Metlice brisalcev

metlice brisalcev

Brisalci so nepogrešljiva dodatna oprema avtomobila, ki jo med vožnjo uporabljamo skorajda vsakodnevno. Ne glede na vremenske razmere morajo ti zagotavljati dobro vidljivost, zato strokovnjaki priporočajo, da jih zamenjamo vsako leto

 

Vstopili smo v sezono aktivne uporabe brisalcev, zato smo na pooblaščenih servisih Peugeot pripravili odlično ponudbo za člane programa ugodnosti Moj Peugeot, s katero boste privarčevali kar 30 % pri nakupu originalnih in Eurorepar metlic brisalcev*.

 

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

 

*Ponudba velja za člane programa Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA do 31.10.2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.