SKIP TO CONTENT
Vzdrževanje priključnih hibridnih vozil

Vzdrževanje priključnih hibridnih vozil Peugeot

TEHNOLOŠKO PODKOVANO ZNANJE

Odločili ste za nakup priključnega hibridnega vozila PEUGEOT. 

 

Zdaj pa izkažite zaupajte še strokovnemu tehnološkemu znanju znamke PEUGEOTA in njegovo vzdrževanje prepustite mreži PEUGEOT, saj je to edina mreža, ki vam lahko ponudi vrhunske poprodajne storitve za vašega priključnega hibrida.

 

Priporočamo vam, da upoštevate načrt vzdrževanja, ki je bil zasnovan posebej za vašega priključnega hibrida PEUGEOT: v njem je opisana vsaka posamezna operacija in zahtevani servisni interval.

 

Brezskrbno vožnjo vam zagotavlja pogodba o vzdrževanju in obljube za servisiranje znamke PEUGEOT.

 

POSEBNA POGODBA O VZDRŽEVANJU

V vzdrževanje vašega hibridnega vozila je zajeto kombinirano servisiranje motorja z notranjim zgorevanjem in električnega motorja. Servisni intervali so torej enaki kot pri vozilu z motorjem z notranjim zgorevanjem, poleg tega pa se opravi še dodatne operacije, ki so specifične za hibridno tehnologijo.

 

Cena pogodbe o vzdrževanju priključnega hibridnega vozila PEUGEOT pa je enaka kot za pogodbo o vzdrževanju vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem! V pogodbo so zajeti pomoč na cesti, okvare (menjava ali popravilo okvarjenih delov), redni servisni intervali in menjava obrabnih delov (zavorne ploščice, metlice brisalnikov stekla...).

 

Pogodba vam ponuja naslednje prednosti:

  • upoštevanje načrta za vzdrževanje vašega priključnega hibridnega vozila PEUGEOT po nižjih stroških, kot če bi plačali vsak servisni pregled posebej;
  • tekom celotnega trajanja pogodbe plačujete fiksni znesek, ne glede na to, kaj se vam pripeti;
  • in višjo odkupno vrednost vašega rabljenega vozila.