SKIP TO CONTENT
Kontaktirajte nas

KONTAKT

KONTAKT

Potrebujete pomoč?

V primeru vprašanj smo tu za vas.

 

Na voljo smo vam po telefonu ali preko ustreznega spletnega obrazca. 

POTREBUJETE POMOČ?

V PRIMERU VPRAŠANJ SMO TU ZA VAS.

 

Na voljo smo vam po telefonu ali preko ustreznega spletnega obrazca. 

KLICNI CENTER

 

Za več informacij smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na brezplačni številki: 080 26 24.

TESTNA VOŽNJA

 

Prijavite se na testno vožnjo in se pustite zapeljati. Izberite želeni model in prodajno mesto, vnesite vaše podatke in želeni termin testne vožnje. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

PRIDOBI PONUDBO

 

Ste našli popolno vozilo zase? Izberite model iz naše ponudbe novih vozil Peugeot in s samo nekaj kliki zahtevajte ponudbo. 

NAROČILO NA SERVIS

 

Rezervacija termina še nikoli ni bila enostavnejša: le nekaj klikov vas loči do dogovora o servisnem obisku pri vašem pooblaščenem serviserju Peugeot. 

ZAHTEVEK ZA KLIC

 

Vnesite svoje podatke za stik in poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

PRIJAVA NA E-NOVICE

 

Izvedite najnovejše informacije o vozilih Peugeot, dogodkih, zanimivih člankih, akcijskih ponudbah in še več iz sveta znamke Peugeot. S klikom na spodnjo povezavo se prijavite na obveščanje in vsak mesec boste prejeli naše e-novice. 

NAŠE LOKACIJE

 

Vas zanima določena ponudba, potrebujete nasvet ali informacije? Naši prodajalci in serviserji Peugeot so vam na voljo. Za iskanje najbližjega pooblaščenega prodajalca ali serviserja Peugeot na spodnji povezavi preprosto vnesite svojo lokacijo. 

POŠLJI VPRAŠANJE

 

Imate vprašanje v povezavi z znamko Peugeot? Svoje vprašanje nam lahko pošljete tudi preko spodnjega spletnega obrazca Službe za stike s strankami.