SKIP TO CONTENT
PEUGEOT E-EXPERT

NOVI PEUGEOT E-EXPERT

 

SVOJEMU PODJETJU ZAGOTOVITE SAMOZAVESTNO STILSKO PODOBO 

 

NOVI PEUGEOT E-EXPERT 

SVOJEMU PODJETJU ZAGOTOVITE SAMOZAVESTNO STILSKO PODOBO 

 
 
NOVI PEUGEOT E-EXPERT
TAKO ZAHTEVEN KOT VI


Novi E-EXPERT je pridobil prepoznavno oblikovno zasnovo, ki ustreza vašemu podjetju, nove vgradne tehnologije in 100-odstotno električni motor, ki omogoča do 350 km dosega po ciklu WLTP.
Prilagodite ga lahko vsem svojim potrebam. 
 
 
NOVI PEUGEOT E-EXPERT
TAKO ZAHTEVEN KOT VI
Novi E-EXPERT je pridobil prepoznavno oblikovno zasnovo, ki ustreza vašemu podjetju, nove vgradne tehnologije in 100-odstotno električni motor, ki omogoča do 350 km dosega po ciklu WLTP. Prilagodite ga lahko vsem svojim potrebam. 
 • Doseg pri 100 % električnem pogonu: Do 350 km WLTP(i) V fazi homologacije. - Z baterijo 75 kWh do 350 kilometrov dosega po ciklu WLTP in z baterijo 50 kWh do 224 kilometrov dosega po ciklu WLTP. Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. 
 • Čas polnjenja: od 30 do 45 min. za pridobitev 80 % dosega(i) Na hitri javni polnilnici (≥ 100 kW). 
 • Emisije CO2 pri kombiniranem ciklu vožnje: 0 g/km
 • Moč: 100 kW (136 KM)

PEUGEOT E-EXPERT SE PRILAGAJA
VAŠI POSLOVNI DEJAVNOSTI

PEUGEOT E-EXPERT SE PRILAGAJA VAŠI POSLOVNI DEJAVNOSTI
PRENOVLJENA IN RAZKOŠNA ZUNANJA OBLIKOVNA ZASNOVA
OPTIMIZIRANA UPORABNA PROSTORNINA DO 6,6 M³ IN VIŠINA OMEJENA NA 1,9 M
10'' ZASLON NA DOTIK IN ERGONOMSKA NAMESTITEV ZA UDOBNO DELO
DO 350 KILOMETROV DOSEGA IN DOSTOP DO OBMOČIJ Z OMEJENIM DOSTOPOM
PEUGEOT E-EXPERT KOMBI, POSEBEJ ZASNOVAN ZA PREVOZ POTNIKOV

 

Visoko funkcionalni novi E-EXPERT KOMBI izpolnjuje vse vaše zahteve in ponuja različne razporeditve sedežev, ki zagotavljajo optimalno udobje za vse potnike.

 

S prilagodljivimi razporeditvami sedežev in dvema razpoložljivima dolžinama, standardno (4,98 m) in podaljšano (5,33 m), se lahko prilagodi vašim posebnim potrebam in sprejme do devet oseb.

MERE 

PEUGEOT E-EXPERT - ZUNANJE MERE

 • Dolžina: od 4,98 m(i) Standardnado 5,33 m(i) Podaljšana 
 • Širina: 220 mm skupaj z zunanjimi ogledali
 • Višina: Do 1,90 m

PEUGEOT E-EXPERT - DOVOLJENA OBREMENITEV IN UPORABNA PROSTORNINA

 • Dovoljena obremenitev: od 1000 kg do 1263 kg pri električnem motorju in do 1384 kg pri dizelskem motorju 
 • Uporabna prostornina: do 6,6 m3(i) Podaljšana izvedenka 

PREIZKUŠEN IZBOR VOZIL ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Vozilo s povečano prostornino, prekucnik in podaljšana kabina, reševalno vozilo, hladilnik, terensko vozilo, vozilo s štirikolesnim pogonom (4x4), potujoča trgovina, vozilo za prevoz oseb z omejeno mobilnostjo... Vedno bo na voljo posebna izvedenka, ki bo ustrezala potrebam vsakega poslovnega uporabnika. Spoznajte razne opcije za predelavo in ga opremite za svoje potrebe.
PREIZKUŠEN IZBOR VOZIL ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Vozilo s povečano prostornino, prekucnik in podaljšana kabina, reševalno vozilo, hladilnik, terensko vozilo, vozilo s štirikolesnim pogonom (4x4), potujoča trgovina, vozilo za prevoz oseb z omejeno mobilnostjo... Vedno bo na voljo posebna izvedenka, ki bo ustrezala potrebam vsakega poslovnega uporabnika. Spoznajte razne opcije za predelavo in ga opremite za svoje potrebe.

 

PREDELANI NOVI PEUGEOT E-EXPERT

 

Skupaj z našimi partnerji za predelavo vozil vam ponujamo pestro paleto predelav.

Lahko gospodarsko vozilo PEUGEOT E-EXPERT je učinkovita osnova za predelavo vozila glede na vaše specifične potrebe.

 
 
AKTUALNA PONUDBA

 
AKTUALNA PONUDBA

PEUGEOT EXPERT

 

 

+ BON ZA DODATNO OPREMO(i) Ob nakupu novega tovornega programa s finančnim produktom Modri bonus, prejmete Bon za dodatno opremo. Stranka je do bona upravičena takoj ob aktivaciji finančnega produkta Modri bonus. Kasnejše unovčitve bona niso možne. Vrednost bona za dodatno opremo za vozilo je 100 € z DDV in velja izključno za modele tovornega programa. Kupon velja za fizične in pravne osebe ob nakupu in izdobavi vozila v obdobju med 01.06.2024 in 31.08.2024. Bon je možno vnovčiti le za nakup originalne dodatne opreme in dodatne opreme Green Valley, ki so naročene preko logističnih poti oddelka poprodaje podjetja P Automobil Import d.o.o.. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek in ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost dodatne opreme večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru da je vrednost dodatne opreme nižja od vrednosti bona, se razlike ne izplača. Ta bon se lahko sešteva z drugimi boni/ugodnosti za dodatno opremo.  

 

 

 
EMOCIJE IN ODLIČNOST

Z novim voznikovim mestom, izboljšano učinkovitostjo, povezljivostjo najnovejše generacije in izpopolnjenimi sistemi za pomoč pri vožnji se kombi E-Expert prilagaja vsem vašim vsakodnevnim potrebam. 
 
EMOCIJE IN ODLIČNOST
Z novim voznikovim mestom, izboljšano učinkovitostjo, povezljivostjo najnovejše generacije in izpopolnjenimi sistemi za pomoč pri vožnji se kombi E-Expert prilagaja vsem vašim vsakodnevnim potrebam. 
VOZNIKOVO MESTO
OSTANITE POVEZANI TUDI MED VOŽNJO
MODULARNOST
DO 350 KM DOSEGA
IZBOLJŠANI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI
VOZNIKOVO MESTO
OSTANITE POVEZANI TUDI MED VOŽNJO
MODULARNOST
DO 350 KM DOSEGA
IZBOLJŠANI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

VOZNIKOVO MESTO

Na 10-palčni barvni digitalni instrumentni plošči se vam prikazujejo po meri izbrane informacije. 

Osrednji zaslon na dotik visoke ločljivosti v kombinaciji s sistemom Dynamic Surround Vision prikazuje sliko okolice vozila v realnem času, sistem regenerativnega zaviranja, ki se aktivira z ročicama za volanom, pa vam omogoča prilagajati energetsko učinkovitost prek treh stopenj regeneracije.

OSTANITE POVEZANI TUDI MED VOŽNJO

Z zaslonom na dotik imate vse na dosegu roke, od avtoradia do navigacije. Na njem se podvojeno prikazujejo vse aplikacije s pametnega telefona po zaslugi brezžične povezave z Apple CarPlay in Android Auto(i) Na voljo za doplačilo.

Izkoristili boste lahko tudi povezljivo navigacijo TomTom 3D s posodobitvami na daljavo  »Over the air*«, brezžični polnilnik za telefon* in dve vtičnici USB. Na ta način boste zmeraj povezani.

MODULARNOST

Novi E-EXPERT ponuja številne rešitve za razporeditev tovora, ki ustrezajo zahtevam vaše poslovne dejavnosti.

 • Njegova drsna vrata olajšajo nakladanje in razkladanje. 
 • Funkcija za prostoročni dostop vam omogoča odklepati in zaklepati vsa vrata brez ključev, tudi pri delujočem motorju. 
 • Vozilo se lahko pohvali s 6,6 m3 uporabne prostornine, 1263 kg(i) Do 1384 kg pri vozilu z dizelskim motorjem.dovoljene obremenitve in 1000 kg vlečne mase.
 • Zahvaljujoč zgolj 1,90 metra višine lahko zapelje na vsa parkirišča. 

DO 350 KM DOSEGA

PEUGEOT E-Expert ponuja dve vrsti baterij, da bi kar najbolje zadostil vašim potrebam: 50 kWh in 75 kWh. 

S tem vam zagotavlja do 350 km dosega po ciklu WLTP(i) V fazi pridobitve homologacije. - Z baterijo 75 kWh do 350 kilometrov dosega po ciklu WLTP in z baterijo 50 kWh do 224 kilometrov dosega po ciklu WLTP. Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.in največjo izhodno moč 100 kW, da bodo vse vaše poti še bolj brezskrbne. 

IZBOLJŠANI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

PEUGEOT E-Expert ponuja celovit nabor sistemov za pomoči pri vožnji(i) Na voljo serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od države., ki vam zagotavljajo varnost v vseh okoliščinah. Z opozorilnikom na voznikovo utrujenost, omejevalnikom hitrosti in sistemom za pomoč pri zadržanju vozila na voznem pasu boste vedno pod nadzorom. Dodatno zaščito pa vam zagotavlja samodejno zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev in kolesarjev. Poleg tega vam prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop and Go in pomoč pri spustu po strmini (Assist Descend Control) v kombinaciji s sistemom za nadzor oprijema (Grip Control) zagotavljata nemoteno in varno vožnjo tudi v najzahtevnejših razmerah.
 
 
OUR SERVICES DEDICATED TO PROFESSIONALS
Discover our finance offers as well as our various insurance contracts, guarantees,
assistance and after-sales services for your business vehicle.
 
 
OUR SERVICES DEDICATED TO PROFESSIONALS
Discover our finance offers as well as our various insurance contracts, guarantees, assistance and after-sales services for your business vehicle.
PRIVLAČNOST

Novi E-EXPERT krasijo prednji žarometi LED in povsem prenovljena okrasna maska z novim logotipom PEUGEOT, ki popestrijo razkošno stilsko podobo vašega podjetja.

Aerodinamični odbijač z optimalno izboljšano zaščito zagotavlja večjo varnost, hkrati pa ohranja svoj prepoznavni videz.

PRIVLAČNOST

Novi E-EXPERT krasijo prednji žarometi LED in povsem prenovljena okrasna maska z novim logotipom PEUGEOT, ki popestrijo razkošno stilsko podobo vašega podjetja.

Aerodinamični odbijač z optimalno izboljšano zaščito zagotavlja večjo varnost, hkrati pa ohranja svoj prepoznavni videz.

 
ZA ŠE DALJŠA POTOVANJA Z ELEKTRIČNIM POGONOM

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 

 
ZA ŠE DALJŠA POTOVANJA Z ELEKTRIČNIM POGONOM

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 
NAPOLNITE SVOJEGA ELEKTRIČNEGA PEUGEOTA

Kako lahko napolnite svoje električno vozilo PEUGEOT: polnjenje na zasebnih ali javnih polnilnicah.
 
 
SPOZNAJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA POGONA
Električni pogon znamke PEUGEOT združuje več prednosti: hitro polnjenje, optimizacija dosega glede na vrsto poti, povezljive tehnologije…