Avtomobilski salon Slovenije 2017

Avtomobilski salon Slovenije 2017

ASS novicka

Obiščite naš razstavni prostor na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču, od 27.3. do 2.4.2017.

V dvorani A1 si lahko ogledate naša osebna vozila med katerimi se premierno predstavlja povsem novi sedemsedežnik SUV PEUGEOT 5008, ki se ponaša s spektakularnim voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit® zadnje generacije, s številnimi sistemi za udobje in varnost vrhunske tehnologije. Veliko pozornosti bo seveda usmerjene na evropski in slovenski avto leta, novi SUV PEUGEOT 3008, z izjemnim oblikovanjem in visokotehnološko opremo. Kot novost bo prisoten tudi Traveller, ki je vstopil v PEUGEOTOVO družino kot limuzinski kombi za prevoz do deveth potnikov in ponuja visoko raven udobja ter obilo prostornosti. S športnimi geni bo razstavni prostor krasil štirikolesno gnani dirkalnik Peugeot 208 R5 T16, ki ga bo v sezoni 2017/2018 vozil vrhunski reli voznik rok Turk, lahko pa se boste poskusili premagati čas Roka Turka na simulatorju reli vožnje.

Na razstavnem prostoru v dvorani D pa bo predstavljena celovita ponudba Peugeot lahkih gospodarskih vozil ter dodelav potujočih delavnic.

Čaka vas posebna salonska ponudba!

Veselimo se Vašega obiska!