SKIP TO CONTENT
STORITVE ZA POVEZLJIVO MOBILNOST

POVEZLJIVE STORITVE ZA MOBILNOST

MYPEUGEOT® 

OSTANITE POVEZANI TUDI V SVOJEM VOZILU

 

Z brezplačno in nepogrešljivo aplikacijo MyPeugeot®Pod pogojem, da imate vzpostavljeno povezavo z mobilnim omrežjem in razpoložljivo samo v nekaterih državah. se boste pri upravljanju svojega električnega vozila počutili povsem samostojno. Sproti nadzorujte porabo, upravljajte svoje vzdrževanje po lastni želji, pridobite vso potrebno dokumentacijo vozila in enostavno upravljajte polnjenje baterije in vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora. 

 

e-UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Doseg vašega električnega vozila in njegovo stanje priključitve lahko sproti preverjate v aplikaciji MyPeugeot. Polnjenje lahko kadarkoli sprožite na daljavo in nato spremljate njegov napredek. Poleg tega si lahko tudi nastavite časovne intervale polnjenja, ki so cenovno najugodnejši. Ko se baterija napolni ali če se polnjenje prekine, vas vozilo o tem obvesti, s čimer vam zagotavlja še več brezskrbnosti.

 

Uživajte v optimalnem udobju, takoj ko se namestite v vozilo in ne glede na zunanjo temperaturo. V aplikaciji MyPeugeot sprožite ogrevanje ali klimatiziranje potniškega prostora vašega Peugeota, kot vam najbolje ustreza in ne glede na to, ali se vozilo polni ali ne.

 

Peugeot vam to storitev nudi brezplačno brez časovne omejitve trajanja.