SKIP TO CONTENT
ČUTNI UŽITKI

ČUTNI UŽITKI

DIZAJN
Pri Peugeotu je dizajn absolutno na prvem mestu. Sprva dizajn zunanjosti, po zaslugi katerega je splošna silhueta vsakega modela dovršena do najmanjših podrobnosti. Pa tudi dizajn notranjosti z razkošnim in dobro zasnovanim potniškim prostorom za vse potnike in za čisto vsa potovanja. 
PEUGEOT i-COCKPIT®
Peugeot i-Cockpit® je inovativen koncept vozniškega mesta, ki vozniku zagotavlja bolj popolno in varno vidno polje kot kadarkoli poprej. Vključuje kompakten volan, osrednji zaslon na dotik in instrumentno ploščo v višini oči, na voljo pa je za PEUGEOT 208, 2008, 308, 508, 3008 in 5008. 
VEČ O i-COCKPIT
KAKOVOST
Kakovost je občutek, ki ga je moč videti, ki se odraža prek natančnih spojev, točnih naleganj, dovršene končne obdelave in videza oblog tako na zunanjih kot tudi notranjih površinah vozila. 

MATERIALI

Pozorno izbrani in kakovostni materiali zagotavljajo Peugeotu visoko raven zaznane kakovosti in privlačnost.

 

Glede na model in nivo opreme so za vozilo na voljo polno zrnasto usnje, alcantara®, matiran krom, pisani tekstilni materiali, dekorativni dodatki v videzu karbonskih vlaken ali celo iz naravnega lesa …

TOGGLES SWITCHES

Za novi športni terenski vozili Peugeot 3008 in 5008 so na voljo klavirske tipke «toggles switches», ki omogočajo neposreden in eleganten dostop do glavnih funkcij za udobje: avtoradio, klimatska naprava, navigacija, nastavitve vozila, telefon in mobilne aplikacije.
FOCAL
Peugeot 3008 in 5008 kot svetovno novost ponujata avdio sistem z visoko kakovostjo reprodukcije, ki ga je izdelala francoska znamka FocalFocal®, ki je že več kot 35 strokovnjak za akustiko, je po vsem svetu priznan po svojih patentiranih izumih in edinstvenem zvoku.
ODKRIJTE 3008 ODKRIJTE 5008
PEUGEOT FRACTAL
Pri Fractalu in njegovem zvokovno ojačenem voznikovem mestu PEUGEOT i-Cockpit® je zdaj na vrsti še sluh, ki ga stimulira inovativna zvokovna obdelava. Zavoljo strokovno podkovanega znanja StelLabi, Focal in SubPac boste lahko obogatili svoje vozniške izkušnje s slušnim prejemanjem informacij. 

i-COCKPIT AMPLIFY

Opcija novega PEUGEOTA i-Cockpit®, to je i-Cockpit Amplify, nemudoma spodbudi skoraj vse čute: vidZ nastavitvijo stopnje ambientalne osvetlitve in možnosti spreminjanja barvne kombinacije zaslonov.,  sluhZ nastavitvami prostorskega zvoka ali načina reprodukcije., dotikPrek več masažnih točk, ki so razporejene v sedežih. in... vonj z osvežilcem zrakaNastavljivo s tremi stopnjami jakosti..

 

Potniki lahko izbirajo med dvema povsem personaliziranima ambientoma: med ambientom «Boost», ki daje prednost dinamični vožnji, in ambientom «Relax» za bolj umirjeno vožnjo.

 

Tri razpoložljive dišave so bile razvite v sodelovanju z družbo Scentys in uglednim oblikovalcem dišav Antoineom Lieem, da bi zagotovili vrhunsko doživetje vonja:

 

- "Cosmic Cuir": živahen in senzualen vonj, pravi signaturni vonj znamke;

- "Aerodrive": energičen in stimulativen vonj (privzeto povezan z ambientom «Boost»);

- "Harmony Wood": pristen in sproščujoč vonj, ki je privzeto povezan z ambientom "Relax".