PEUGEOT FINANCIRANJE

/image/90/1/peugeot-solutions-financement-2015-01.8901.jpg

Peugeot financiranje temelji na dolgoročnem sodelovanju s strankami in medsebojnem zaupanju.

PEUGEOT FINANCIRANJE vam pri nakupu novih in rabljenih osebnih ter tudi drugih vozil Peugeot ponuja široko paleto finančnih produktov. Izbirate lahko med različnimi vrstami finančnih leasingov ter kreditov po ugodnih pogojih. Poleg finančnih produktov pa vam Peugeot Financiranje omogoča tudi sklenitev avtomobilskih zavarovanj po izredno ugodnih pogojih in možnost sklenitve drugih oblik zavarovanj s katerimi boste lahko brezskrbno uživali v vožnji z vašim novim vozilom.

FINANČNI LEASING

Finančni leasing je priljubljena oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil. Sklenitev leasing pogodbe je za razliko od kreditne enostavnejša, poleg nižjih stroškov povezanih s sklenitvijo pa se zahteva tudi manj dokumentov.

POSLOVNI NAJEM

Operativni leasing oziroma poslovni najem vozila je sodobna oblika financiranja, pri kateri plačujete le uporabo vozila. V ospredju je torej uporaba vozila in ne lastništvo, saj dejansko vozilo plačujete le za čas uporabe.

AVTO KREDIT

Kredit predstavlja klasično obliko nakupa vozila, pri kateri ob podpisu pogodbe postanete tako pravni kot ekonomski lastnik vozila.

HITRI KREDIT

Hitri kredit je ena izmed oblik financiranja, ki se uporablja za nakupe manjših vrednosti (vozilo, servisne oz. poprodajne storitve, dodatno opremo, …).

ODSTOTEK

Enostavno obročno financiranje Peugeot ODSTOTEK vam omogoča nakup vozila PEUGEOT za 1% njegove maloprodajne cene na mesec.

/image/89/9/peugeot-packs-tout-compris-2015-01.8899.jpg

Peugeot Financiranje temelji na dolgoročnem sodelovanju s strankami in medsebojnem zaupanju. S takšnim poslanstvom je neločljivo povezana storitev finančnega svetovanja, ki vam omogoča, da se lahko v najprimernejšem trenutku odločite za nakup vozila Peugeot ter si zanj priskrbite najustreznejši način financiranja. V kolikor imate ob nakupu vozila Peugeot dodatna vprašanja se lahko posvetujete tudi z našimi strokovnjaki.

Dodatne informacije o naši celostni finančni ponudbi za nakup vozil so vam na voljo pri vseh naših koncesionarjih.