SEZNAM VOZIL

Predstavitev izbora vozil

Mestna, družinska, SUV vozila, vozila s 7 in z 9 sedeži ter športna vozila ... poiščite model, ki vam najbolj ustreza v ponudbi vozil Peugeot. S svojimi dinamičnim in elegantnim dizajnom, vozila Peugeot zagotovo naredijo vtis. Naši modeli zagotavljajo udobje, ergonomijo in optimalno prilagodljivost za vsa vaša potovanja in aktivnosti. Motorji v vozilih Peugeot združujejo zmogljivost in nizko porabo goriva. Izkoristite številne tehnologije, ki so vgrajene v vozilih Peugeot: napreden navigacijski sistem, Peugeot i-Cockpit®, Mirror Screen, sistemi za pomoč pri vožnji in mnogi drugi.

Spoznajte celoten izbor vozil Peugeot.

Peugeot 208_novi

Mestna vozila

Ne glede na to, ali se odpravljate v službo, ali si želite na kratko ogledovati izložbe ali pa se boste sestali s prijatelji, vam naša mestna vozila omogočajo preprosto in prijetno vožnjo po mestu.

EAT8

Družinska vozila

Peugeotova družinska vozila vam zagotavljajo priročnost pri vsakodnevnih potrebah. Idealna so za prevoz otrok do šole, skok do trgovine ali hiter prevoz na sestanek. Vsa vozila so opremljena z modularnimi sedeži, ki jih lahko enostavno zložite ali pa popolnoma odstranite.

Traveller

Vozila s 7 in 9 sedeži

Nimate dovolj sedežev za naraščajočo druščino? Naša vozila s 7 in 9 sedeži vam nudijo vse to in še več. Ne glede na to, ali iščete vozilo s 7 sedeži za svoj posel ali pa vozilo z 9 sedeži za družino, se bo za vas zagotovo našel pravi Peugeot.

Peugeot 5008 dizajn

SUV

Ko vaša družina narašča, vozilo hitro napolnite z otroškimi sedeži in vozički, da niti ne omenjamo prtljage na daljših poteh. Čas je, da si zagotovite dovolj prostora z enim od Peugeotovih SUV vozil.