SKIP TO CONTENT
NOVI E-3008
NOVI 3008  
ELEKTRIČNI SUV FASTBACK NASLEDNJE GENERACIJE 
NOVI 3008 
ELEKTRIČNI SUV FASTBACK NASLEDNJE GENERACIJE

 
 
NOVI 3008 
ELEKTRIČNI SUV FASTBACK NASLEDNJE GENERACIJE 


Novi E-3008 se nam predstavlja s prenovljeno silhueto SUV fastback z izčiščenimi linijami in novim voznikovim mestom PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®. 

Novi 3008, ki bo sprva na voljo z električnim pogonskim sklopom s 525 km dosega, kasneje pa bo na razpolago s kar 700 km dosega, ter priključnim hibridnim in hibridnim motorjem, obljublja še nikoli videno električno zmogljivost.

 

 
 
NOVI 3008 
ELEKTRIČNI SUV FASTBACK NASLEDNJE GENERACIJE 

Novi E-3008 se nam predstavlja s prenovljeno silhueto SUV fastback z izčiščenimi linijami in novim voznikovim mestom PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®. 

Novi 3008, ki je trenutno na voljo z električnim pogonskim sklopom s 525 km dosega, kasneje pa bo na razpolago s kar 700 km dosega, ter priključnim hibridnim in hibridnim motorjem, obljublja še nikoli videno električno zmogljivost.

 

  • Doseg v 100 % električnem načinu: 525 km in kasneje do 700 km(i)525 km dosega, dvokolesni pogon, 210 KM/155 kW. - Kasneje bo na razpolago z motorjem Dual Motor, ki bo imel 525 km dosega, štirikolesni pogon in 320 KM/235 kW. - Kasneje bo na razpolago z večjim dosegom do 700 km, dvokolesnim pogonom in 230 KM/170 kW. - V postopku homologacije. Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. 
  • Čas polnjenja: 100 km v 10 minutah(i) Na hitri javni polnilnici (≥ 100 kW).  
  • Emisije CO2 pri kombinirani vožnji: 0 g/km
  • Moč: od 155 do 200 km (od 210 do 320 KM)
  • Kombinirana poraba: 5,5 l/100 km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 5,5 litrov pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 124 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
  • Emisije CO2 pri kombinirani vožnji: 124 g/km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 5,5 litrov pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 124 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
  • Moč: Hybrid 136 e-DCS6

 
CHOOSE YOUR FINISH

Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favorite dealership.
CHOOSE YOUR FINISH
Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favorite dealership.
 

ORDER YOUR PEUGEOT 3008

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
ORDER YOUR PEUGEOT 3008
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
WHY BUY ONLINE

Make the most of all the PEUGEOT benefits from the comfort of your home.

Discover and order your future vehicle in an instant.

 
PRIVLAČNOST 

Novi E-3008 vstopa v novo dobo električnega pogona.
S svojimi linijami SUV fastback, novim visokotehnološkim prednjim delom, ki ga krasijo izjemno tanki žarometi PEUGEOT PIXEL LED(i) Serijsko pri izvedenki GT.  
in dinamičnim zadnjim delom z lebdečim spojlerjem ponazarja metamorfozo znamke PEUGEOT.
PRIVLAČNOST 
Novi E-3008 vstopa v novo dobo električnega pogona. S svojimi linijami SUV fastback, novim visokotehnološkim prednjim delom, ki ga krasijo izjemno tanki žarometi PEUGEOT PIXEL LED* in dinamičnim zadnjim delom z lebdečim spojlerjem ponazarja metamorfozo znamke PEUGEOT.

 
IZRAZITE SVOJ STIL

Izmed šestih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza.  
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Izmed šestih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza.  

 
EMOCIJE

V udobnem in umirjenem ambientu si privoščite še nikoli doživete užitke v vožnji s spektakularnim novim
povezljivim voznikovim mestom PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® in inovativnimi sistemi za pomoč pri vožnji.  
 
EMOCIJE
Savour an unprecedented level of serene driving pleasure with the spectacular connected PEUGEOT Panoramic i-Cockpit® and its all-new array of driving aids.
PEUGEOT
i-COCKPIT®
PEUGEOT i-CONNECT® ADVANCED
MASAŽNI SEDEŽI  
TEHNOLOŠKI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI
PEUGEOT
i-COCKPIT®
PEUGEOT i-CONNECT® ADVANCED
MASAŽNI SEDEŽI  
TEHNOLOŠKI SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

NOVI PEUGEOT PANORAMIC I-COCKPIT® 

Preobrazite svoje vozniške izkušnje po zaslugi novega panoramskega voznikovega mesta PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®:

 

  • Lebdeči 21-palčni panoramski zaslon HD(i) Serijsko pri izvedenki GT.ukrivljene oblike se dviguje nad armaturno ploščo in vam ponuja optimalno ergonomijo.
  • Novi kompaktni volan, ki je popolnoma prenovljen in opremljen z stikali na dotik vam zagotavlja neprimerljive občutke in udobje v vožnji.
  • Popolnoma prilagodljive klavirske tipke i-Toggles omogočajo hiter dostop do vaših 10 najljubših funkcij za intuitivno upravljanje.

PEUGEOT I-CONNECT® ADVANCED

Informacijsko razvedrilni sistem PEUGEOT i-Connect® Advanced(i) Serijsko pri izvedenki GT. z glasovnim prepoznavanjem in ergonomijo v slogu pametnega telefona vam omogoča dostop do povezljive 3D navigacije in posodobitev Over the Air.

 

Za lažjo povezljivost so na voljo nove vtičnice USB in indukcijski polnilnik.

INTENZIVNO UDOBJE IN BREZSKRBNOST

V potniškem prostoru PEUGEOTA E-3008 lahko izkusite novo zvrst dobrega počutja po zaslugi naslednje opreme:

 

  • po meri nastavljiva ambientalna osvetlitev na LED diode(i) Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.;
  • sistem Hi-Fi Premium FOCAL®(i) Za doplačilo pri izvedenki GT.
  • sistem za obdelavo zraka AQS Clean Cabin(i) Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.;
  • sedeža s certifikatom AGR(i) (1) Aktion Gesunder Rücken (nemško združenje za zdrav hrbet) - Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke. in funkcijami ogrevanja(i) Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke, masaže in prezračevanja ter z nastavljivo bočno oporo(i) Za doplačilo pri izvedenki GT.;
  • kakovostni notranji dekorativni dodatki v tkanini patinaste barve.  

VARNA IN INSTINKTIVNA VOŽNJA

Novi E-3008 se ponaša z največjim premerom obračalnega kroga v svoji kategoriji, zato je v mestu še posebej okreten in enostavno vodljiv. 

 

Na daljših vožnjah zagotavlja vrhunsko vodljivost in novo izkušnjo v polsamodejni vožnji, vključno z naslednjimi novimi funkcijami(i) Zmogljivosti polsamodejne vožnje mora potrditi voznika. Zaznavala nadzorujejo, ali voznik ves čas drži roke na volanu.: polsamodejna menjava voznega pasu, opozarjanje na prečni promet in nadzor mrtvega kota z dolgim dometom. 

RAZKOŠNA PROSTORNINA

Novi PEUGEOT E-3008 ponuja optimalno velik prostor za več udobja in praktičnosti:

  • Tako na prednjih kot tudi zadnjih sedežih sta potnikom na voljo izjemna prostornost in optimalno udobje. 
  • Številna odlagalna mesta v skupni prostornini 34 litrov.
  • Velik prtljažnik s 520 litri prostornine (pod polico za prtljago). 

ODLIČNOST 

Novi E-3008 vas v hipu zapelje s svojo električno zmogljivostjo brez primere, povezljivimi storitvami za električno vožnjo in ekološko odgovorno zasnovo.
 
ODLIČNOST 
Novi E-3008 vas v hipu zapelje s svojo električno zmogljivostjo brez primere, povezljivimi storitvami za električno vožnjo in ekološko odgovorno zasnovo.
 

ELEKTRIČNI DOSEG

Podajte se na pot brez nobenih ovir.  Novi E-3008 ponuja trenutno 525 km dosega, ki bo kasneje razširjen na 700 km(i) 525 km dosega, dvokolesni pogon, 210 KM/155 kW, - Kasneje bo na razpolago z motorjem Dual Motor, ki bo imel 525 km dosega, štirikolesni pogon in 320 KM/235 kW. - Kasneje bo na razpolago z večjim dosegom do 700 km, dvokolesnim pogonom in 230 KM/170 kW. - V postopku homologacije - Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.. Vzemite si kratek odmor in napolnite baterijo. Na hitri polnilnici(i) Na hitri javni polnilnici (≥ 100 kW). lahko v 10 minutah pridobite 100 km dosega. 

POVEZLJIVE STORITVE

Novi E-3008 ponuja nove povezljive storitve, ki poenostavljajo vaše električno izkušnjo:

 

  • S storitvijo EV Trip Planner lahko načrtujete svoje potovanje in poiščete polnilnice na svoji poti.
  • E-Remote Control vam omogoča, da se na daljavo posvetujete, programirate, zaženete ali odložite polnjenje baterije.
  • Modul Smart Charging ustrezno spremeni časovni interval polnjenja in vam na ta način pomaga optimalno znižati stroške polnjenja. 

EKOLOŠKO ODGOVORNA ZASNOVA

Novi E-3008 je bil zasnovan in izdelan v Franciji kot del integriranega industrijskega ekosistema:

 

  • Električne naprave in baterije so zasnovane in sestavljene v Franciji.
  • Čisto vsa vozila E-3008 sestavljajo v tovarni v kraju Sochaux. 

 

Novi E-3008 vsebuje veliko količino recikliranih in obnovljivih materialov.

MERE

MERE

ZUNANJE MERE NOVEGA PEUGEOTA E-3008

 

  • Dolžina: 4542 mm
  • Širina(i) Brez zunanjih ogledal.: 1895 mm
  • Višina: 1641 mm

 

NOTRANJE MERE NOVEGA PEUGEOTA E-3008

Prednja sedeža (1. vrsta)

  • Širina v predelu komolcev: 1492 mm
  • Višina prsnega koša: 922 mm

 

Zadnji sedeži (2. vrsta)

  • Širina v predelu komolcev: 1464 mm
  • Prostor v predelu kolen: 133 minut

NOVI PEUGEOT E-3008 - PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

 

  • Do 520 litrov. 

NEW PEUGEOT E-3008 FOR PROFESSIONALS

 

Are you a business user? And you don’t have a second to yourself?

Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your PEUGEOT E-3008 or book an appointment for your vehicle’s service directly from your office. 

Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

 

 
ZA ŠE DALJŠA POTOVANJA Z ELEKTRIČNIM POGONOM

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 

 
ZA ŠE DALJŠA POTOVANJA Z ELEKTRIČNIM POGONOM

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 
NAPOLNITE SVOJEGA
ELEKTRIČNEGA PEUGEOTA    

Kako lahko napolnite svoje električno vozilo PEUGEOT: polnjenje na zasebnih ali javnih polnilnicah.
 
 
SPOZNAJTE PREDNOSTI
ELEKTRIČNEGA POGONA
Električni pogon znamke PEUGEOT združuje več prednosti: hitro polnjenje, optimizacija dosega glede na vrsto poti, povezljive tehnologije…