SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SERVIS

PEUGEOT SERVIS

Pravilno se odločite glede vzdrževanja vašega vozila!

Peugeot Servis si prioritetno prizadeva ustrezno poskrbeti za vaše vozilo, tako da boste doživeli povsem brezskrbne izkušnje. Pravo partnerstvo med vami in servisom Peugeot. 

Zavedamo se, da želite s svojim Peugeotom doživeti najboljše možne izkušnje. 

V ekipah servisa Peugeot so pravi strokovnjaki za vaše vozilo, ki se nenehno usposabljajo in pridobivajo nova znanja o najnovejših tehnologijah in programski opremi, s katerimi je opremljen vaš Peugeot.

 

Poenostavite si vzdrževanje vozila in si privoščite užitke v vožnji, ki se nikoli ne ustavi.

DOGOVOR O TERMINU SERVISA

V nekaj trenutkih lahko izberete svoje najbližje prodajno mesto in izpolnite obrazec za termin vašega obiska.

REŠITVE ZA MOBILNOST

Ob vsakem obisku delavnice zaradi vzdrževalnega servisnega pregleda vam predlagamo rešitev za mobilnost.

VIDEOCHECK

O VSEM BOSTE VEDELI VSE

Ko vozilo prispe v delavnico in pred vsakim posegom, naši strokovnjaki opravijo in posnamejo celotno diagnostiko vašega vozila. 
 
Če ugotovijo, da bi bilo treba opraviti dodatne delovne postopke, vas o tem obvestijo, tako da vam pošljejo video posnetek in vam pojasnijo, kakšen poseg bi bilo treba opraviti.
 
Potem pa je na vas, da se odločite, ali naj ta poseg opravijo med tem servisnim pregledom ali ne.

MOŽNOSTI PLAČILA

IZBIRAJTE PO LASTNI PRESOJI 

Potreba po popravilu ali vzdrževanju pride včasih v povsem nepravem trenutku. Vendar pa je tako za vašo varnost kot tudi za varnost vaših bližnjih zelo pomembno, da je vozilo vedno v brezhibnem stanju.

 

V ta namen vam Peugeot Servis ponuja nove storitve za bolj enostavno in obročno plačevanje storitev servisne delavnice, tako da boste lahko med vožnjo povsem brez skrbi in hkrati ohranili nadzor nad svojimi financami.

 

Izkoristite naše možne načine plačila, ki so seveda povsem varni. Brez dodatnih stroškov. Enostavno in hitro. Povsem varno.

PEUGEOT ASSISTANCE

NA NAS SE LAHKO VEDNO ZANESETE

Če je vaše vozilo v nevoznem stanju (okvara ali prometna nesreča), pokličite Asistenco Peugeot.

 

V primeru popravila na cesti ali vleke vozila bomo za vas ustrezno poskrbeli, da boste lahko z vožnjo nadaljevali vse do vašega doma, če je potrebno.

 

Vsa vozila Peugeot so doživljenjsko upravičena do koriščenja asistence Peugeot, če vsako leto opravijo redni servisni pregled v naši mreži.