/image/06/5/peugeot-ndp-1506pb-freinage-02.10065.jpg

ZAVORE

Vzdrževanje vključuje:

  • komplet štirih prednjih zavornih ploščic,
  • delovne ure za namestitev opreme,
  • Peugeot vizualne kontrole*, vključno s poročilom o opravljenih posegih.

 

* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda.

O ZAVORAH

Zavore so primaren varnostni sistem vašega vozila.
Zavorne ploščice, zavorni koluti in hidravlični deli so stalno pod obremenitvijo, zato se sčasoma obrabijo. Bistvenega pomena je, da poskrbite za njihovo redno kontrolo. Ne odlašajte!

Zaradi svoje varnosti bodite pozorni na kakovost uporabljenih rezervnih delov. Izberite le originalne Peugeotove rezervne dele, ki so bili zasnovani posebej za vaše vozilo.

ORIGINALNI PEUGEOT REZERVNI DELI

Bodite pozorni na ponaredke! Vedno izberite le originalne Peugeot rezervne dele, ki so prestali najstrožje preizkuse, ki vam zagotavljajo varno in zanesljivo uporabo vozila.

NAŠA OBLJUBA: STROKOVNO ZNANJE IN TRANSPARENTNOST

KONTROLA KAKOVOSTI IN VARNOSTI

Po vsakem servisnem pregledu vam bomo izročili poročilo o opravljenih posegih, na katerem so podrobno navedene pregledane kontrolne točke* in priporočena popravila.

BREZ DODATNIH STROŠKOV

Naši tehniki bodo zamenjali le tisto, kar je potrebno in vam vsako popravilo tudi pojasnili.

CENA Z VSEMI VKLJUČENIMI STROŠKI

Tako kot na predračunu so tudi v naše paketne storitve vključeni rezervni deli, delovne ure in enoletna garancija na rezervne dele.

 

*Vizualne kontrole ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda in z njimi na dan izvedbe kontrole vozila ni možno odkriti skritih napak. Seznam razpoložljivih kontrol je na voljo v pooblaščeni Peugeotovi servisni delavnici.

NAJDITE SERVISNO DELAVNICO

Prišlo je do težave pri nalaganju. Prosimo, poizkusite znova kasneje. Če bo težava še vedno prisotna, stopite v stik z nami