za IZDELEK MESECA:

 

  • Šampon za pranje avtomobila (koncentrat) je odlično sredstvo za ročno pranje vašega avtomobila. Zagotavlja brezhibno čistost in sijaj, zaščitni sloj, ohranjanje prvotne barve ter ekološko formulacijo. Na voljo vam je za 2,99 EUR z DDV*. 
  • Komplet prve pomoči vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, sterilno zapakirano v praktični embalaži, ki ščiti pred poškodbami, nečistočo in vodo. Poleg je v torbici priložen tudi varnostni brezrokavnik univerzalne velikosti z dvema odsevnima pasovoma za boljšo vidljivost. Cena paketa je 9,99 EUR z DDV**.

 

*Cena velja za šampon za pranje avtomobila s kataloško številko KEMS001. Ponudba velja od 1. 6. 2022 do 31. 8. 2022. 

**Cena velja za komplet prve pomoči in varnostni brezrokavnik s kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 1. 6. 2022 do 31. 8. 2022.

 

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. 

GUMIJASTI TEPIHI IN KORITA ZA PRTLJAŽNI PROSTOR

Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Gumijasti tepihi preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.

 

Gumijasti tepihi za vaše vozilo Peugeot so vam v akcijski ponudbi na voljo 20 % ugodneje* v vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

 

 

*Ponudba velja do 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe (marketinška skupina 948) in tepihe dobaviteljev Gledring in Konstill, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot.

STREŠNI NOSILCI

Za poletne oddihe in športne aktivnosti s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora. Na strešne nosilce boste lahko pritrdili strešni prtljažnik, ki je v takšni situaciji odlična izbira, saj hitro reši zagato s prostorom. Najbolje vam bodo o pravi izbiri nosilcev svetovali naši Peugeot strokovnjaki.

  

Strešni nosilci so vam v akcijski ponudbi na voljo kar 40 % ugodneje*.

  

Seznam pooblaščenih servisov Peugeot

  

*Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

STREŠNI KOVČKI

Ni prostora v prtljažniku? Upoštevajte nasvet strokovnjaka in izkoristite streho vašega avtomobila za dodaten prostor za prevoz prtljage. Strešni kovček je nepogrešljiv pripomoček na daljših poteh, ko ni več prostora v prtljažniku. 

 

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov – zdaj 40 % ugodneje*.

  

 

*Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

SPREJ ZA DEZINFEKCIJO KLIMATSKE NAPRAVE

Sprej za dezinfekcijo klimatske naprave čisti in odstranjuje umazanijo iz notranjih delov klimatskih naprav ter preprečuje gnezdenje bakterij in plesni. Primeren je za uporabo na klimatskih napravah, ki niso dalj časa delovale oziroma pred in po zaključku sezone (spomladi in jeseni).

 

  • Prečiščuje zračni krogotok in nežno odišavlja potniški prostor. 
  • Omogoča ohranjanje optimalne zmogljivosti klimatske naprave in življenjske dobe uparjalnika.
  • Razpršilec z ekološko neoporečnim potisnim plinom.
  • Odstranjuje mikrobe v klimatskem sistemu in grelnem obtoku.

 

Sprej za dezinfekcijo klimatske naprave vam je na voljo po posebni ceni 10,99 €* z DDV v vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

 

 

*Cena velja za sprej za dezinfekcijo klimatske naprave (kataloška številka 1608523580). Ponudba velja od 01.05. do 31.08.2022. Prodaja izdelka iz ponudbe je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

ZLOŽLJIVA MIZICA

Zložljiva mizica za v avto je idealen prostor za hrano, pijačo in druge predmete. Namestite jo na naslonjalo sedeža. Praktična in funkcionalna, ko potrebujete delovni ali odlagalni prostor v avtomobilu. Dimenzije mizice: 34 x 22 cm.

 

Zložljiva mizica vam je na voljo za samo 9,49 EUR z DDV* v vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

 

*Cena velja za zložljivo mizico (kataloška številka DB09104175). Ponudba velja od 01.05. do 31.08.2022. Prodaja izdelka iz ponudbe je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

 

 Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slike so simbolične. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.