SKIP TO CONTENT
Konceptna vozila Peugeot
 
 
NAŠA VIZIJA  
S PRIVLAČNOSTJO DO BOLJŠE PRIHODNOSTI

PEUGEOT je predan električnim inovacijam in revolucionarnim tehnologijam, ki tlakujejo pot novi generaciji.

 

 

 
 
NAŠA VIZIJA
S PRIVLAČNOSTJO DO BOLJŠE PRIHODNOSTI
PEUGEOT je predan električnim inovacijam in revolucionarnim tehnologijam, ki tlakujejo pot novi generaciji.
 
KONCEPTNO VOZILO PEUGEOT INCEPTION
Prepričani smo, da privlačnost zagotavlja boljšo prihodnost. V vsakem pogledu so to mišljenje izkazuje pri konceptnem vozilu PEUGEOT INCEPTION. Predstavljamo radikalno nov jezik oblikovanja in nov sistem upravljanja s kretnjami prek krmilnega sklopa Hypersquare, ki se nahaja na sredini potniške kabine, podobne pravemu lounge salonu, v katero se kar potopite. To konceptno vozilo, s svojimi izostrenimi linijami, užitki pri instinktivni vožnji in izjemno električno močjo, na novo izumlja možnosti za potovanja. 
PEUGEOT E-LEGEND
Vse, kar se nanaša na E-Legend je prežeto z inovacijami. To je veliko več, kot zgolj kompaktni kupe. Gre namreč za konceptno vozilo, ki se v prihodnost podaja z zanosom, dinamičnostjo in vseobsegajočo tehnologijo.
KONCEPTNO VOZILO PEUGEOT INSTINCT
Predstavljajte si vozilo, ki je tako brezhibno integrirano v vaše digitalno življenje, da ga občutite kot drugo kožo. Intenzivnejši občutki pri vožnji konceptnega vozila PEUGEOT INSTINCT delujejo v simbiozi z vami in vašimi potrebami.
KONCEPT PEUGEOT BOXER 4X4
Peugeot je predan odkrivanju novih področij, tako s tehnološkega kot geografskega vidika. Ta robustni revolucionarnež združuje najboljše iz obeh svetov in vliva novo življenje v kategorijo vozil za prosti čas.
 
POGANJAJO
GA INOVACIJE

POGANJAJO GA INOVACIJE 
 
PEUGEOT si strastno prizadeva, da bi najsodobnejšo tehnologijo položil na vašo dlan in da bi postala del vašega vsakdana. To predanost pooseblja PEUGEOT i-Cockpit®, ki v osrčju vsakega PEUGEOTA omogoča vseobsegajoč in intuitiven nadzor.