SKIP TO CONTENT
Vzdrzevanje

SERVIS PEUGEOT POSKRBI ZA VZDRŽEVANJE IN POPRAVILO VAŠEGA VOZILA

VZDRŽUJTE SVOJE VOZILO

Servisni pregled, menjava olja, zavorni sistem, baterija, klimatska naprava… Ali želite pri vzdrževanju svojega vozila prihraniti denar? Na servisu PEUGEOT so vam na voljo ponudbe z vsemi vštetimi stroški za delovne postopke in posamične rezervne dele, vse to na povsem transparenten način.  

 

IZBERITE SVOJO STORITEV

SERVISNI PREGLEDI
MENJAVA OLJA 
ZAVORNI SISTEM 
KLIMATSKA NAPRAVA
PRED-TEHNIČNI PREGLED
VETROBRANSKO STEKLO 
KLEPARSKO LIČARSKA DELA
KAROSERIJSKI PREGLED

STORITVE PEUGEOT

ORIGINALNE STORITVE PEUGEOT

Originalna kakovost, vključena brezskrbnost

 

V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete kontrole, ki jih opravijo naši strokovnjaki, delovne ure in originalni rezervni deli. Vsi rezervni deli, ki bodo uporabljeni med vzdrževalnimi posegi na vašem vozilu, so 100 % identični delom, ki jih vgrajujemo v nova vozila. Ti deli so najbolj primerni za vaše vozilo in vam zagotavljajo maksimalno varnost. Z originalno kakovostjo boste še dolgo let ohranili zmogljivost vašega vozila in si zagotovili brezskrbne užitke v vožnji.

 
OSNOVNE STORITVE PEUGEOT

Združitev kakovosti, cene in zmogljivosti

 

V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete delovne ure in rezervni deli Eurorepar. To je ekskluziven izbor delov za razne znamke, ki je zlasti primeren za vozila starejša od 3 let in je 25 % cenejši od originalnih rezervnih delov. S tem si boste znižali stroške za vzdrževanje.