SKIP TO CONTENT
NOVI PEUGEOT 2008
NOVI 2008 
BOJEVIT IN OKRETEN SUV
NOVI 2008 
BOJEVIT IN OKRETEN SUV

 
 
NOVI 2008
BOJEVIT IN OKRETEN SUV


Novi kompaktni SUV, PEUGEOT 2008, z eleganco na novo opredeljuje stilske zapovedi segmenta SUV:
nova osvetlitev na prednjem in zadnjem delu, nova lita platišča(i) Odvisno od nivoja opreme.  ter prenovljena in razširjena okrasna maska, ki poudarja mogočno držo vozila.  
 
 
NOVI 2008
BOJEVIT IN OKRETEN SUV
Novi kompaktni SUV, PEUGEOT 2008, z eleganco na novo opredeljuje stilske zapovedi segmenta SUV: nova osvetlitev na prednjem in zadnjem delu, nova lita platišča(i) Odvisno od nivoja opreme. ter prenovljena in razširjena okrasna maska, ki poudarja mogočno držo vozila.  
  • Doseg v 100 % električnem načinu: Do 406 km(i) V fazi homologacije - Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.  WLTP
  • Čas polnjenja: 30 min. za pridobitev 80 % dosega(i) Na hitri javni polnilnici (100 kW).  
  • Emisije CO2 pri kombiniranem ciklu vožnje: 0 g/km
  • Moč: 115 kW (156 KM)
  • Poraba pri kombinirani vožnji: 5,9 l/100 km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 Vrednosti WLTP: Poraba goriva 5,9 litrov pri kombiniranem ciklu vožnje WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 133 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 4. maja 2023. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
  • Emisije CO2 pri kombiniranem ciklu vožnje: od 133 g/km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 Vrednosti WLTP: Poraba goriva 5,9 litrov pri kombiniranem ciklu vožnje WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 133 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 4. maja 2023. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
  • Moč: PureTech 130 EAT8 (96 kW)

Prvi avtomobilski »chatbot« v Sloveniji, ki ga poganja umetna inteligenca

 

Preizkusite digitalnega ambasadorja - digitalnega svetovalca v obliki pogovornega bota za priljubljeni SUV model PEUGEOT 2008. Ta bot je zasnovan tako, da lahko odgovori na številna vprašanja in vas popelje skozi zanimiv pogovor, pri čemer predstavi vse potrebne informacije o vozilu. Na ta način pomaga sestaviti različico vozila, ki bi najbolj ustrezala vašim potrebam po mobilnosti.

 

 
 
AKTUALNA PONUDBA

 
 
AKTUALNA PONUDBA

PEUGEOT 2008

 

 

2008 Active 1.2 PureTech 100 STT 

ZA 18.990 €(i) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 2008 (ACTIVE 1,2 Puretech 100 STT 6.4, siva Sellenium barva) maloprodajna cena z DDV je 19.990 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 149 EUR pri pologu v višini 6.300 EUR, ročnosti 84 mesecev in zadnjem višjem obroku v višini 25%; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 60 (pravne osebe) ali do 84 (fizične osebe) mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 01.12.2023 znaša 5,79%; fiksna obrestna mera 4,9%; financirana vrednost 13.690 EUR; skupni znesek za plačilo 23.378 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Peugeot.

FIKSNA OBRESTNA MERA

 

+ KASKO ZA 1 €

+ 5 LET JAMSTVA

 

 

ORDER YOUR PEUGEOT 2008

 
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
ORDER YOUR PEUGEOT 2008
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
WHY BUY ONLINE

Make the most of all the PEUGEOT benefits from the comfort of your home.

Discover and order your future vehicle in an instant.

 
 
KONCENTRAT PRIVLAČNOSTI IN OKRETNOSTI

 
Novi PEUGEOT 2008 je SUV z izrazno stilsko zasnovo. Opremljen je z novima prednjima žarometoma Full LED z dolgimi svetlobnimi vodniki v obliki treh levjih krempljev
in tremi zadnjimi LED lučmi prav tako v obliki levjih krempljev. Prenovljene oblikovno prepoznavne luči in hkrati tudi prenovljena okrasna maska zagotavljajo vozilu eleganco, vzdržljivost in individualnost.
 
 
KONCENTRAT PRIVLAČNOSTI IN OKRETNOSTI

 

Novi PEUGEOT 2008 je SUV z izrazno stilsko zasnovo. Opremljen je z novima prednjima žarometoma Full LED z dolgimi svetlobnimi vodniki v obliki treh levjih krempljev in tremi zadnjimi LED lučmi prav tako v obliki levjih krempljev.  Prenovljene oblikovno prepoznavne luči in hkrati tudi prenovljena okrasna maska zagotavljajo vozilu eleganco, vzdržljivost in individualnost.

 
IZRAZITE SVOJ STIL

 
Izmed šestih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza. 
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Izmed šestih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza. 

 
NOVIM EMOCIJAM NAPROTI

 
Uživajte v še nikoli doživetih izkušnjah z novim PEUGEOTOM 2008.
Ergonomsko zasnovano voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® ponuja nadvse okretno vožnjo in edinstvene vozniške izkušnje.  
NOVIM EMOCIJAM NAPROTI
Uživajte v še nikoli doživetih izkušnjah z novim PEUGEOTOM 2008. Ergonomsko zasnovano voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® ponuja nadvse okretno vožnjo in edinstvene vozniške izkušnje.  
PEUGEOT i-COCKPIT®
PRTLJAŽNI PROSTOR Z DVONIVOJSKIM PODOM
 
POMOČ PRI VOŽNJI
GRIP CONTROL
PEUGEOT i-COCKPIT®
PRTLJAŽNI PROSTOR Z DVONIVOJSKIM PODOM
 
POMOČ PRI VOŽNJI
GRIP CONTROL

EDINSTVENI PEUGEOT i-COCKPIT®

Odkrijte užitke v vožnji z voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit®, ki zajema kompaktni volan, po meri nastavljivo 3D digitalno instrumentno ploščo s holografskim prikazom(i) Na voljo za izvedenko GT. , 10-palčni zaslon na dotik HD(i) HD je na voljo pri izvedenkah Allure in GT. in elegantni klavirske tipke.

PRTLJAŽNI PROSTOR Z DVONIVOJSKIM PODOM 

Novi PEUGEOT 2008 ponuja velik in modularen prtljažni prostor. Dvonivojski pod prtljažnega prostora se povsem enostavno premika. Pri preklopljeni zadnji sedežni klopi se sprosti dostop do ravnega poda, prostornina prtljažnika pa se poveča do 1467 litrov.  

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Z najnovejšo generacijo sistemov za pomoč pri vožnji boste v novem PEUGEOTU 2008 lahko povsem brez skrbi.

 

  • PEUGEOT Drive Assist Plus(i) Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  
  • Pomoč pri parkiranju z novimi kamerami visoke ločljivosti na prednjem in zadnjem delu, ki omogočajo 360-stopinjski razgled nad neposredno okolico(i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  
  • Sistem za nadzor mrtvega kota(i) Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  
  • Samodejni preklop žarometov(i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  

GRIP CONTROL

Ne glede na to, ali vozite po pesku, blatu ali snegu, vam sistem Advanced Grip Control(i) Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. novega PEUGEOTA 2008 zagotavlja odličen oprijem v vseh okoliščinah.  Na strmem klancu pa vašo hitrost uravnava funkcija za pomoč pri spustu po strmini (Hill Assist Descent Control).

ODLIČNOST V NAJMANJŠIH PODROBNOSTIH

 
Nove linije, vrhunski materiali, nove vgrajene tehnologije...
Novi PEUGEOT 2008 nudi vrhunsko doživetje.
ODLIČNOST V NAJMANJŠIH PODROBNOSTIH

Nove linije, vrhunski materiali, nove vgrajene tehnologije...

Novi PEUGEOT 2008 nudi vrhunsko doživetje.

UDOBJE IN DOBRO POČUTJE

Udobno se namestite in uživajte v notranji opremi novega PEUGEOTA 2008:

 

  • Pomična streha s spojlerjem(i) Za doplačilo, odvisno od izvedenke. za bolj osvetljeno notranjost
  • Električno nastavljivi, ogrevani in masažni sedeži z novim oblazinjenjem Alcantara(i) Za doplačilo, odvisno od izvedenke. – Voznikov sedež s funkcijo ogrevanja, masaže in električnimi nastavitvami, sovoznikov sedež s funkcijo ogrevanja.  
  • Kompaktni volan z novim logotipom in integriranimi stikali
  • ADML Proximity(i) Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke. 

VGRAJENI SISTEM ZA VZPOSTAVITEV POVEZAVE

Ostanite povezani z informacijsko razvedrilnim sistemom PEUGEOT i-Connect(i) Na voljo serijsko, odvisno od izvedenke. ali i-Connect Advanced®(i) Na voljo za doplačilo, odvisno od izvedenke. , ki se redno posodablja na daljavo in po svoji ergonomski obliki spominja na pametni telefon.  

 

Z brezžično funkcijo MirrorScreen(i) Delovale bodo le certificirane aplikacije Android AutoTM in Apple CarPlayTM, ko je vozilo ustavljeno in/ali med vožnjo, odvisno od primera. Med vožnjo so nekatere funkcije posameznih aplikacij onemogočene. Za nekatere vsebine, do katerih lahko brezplačno dostopite prek svojega pametnega telefona, je potrebno skleniti naročniško razmerje za aplikacijo, enakovredno certificirani aplikaciji Android AutoTM ali Apple CarPlayTM, ki je na voljo proti plačilu. Funkcija Mirror Screen lahko, odvisno od primera, deluje prek protokola Android AutoTM (za telefone s sistemom Android) ali Apple CarPlay™ (za telefone s sistemom iOS), če ima uporabnik sklenjeno naročniško razmerje za mobilno telefonijo in internet. in 3D povezljivo navigacijo(i) Na voljo za doplačilo, odvisno od izvedenke. z glasovnim prepoznavanjem lahko potujete povsem sproščeno.  Svoj pametni telefon lahko polnite indukcijsko v namenskem prostoru na osrednji konzoli(i) Na voljo serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. .

ELEGANTNA NOTRANJOST

Estetsko dovršeno in kakovostno serijsko oblazinjenje in sedeži Alcantara z okrasnimi šivi Adamite(i) Na voljo za doplačilo pri izvedenki GT. , prilagodljiva osvetlitev v osmih različnih barvah(i) Na voljo serijsko pri izvedenki GT. , ki se prilagajajo glede na izbrani način vožnje in notranji dekorativni elementi so bili skrbno izbrani, da bodo zadovoljili vse vaše čute.

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Uživajte v vožnji z električnim pogonom. 

 

Novi PEUGEOT E-2008 se lahko pohvali s 406 km dosega po ciklu WLTP(i) WLTP Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. , poleg tega pa ponuja tudi takojšne pospeške, neslišno vožnjo in dostop do območij z omejenim prometnimi režimom.

MERE

MERE

ZUNANJE MERE NOVEGA PEUGEOTA 2008

  • Dolžina: 4304 mm
  • Širina(i) Brez zunanjih ogledal. :  1815 mm
  • Višina: 1523/1550 mm

NOTRANJE MERE NOVEGA PEUGEOTA 2008

Prednji sedeži (1. vrsta)

  • Širina v predelu komolcev: 1370 mm
  • Višina prsnega koša: 906 mm

 

Zadnji sedeži (2. vrsta)

  • Širina v predelu komolcev: 1317 mm
  • Prostor v predelu kolen: 125 mm

NOVI PEUGEOT 2008 - PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Pri preklopljeni zadnji sedežni klopi je možno prtljažni prostor povečati s 434 litrov na 1467 litrov, odvisno od opreme vozila in tipa motorja.

PEUGEOT 2008 FOR BUSINESS USERS

 

Are you a business user ? And you don't have a second to yourself ? Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your Peugeot 2008 or book an appointment for your vehicle's service directly from your office.
Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

 
 
RAZKRITJE NOVEGA E-2008 
MYRON MANCE, NINJA CAMERAMAN

Oglejte si, kako je nastal reklamni spot.

 

 

RAZKRITJE NOVEGA E-2008 
MYRON MANCE, NINJA CAMERAMAN
Oglejte si, kako je nastal reklamni spot.

IZBERITE OPREMO ZA SVOJEGA PEUGEOTA 2008

Zamislili smo si široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.
 
IZBERITE OPREMO ZA SVOJEGA PEUGEOTA 2008
Zamislili smo si široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.

ePRO WALL BOX

 NOSILCI ZA KOLO

STREŠNI KOVČEK

NOSILEC ZA MULTIMEDIJSKE NAPRAVE

 
ODPOTUJTE ŠE DLJE

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 

 
ODPOTUJTE ŠE DLJE

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 
NAPOLNITE SVOJEGA ELEKTRIČNEGA PEUGEOTA  

 
Kako lahko napolnite svoje električno vozilo PEUGEOT: polnjenje na zasebnih ali javnih polnilnicah.
 
 
SPOZNAJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA POGONA
 
Električni pogon znamke PEUGEOT združuje več prednosti: hitro polnjenje, optimizacija dosega glede na vrsto poti, povezljive tehnologije…