SKIP TO CONTENT
Poprodajne promocije Peugeot

 

 

 

 

 

. 

PEUGEOT POPRODAJNE PROMOCIJE

NASVET STROKOVNJAKA

 

V Sloveniji deluje kar 18 pooblaščenih serviserjev Peugeot, ki skrbijo za brezhibno delovanje jeklenih konjičkov oz. »jeklenih levov«. Več kot 94% naših strank priporoča obisk pooblaščenega servisa Peugeot svojim prijateljem in znancem zaradi profesionalnega odnosa, kakovostno opravljenega servisa v dogovorjenem času, hitre diagnostike vozila, prisrčnega sprejema, prijaznosti, natančnosti in zanesljivosti ter ustrezne cene storitev. Več informacij o raziskavi prejmete na tej povezavi

 

Poleg rednega vzdrževanja vozil Peugeot je lahko dober razlog za obisk pooblaščenih servisov tudi raznolika sezonska ponudba po akcijskih cenah. 

PAKET DODATNE OPREME ZA AKTIVNE

 

Predstavljamo vam popoln paket originalne dodatne opreme* za vaše vozilo, ki je nepogrešljiva za poletne mesece. Za samo 399,99 € prejmete originalne strešne prečne nosilce, ki jih boste lahko uporabljali celo leto, originalni strešni nosilec za kolo, s katerimi boste vaše kolo varno pripeljali do želene destinacije in originalno gumijasto korito za suh in nedrseč prtljažnik vozila. 

 

*Pred nakupom preverite razpoložljivost izdelkov oz. se za več informacij o ponudbi obrnite na pooblaščenega prodajalca Peugeot. Cena paketa vključuje DDV. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Ponudba velja do 31.8.2023.

DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE

 

Vlažen in temen prostor, kot je klimatska naprava, predstavlja idealne razmere za rast in razmnoževanje bakterij in plesni, z njo pa v potniško kabino vnesemo tudi smrad, viruse, cvetni prah idr. Sprej za dezinfekcijo klimatske naprave se uporablja za intenzivno čiščenje in dezinfekcijo ohišja filtra zraka potniškega prostora ter kanalov, upočasni razvoj neželenih mikroorganizmov in poskrbi za čist zrak v potniški kabini. Uporaba spreja se priporoča ob vsaki menjavi filtra zraka potniškega prostora.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot vam ob nakupu spreja airco well® 996, 150 ml, v mesecu aprilu nudimo tudi ugodno storitev dezinfekcije klimatske naprave.

 

*Cena velja za izdelek airco well® 996, 150 ml (kataloška številka TUN1299600150AB), do 15.6.2023 oz. do razprodaje zalog. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

ORIGINALNI NOSILCI ZA KOLESA

 

Kolesarski izleti že dolgo niso več hobi posameznikov, temveč so postali prava osvežitev družinskih počitnic, alternativa pohodniškim izletom in sinonim sprostitve v naravi. Da smo pri iskanju novih kolesarskih poti in raziskovanju okolice s kolesom lahko še bolj fleksibilni, pa so v pomoč originalni strešni nosilci za kolesa ali originalni nosilci za kljuko, ki omogočajo hitro, enostavno in varno pritrditev koles na osebno vozilo.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste pri nakupu originalnih nosilcev za kolesa prihranili kar 20 %*.

 

*Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse originalne nosilce za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNE VLEČNE KLJUKE IN INŠTALACIJE

 

Vlečne kljuke so nadvse uporabne za transport koles, saj lahko nanje zelo enostavno montiramo nosilce za kolesa. Prvenstveno pa so seveda namenjene vleki počitniških in tovornih prikolic. Glede izbire ustreznih kljuk in inštalacij za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot sedaj ob nakupu originalnih vlečnih kljuk in inštalacij prihranite kar 20 %*.

 

*Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne vlečne kljuke in inštalacije (oz. marketinške skupine 963, 975, 976), ki so dobavljive na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNI STREŠNI PREČNI NOSILCI

 

V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. Na strešne prečne nosilce lahko pritrdite strešne nosilce za kolo ali strešni kovček, ki hitro rešita zagato s prostorom. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Strešni prečni nosilci so na pooblaščenih servisih Peugeot na voljo kar 20 % ugodneje*.

 

*Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih prečnih nosilcev (marketinški skupini 961, 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNA GUMIJASTA KORITA ZA PRTLJAŽNIK

 

Z izbiro kakovostnih originalnih korit za prtljažnik »po meri« boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred zunanjo umazanijo in vlago. Brezčasen in eleganten videz pa bo dodatno popestril notranjost vašega leva.

 

Originalna gumijasta korita za prtljažnik so na vseh pooblaščenih servisih Peugeot na voljo kar 20 % ceneje*.

 

*Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalna gumijasta korita za prtljažnik (oz. marketinška skupina 981), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

ORIGINALNA NASLONJALA ZA ROKE

 

Vožnja z vašim vozilom Peugeot bo toliko bolj prijetna in udobna z vgrajenim originalnim naslonjalom za roke, narejenim iz odpornega materiala s kakovostno končno dodelavo v barvi notranjosti vozila. Dodaten, diskreten odlagalni prostor pa je kot nalašč za shranjevanje raznovrstnih manjših predmetov.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot boste ob nakupu originalnih naslonjal za roke sedaj prihranili kar 20 %*.

 

*Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalna naslonjala za roke (oz. marketinška skupina 774), ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

LETNO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO, 1 L

 

Dobra vidljivost je ključnega pomena za varno vožnjo v vašem vozilu. Z uporabo letnega čistila boste z vetrobranskega in zadnjega stekla odstranili vso umazanijo in tako poskrbeli za 100% vidljivost. Na voljo za 1,99 € z DDV*.

 

*Cena velja za letno čistilo za vetrobransko steklo (do - 10 °C), 1 L, s kataloško številko 1636052280. Ponudba velja od 1.6.2023 do 31.8.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

SENČNIK ZA VETROBRANSKO STEKLO PEUGEOT

 

Nepogrešljiv pripomoček za vroče in sončne dni iz kakovostnega in trpežnega materiala, s priročnim etuijem za shranjevanje ter logotipom Peugeot. Na voljo za 9,99 € z DDV*.

 

*Cena velja za Peugeot senčnik s kataloško številko GLW0986. Ponudba velja od 1.6.2023 do 31.8.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.