SKIP TO CONTENT
ALI JE ELEKTRIČNO VOZILO PRIMERNO ZA VAS?

ALI JE ELEKTRIČNO VOZILO PRIMERNO ZA VAS?

Če se odločate za nakup elektrificiranega vozila, morate upoštevati več dejavnikov, kot so število vsakodnevno prevoženih kilometrov, pogostnost dolgih poti in razpoložljive rešitve za polnjenje.

1. Vsakodnevno prevoženi kilometri: ste vedeli, da več kot 2/3 voznikov avtomobilov prevozi dnevno v povprečju manj kot 50 kilometrov? Naš izbor električnih vozil zadovolji potrebe večine voznikov avtomobilov (do 340 km WLTP z vozilom e-208). Če vsakodnevno prevozite veliko kilometrov, potem je naš izbor priključnih hibridnih vozil ravno pravi za vas!

 

 

2. Pogostnost dolgih poti: naša električna vozila vam zagotavljajo tudi do 340 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP.  Z vozilom iz našega izbora priključnih hibridov pa se lahko na pot odpravite brez nobenih skrbi: kombinirani pogonski sklop električnega in bencinskega motorja vas bo spremljal na katerikoli razdalji!

 

 

 

3. Razpoložljive rešitve za polnjenje: polnjenje elektrificiranega vozila Peugeot je še vedno zelo enostavno. Vsa vozila iz našega izbora lahko polnite pri sebi doma, bodisi v samostojni hiši ali večstanovanjski zgradbi, na delovnem mestu ali na javnih polnilnih postajah. Trajanje polnjenja je odvisno od uporabljene tehnologije. Nudimo vam pomoč pri izbiri načina za polnjenje, ki najbolje ustreza vašim pričakovanjem.

NAREDITE SIMULACIJO TRAJANJA POLNJENJA VAŠEGA ELEKTRIČNEGA VOZILA