SKIP TO CONTENT
Moj Peugeot za podjetja

MOJ PEUGEOT ZA PODJETJA

MOJ PEUGEOT ZA PODJETJA
Ste pravna oseba, ki ima v lasti vozilo Peugeot in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti?

Včlanite se v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, ki vam tekom celega leta prinaša različne popuste in ugodnosti pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot.

 

  • Upravičeni ste do popustov pri vzdrževanju vašega vozila.
  • Koristite lahko tudi popuste do 20 % na izbrane originalne nadomestne dele ter do 10 % za olja in maziva znamke TotalEnergies.
  • Vsem pravnim osebam, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA pripada tudi dodatni popust pri nakupu novega vozila Peugeot. Višina popusta za nakup novega vozila je odvisna od števila Peugeot vozil v voznem parku člana programa.

 

O aktualnih ugodnostih vas obveščamo prek kontaktnih podatkov, ki nam jih zaupate ob vpisu v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA.

K programu ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem serviserju Peugeot.

DOBRA PODJETJA SI ZASLUŽIJO DOBRE SERVISNE POPUSTE!

Vrednost popusta se določi na podlagi dveh kriterijev:

  • starost vozila (predmet popustov so vozila, ki so starejša od 2 let) ter
  • skupno število vozil znamke Peugeot, ki so v zadnji 12 mesecih opravila servis pri pooblaščenem serviserju vozil Peugeot ter so v lastništvu podjetja, ki je član programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA:

 

STAROST

VOZILA

ŠTEVILO      

VOZIL*   

Višina popusta za

ORIGINALNE NADOMESTNE DELE

Popusti za OLJA in

MAZIVA TotalEnergies

VEČ kot 2 leti 1 10% 5%
2 ali 3 15% 7,5%
4 ali več 20% 10%

*Vozila Peugeot, ki so mlajša od dveh let niso predmet popustov v navedeni tabeli, vendar se štejejo v skupno število vozil, ki določa višino popusta za vozila starejša od dveh let.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kdo lahko pristopi k programu ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

V program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopi podjetje, ki je registrirano za opravljanje dejavnosti, in ima sedež v RS in ima v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Peugeot ter državni organ, samoupravna lokalna skupnost, nosilec javnega pooblastila in izvajalec javne službe, pri čemer so navedeni v celoti in izključno sami odgovorni za izpolnjevanje pogojev in obveznosti na podlagi zakonodaje, ki ureja upravljanje s premoženjem države in samoupravnih lokalnih skupnosti, če ni s P Automobil Import pisno dogovorjeno drugače.

 

Kako lahko pristopim k programu ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

Pristop v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA je prostovoljen in brezplačen ter vam prinaša določene ugodnosti in obvestila o posebnih akcijah. K programu lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem članu prodajno-servisne mreže Peugeot (spisek sodelujočih koncesionarjev Peugeot je objavljen na spletnem mestu KLIKNI).

 

Kakšne ugodnosti bodo lahko koristili uporabniki program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

  • Popusti pri vzdrževanju svojega vozila,
  • obvestila o posebnih Peugeotovih akcijah,
  • obvestila o Peugeotovih novostih.

 

Kako je določena višina popusta pri vzdrževanju vozila?

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila ter velikost voznega parka. To pomeni, da starost vozila predstavlja čas, ki je potekel od začetka teka garancijske dobe. Maksimalni popust na nadomestne dele znaša 20 %, na olja ter maziva znamke TotalEnergies pa 10 %.

 

Kaj vključujejo popusti pri vzdrževanju vozila?

Popusti veljajo za nadomestne dele (filtri, zavore, jermeni, izpušni sistem, svečke, hladilnik, črpalke, ...) in izbrane artikle (metlice brisalcev, vlečne kljuke, strešni prtljažniki), kjer je koriščenje ugodnosti časovno omejeno.

 

Ali je zagotovljeno varovanje osebnih podatkov?

Podjetje P Automobil Import, d.o.o. se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. P Automobil Import, d.o.o. bo uporabljal posredovane podatke za namene, kot je določeno v Splošnih pogojih. Lastniki Peugeotov, ki se bodo vpisali v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJE, lahko kadarkoli zahtevajo pregled, dopolnitev, popravo ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov P Automobil Import, d.o.o., Baragova ulica 7e, 1000 Ljubljana.

 

Kateri nadomestni deli in storitve so izključeni iz ugodnosti v okviru programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

Popusti v nobenem primeru ne veljajo za nadomestne dele iz skupine: karoserija, dodatna oprema, pnevmatike, dopolnilna paleta nadomestnih delov Eurorepar in kemični produkti.