SKIP TO CONTENT
Peugeot Assistance

Peugeot assistance

Peugeot Assistance: LAHKO RAČUNATE NA NAS

Če je vaše vozilo v nevoznem stanju (okvara ali prometna nesreča), pokličite PEUGEOT Assistance. V primeru popravila na cesti ali vleke vozila bomo za vas ustrezno poskrbeli, da boste lahko z vožnjo nadaljevali vse do vašega doma, če je potrebno. Vsa vozila Peugeot lahko koristijo ugodnosti doživljenjske asistence. 

Pod pogojem, da z vozilom vsako leto opravite redni servisni pregled v mreži proizvajalca.  

KLICI IZ SLOVENIJE: 080 1307*

KLICI IZ TUJINE: +386 1 2004 260

 

*Brezplačna številka za klice iz Slovenije. 

Peugeot Assistance posreduje v primeru:

 

 

Peugeot se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, za odpravo okvare na vašem vozilu: poseg bomo opravili na licu mesta ali vozilo odpeljali z vlečno službo do pooblaščenega serviserja Peugeot.

Če bo vaše vozilo v nevoznem stanju celoten dan, vam lahko priskrbimo nadomestno vozilo ali celo tudi nočitev.

Peugeot Assistance IZ VAŠEGA VOZILA

V primeru prometne nesreče, okvare vozila ali druge nepravilnosti lahko izkoristite prednosti samodejnega klica v sili s določitvijo geografskega položaja, ki vam zagotavlja hitro in učinkovito izvedbo posega.

V primeru trčenja vaše vozilo samodejno sproži klic v sili, brez da bi morali vi kakorkoli posredovati. V primeru okvare ali druge nepravilnosti lahko stopite v stik z Asistenco Peugeot Connect s klikom na gumb z znakom «leva», ki se nahaja na armaturni plošči.

APLIKACIJA MYPEUGEOT

Po zaslugi aplikacije MyPeugeot lahko v kateremkoli trenutku stopite v stik z Asistenco Peugeot. V svojem osebnem kotičku lahko spremljate pot vozila vlečne službe vse do vaše lokacije.