SKIP TO CONTENT
Prvi avto chatbot v Sloveniji
Peugeot je uvedel prvi avtomobilski »chatbot« v Sloveniji, ki ga poganja umetna inteligenca

 

Z veseljem sporočamo, da smo pri Peugeotu uvedli prvi avtomobilski "chatbot" v Sloveniji, ki ga poganja umetna inteligenca. Ta inovacija predstavlja pomemben korak v naših prizadevanjih za izboljšanje uporabniške izkušnje v nakupnem procesu avtomobilov.

 

S ponosom uvajamo digitalnega ambasadorja - digitalnega svetovalca v obliki pogovornega bota za priljubljeni SUV model PEUGEOT 2008. Ta bot je zasnovan tako, da lahko odgovori na številna vprašanja in potencialne kupce popelje skozi zanimiv pogovor, pri čemer jim predstavi vse potrebne informacije o vozilu. Na ta način pomaga sestaviti različico vozila, ki bi najbolj ustrezala njihovim potrebam po mobilnosti.

 

Ponosni smo, da je naš pogovorni vmesnik plod slovenskega znanja, razvit ob podpori Peugeot ekipe. Zasnovan je za zagotavljanje ključnih informacij o izdelku, odgovarjanje na specifična vprašanja ter usmerjanje kupcev v nadaljnje korake v nakupnem procesu.

 

Peugeot nenehno združuje avtomobilsko industrijo z najnovejšimi tehnološkimi dosežki, kot je umetna inteligenca, s ciljem izboljšanja prodajnih procesov, komunikacije in trženjskih strategij. Ta inovacija predstavlja enega prvih najnaprednejših pogovornih vmesnikov ta hip na slovenskem trgu.

 

Vabimo vas, da preizkusite našega digitalnega ambasadorja in se prepričate o njegovi uporabnosti.