SKIP TO CONTENT
Polnjenje hibrida

NAPOLNITE SVOJEGA PRIKLJUČNEGA HIBRIDA

Nič ni bolj enostavno kot polnjenje vašega priključnega hibridnega vozila s PEUGEOTOM!

 

Svetujemo vam, da vozilo polnite kombinirano, pri sebi doma in na javnih polnilnicah, ter si tako poenostavite svoj vsakdan: ne glede na to, ali uporabljate gospodinjsko vtičnico, Wallbox ali javno polnilno postajo, izkoristite prednosti razširjene mreže več kot 250.000 polnilnih postaj širom Evrope.

 

Pomislite, da bi vam uspelo v 1 uri in pol baterijo toliko napolniti, da bi pridobili 80 % dosegapri novem PEUGEOTU 308 HYBRID z vgrajenim polnilnikom 7,4 kW, ki je na voljo za doplačilo, na polnilni postaji 32 A. 

 

POLNJENJE NA ZASEBNIH POLNILNICAH

Da boste lahko izkoristili vse prednosti priključnih hibridnih vozil, vam PEUGEOT priporoča, da vozilo polnite vsakodnevno.

POLNJENJE V SAMOSTOJNI HIŠI

POLNJENJE V VEČSTANOVANJSKI ZGRADBI

POLNJENJE NA DELOVNEM MESTU

Svoje priključno hibridno vozilo lahko napolnite ne glede na to, ali ste doma ali v službi in ne glede na to, ali imate na voljo posebno instalacijo ali ne. Naše rešitve za polnjenje so prilagojene vašim potrebam bodisi v samostojni hiši, večstanovanjski zgradbi ali v službi. Čas, ki je potreben za polnjenje vašega priključnega hibridnega vozila, bo optimalen ne glede na izbrano rešitev za polnjenje.

Razne polnilne vtičnice za zasebno rabo

 

 

STANDARDNA GOSPODINJSKA VTIČNICA

Svoje vozilo lahko napolnite na standardni gospodinjski vtičnici (8 A, 220 V), enako kot pametni telefon.

 

Baterija novega Peugeota 308 HIBRIDz vgrajenim enofaznim polnilnikom 3,7 kW se v celoti napolni v 7 urah in 5 minutah.

ZMOGLJIVEJŠA VTIČNICA

Zmogljivejša vtičnica (16 A, 220 V) nudi ravno pravšnje ravnovesje za vzpostavitev dosega, ki ga potrebujete.

 

Baterija novega Peugeota 308 HIBRIDz vgrajenim enofaznim polnilnikom 7,4 kW, ki je na voljo za doplačilo. se v celoti napolni v 3 urah in 55 minutah.

WALL BOX

S polnilno postajo Wallbox (16 A) lahko polnjenje opravite v veliko krajšem časuUpoštevajoč, da je polnjenje na gospodinjski vtičnici v Franciji zakonsko omejeno na 10 A. .

 

 

Baterija novega Peugeota 308 HIBRIDz vgrajenim enofaznim polnilnikom 3,7 kW  se v celoti napolni v 3 urah in 25 minutah.

e-UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Doseg vašega priključnega hibridnega vozila in njegovo stanje priključitve lahko sproti preverjate v aplikaciji MyPeugeot. Polnjenje lahko kadarkoli sprožite na daljavo in nato spremljate njegov napredek. Poleg tega si lahko tudi nastavite časovne intervale polnjenja, ki so cenovno najugodnejši. Ko se baterija napolni ali če se polnjenje prekine, vas vozilo o tem obvesti, s čimer vam zagotavlja še več brezskrbnosti.

 

Peugeot vam to storitev nudi brezplačno brez časovne omejitve trajanja. 

NAREDITE SIMULACIJO TRAJANJA POLNJENJA VAŠEGA PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA

Trajanje polnjenja je podano zgolj informativno in se lahko spreminja glede na različne dejavnike (moč polnilne postaje, temperatura itd.).