SKIP TO CONTENT
Prilagoditve in predelave

NAŠA PREDELANA VOZILA

IZBOR VOZIL ZA POSEBNE NAMENE POSLOVNE UPORABE

Peugeot razume specifične potrebe svojih poslovnih uporabnikov, zato je možno njegova gospodarska vozila in petvratne limuzine nadgraditi in urediti po svojih potrebah, da v celoti ugodijo zahtevam vsake dejavnosti.

PREDELANA VOZILA PEUGEOT  

Ker je vsako službeno vozilo delovni pripomoček, je PEUGEOT za svoje poklicne uporabnike pripravil novo ponudbo predelanih vozil v partnerskem sodelovanju s kleparskimi podjetji, ki so v svetu gospodarskih vozil priznana po svoji strokovnosti.

 

Razvili smo poseben izbor PREDELANIH vozil , tako da razpolagamo z nemudoma razpoložljivo zalogo:

 

• Vozila s podaljšano kabino

• Prekucniki in ploščadi

• Toplotno izolirana vozila

• Vozila s povečano prostornino

• Terenska vozila

 

Izbor predelanih vozil je standardizirana ponudbe vozil, ki jih je možno hitro predati kupcem. Poleg stalno razpoložljive zaloge ima stranka možnost za vozilo izbrati elemente za individualizacijo podobe glede na njene službene potrebe.

UREDITEV NOTRANJOSTI

Predelana in nepredelana gospodarska vozila in petvratne limuzine lahko pridobijo posebno ureditev notranjosti, opcije in dodatno opremo.

 

Izbirati je možno med specifičnimi ureditvami notranjosti, kot so catering, dostava, prodaja mesa, morska hrana, zdravstvene storitve…

 

Za kupce so v ponudbi tudi opcije naše skupine, kot na primer dva vira energije baterija/električno omrežje, način za ogrevanje, shranjevanje vrednosti temperature, odvod vode, certifikat PHARMA, razne temperature, police...