Slovenski avto leta 2017 je novi SUV Peugeot 3008

Zmagovalec, kot ga še ni bilo!

SAL 2107

Med petimi finalisti, izbranimi v predizboru na podlagi glasov bralcev in poslušalcev sodelujočih medijev, so imeli na zaključni prireditvi 19. januarja končno besedo še novinarji avtomobilističnih redakcij.

Že po glasovih ljudstva je največ točk prejel Peugeot 3008. Temu so se v finalu prišteli še glasovi uredništev sedmih slovenskih medijev (Avto magazin, Motorevija AMZS, Delo, Dnevnik, Večer, RTV Slovenija in spletni portal Siol.net). Kar od štirih uredništev si je Peugeot 3008 prislužil najvišjo strokovno oceno. In skupaj so izbrali letošnjega zmagovalca z letnico 2017 – Novi Peugeot 3008.

Novi Peugeot 3008 je resnično SUV, kot ga še ni bilo! Športno terensko vozilo, ki uteleša avtomobilsko sodobnost, predstavlja statusni simbol in je tehnološko dovršen. Je vir čustev in osebnega užitka v vožnji. Voznikom daje občutek vrednosti in njihove vrednote so usklajene z vrednotami aktualnega obdobja. Uresničuje željo po osebnem izražanju in željo po izrazu lastnikovega uspeha, kjer se v pogledu drugih zrcali lastna vrednost. Nenazadnje izražajo željo po pobegu na lepše in doživljanju novih izkušenj, čeprav je ta ideja terenskega vozila, ki zapelje z utrjenih poti, zgolj fantazija.

Vse to in še več ponuja letošnji zmagovalec v izboru za Slovenski avto leta 2017, ki je za 22.990€ lahko tudi vaš nov avtomobil (cena velja za vozila na zalogi in dobavljiva do 31.3.2017).

Preberite, zakaj so ga na prvo mesto postavili na uredništvu Siola: siol.net/SAL2107 in zakaj na uredništvu Avto magazina: avto-magazin/SAL2017