SKIP TO CONTENT
INOVACIJE IN TEHNOLOGIJE

INOVACIJE IN TEHNOLOGIJE

Vse inovacije in tehnologije znamke Peugeot

#Unboring TheFuture

Prihodnost avtomobila se pravkar beleži. Avtomobili prihodnosti prihajajo med nas in obljubljajo zgolj vožnjo brez nobenih užitkov, med katero ima nadzor nad vsem izključno tehnologija. PEUGEOT pa obljublja bogato in razburljivo prihodnost. Tehnologija bo imela izključno eno nalogo: popestriti vaše občutke in užitke v vožnji. Pripravite se na spoznavanje naše vizije o avtomobilu, ki jo uteleša PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT in se je uresničila v novih bencinskih motorjih PLUG-IN HYBRID. #UnboringTheFuture (za nedolgočasno prihodnost). 
PRIKLJUČNO HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Priključna hibridna tehnologija združuje dva motorja: na električni pogon in z notranjim zgorevanjem. Priključna hibridna vozila imajo nižje emisije CO2 po zaslugi 100 % električnega vozila in ponujajo štiri načine vožnje ter enostavno in hitro polnjenje.
ELEKTRIČNA TEHNOLOGIJA

Električni motorji Peugeot omogočajo vožnjo z ničnimi emisijami in razvijejo največjo moč 100 kW/110 KM. Po zaslugi visokonapetostne litij-ionske baterije (400 V) naša električna vozila ponujajo do 340 kilometrov dosega (WLTP).
PEUGEOT I-COCKPIT®

PEUGEOT i-Cockpit® bo korenito spremenil vaše vozniške izkušnje. S kompaktnim volanom, instrumentno ploščo v višini oči in velikim zaslonom na dotik vam ergonomsko voznikovo mesto omogoča intuitiven dostop do vseh upravljalnih funkcij in popestri vaše užitke.
IZKUŠNJE  VOŽNJI

V vašem Peugeotu lahko povsem intuitivno uporabljate najbolj napredne tehnologije, ki so bile zasnovane posebej za vaše užitke v vožnji. Izboljšana vlečna moč in bolj stabilen oprijem vašega vozila, zagotovitev varnosti na cesti, enostavni zagoni in izvajanje manevrov na strmini, enostavno manevriranje med parkiranjem … Številne Peugeotove inovacije vam bodo zagotovile ultimativne izkušnje v vozilu.
POVEZLJIVOST

Oglejte si funkcije in aplikacije, ki jih je razvil PEUGEOT Connect in se neopazno prepletajo z vašimi vozniškimi izkušnjami za še več užitkov in varnosti. Ta povezljiva orodja, ki so lahko namenjena prostočasnim dejavnostim, informacijam ali varnosti, bodo zadovoljila čisto vse vaše potrebe in vam zagotovila še bolj personalizirana potovanja.
UČINKOVITOST


Vozila znamke Peugeot so opremljena z motorji HYBRID, HYBRID4, PureTech ali BlueHDi, ki se ponašajo z visoko zmogljivostjo in nizkimi emisijami. Oglejte si tudi samodejne menjalnika EAT6Efficient Automatic Transmission 6, EAT8Efficient Automatic Transmission 8 in e-EAT8Electric Efficient Automatic Transmission 8, ki so bili zasnovani za optimalno nizko porabo goriva in okrepitev občutkov v vožnji.