Izjemen kreativni natečaj

IZJEMEN natečaj peugeot

ZNANI SO IZJEMNI ZMAGOVALCI NATEČAJA

24.2.2022

natecaj
natecaj
natecaj

Glasovanje na Instagramu je zaključeno, znani so zmagovalci Peugeot kreativnega natečaja:

  1. mesto: Luka Maček (584 glasov),
  2. mesto: Dominika Bučar (448 glasov),
  3. mesto: Manca Pintar (339 glasov).

  

Najlepša hvala vsem, ki ste sodelovali in glasovali.

  

*Številke glasov se razlikujejo od števila prejetih všečkov posameznih objav, saj smo iz glasovanja izločili všečke lažnih profilov.

Instagram glasovanje bo določilo zmagovalca!

 21.2.2022

  

Na kreativnem natečaju, ki je potekal na družbenih profilih podjetja Peugeot Slovenija, smo na temo »izjemnosti« beležili odličen odziv.

 

Na natečaj so se z 274 deli prijavili kar 203 posamezniki. Komisija je imela zelo težko delo in je  od vseh, ki so pokazali izjemni talent, izbrala 10 umetnin, ki so se uvrstila v polfinale natečaja oziroma v  glasovanje uporabnikov na Instagram profilu.

 

Del natečaja pa ste lahko tudi vi. Na Instagramu @peugeotslo namreč do 24. 2. 2022 lahko glasujete za svojega favorita. Izmed vseh, ki boste glasovali, bomo izžrebali tudi 30 srečnežev, ki bodo prejeli enega od plakatov, ki se bodo uvrstili med top 3. Najboljši trije ustvarjalci bodo prejeli lepe denarne nagrade, njihova dela pa bodo tudi razstavljena na TamTam plakatnijh mestih.

KREATIVNI NATEČAJ

IZJEMEN natečaj peugeot

Pusti svoji kreativnosti prosto pot in upodobi svoje videnje IZJEMNOSTI, ki jo je možno prepoznati kjerkoli; v ljudeh, naravi, barvah, glasbi, tehnologiji, avtomobilu... 

 

Naj bo tvoj izlet v kreativne sfere IZJEMEN.

Tako, kot je IZJEMEN tudi novi Peugeot 308.

 

Sodeluj v kreativnem natečaju Peugeot 308 in osvoji 1.000 EUR!

Prijava je brezplačna,

dela je potrebno oddati do vključno 14. februarja 2022

na e-mail naslov: izjemen@308.si.

 

Format za oddajo mora biti ustrezen za tisk plakatov – format A3 ( 297 X 420 mm), 300 dpi (podrobna navodila v pravilih in pogojih). Najboljših 10 del bo javno objavljenih na Instagram profilu in naši spletni strani, kjer bodo tudi razglašeni zmagovalci.

 

Prvi trije nagrajenci bodo prejeli denarne nagrade v višini 1.000 EUR, 700 EUR in 500 EUR.

 

Izjemna kreativnost si zasluži izjemno komisijo.

Spoznaj jo:

  • Alja Horvat, ilustratorka/grafična oblikovalka
  • Gregor Draksler, direktor oglaševanja in marketinga P Automobil
  • Jure Gregorčič, avtomobilski novinar
  • Nipke, raper 
  • Tadej Vaukman, priznan fotograf 

 

Z žrebom do zmagovalnega plakata!

Po zaključku natečaja, bomo tridesetim izžrebanim sodelujočim v glasovanju na Instagram profilu @peugeotslo podarili tudi tiskane plakate top 3 nagrajenih ustvarjalcev.

 

*Udeleženci lahko na natečaj predložijo samo materiale lastnega avtorstva. Organizator si pridržuje pravico do preverjanja avtorstva prijavljenih del kadar koli tekom natečaja. V primeru kršitev tega določila je Organizator upravičen, da v kateri koli fazi tekmovanja izključi udeleženca, ki je storil kršitve. Več o avtorstvu v Pravilih in pogojih natečaja.