SKIP TO CONTENT
PEUGEOT 2008
 
 
PEUGEOT 2008
KOMPAKTNI SUV, KI ODGOVORI VSEM
IZZIVOM VSAKDANJE VOŽNJE

Inteligenten, eleganten in vedno pripravljen na spopad z izzivi vsakdanje vožnje. 

 Kompaktni SUV PEUGEOT 2008, ki je opremljen z najnovejšimi tehnologijami za pomoč pri vožnji in z inovativnim voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit® 3D, spreminja pravila igre. 
 
 
PEUGEOT 2008 
KOMPAKTNI SUV, KI ODGOVORI VSEM IZZIVOM VSAKDANJE VOŽNJE

Inteligenten, eleganten in vedno pripravljen na spopad z izzivi vsakdanje vožnje. 


Kompaktni SUV PEUGEOT 2008, ki je opremljen z najnovejšimi tehnologijami za pomoč pri vožnji in z inovativnim voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit® 3D, spreminja pravila igre. 

 • Poraba: od 157 Wh/km dalje
 • Doseg v 100 % električnem načinu: do 345 km WLTP (i)Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.  
 • Emisije CO2: 0 kg/km

 

z močjo 100 kW (136 KM)

 
 • Poraba: 5,9 l/100 km (i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 - Vrednosti WLTP: Poraba goriva od 5,9 litrov pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 134 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: opcije, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Emisije CO2: 134 g/km (i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 - Vrednosti WLTP: Poraba goriva od 5,9 litrov pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 134 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: opcije, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd. 

 

pri vozilu 2008 PURETECH 130 EAT8

AKTUALNA PONUDBA

PEUGEOT 2008 ACTIVE PACK 

ZA 19.990 €* 

 

*Cena velja za model Peugeot 2008 ACTIVE PACK 1,2 PureTech 100 z opcijama WY38 in WV71, oranžne Fusion barve, v katero je vključen SUVereni bonus 1.700 EUR in Modri bonus (1.000 EUR popusta v primeru financiranja Peugeot). (i) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 2008 ACTIVE PACK 1,2 PureTech 100 z opcijama WY38 in WV71, oranžne Fusion barve - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena z DDV, vključenim SUVerenim bonusom 1.700 EUR in Modrim bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Peugeot – pod pogojem vsaj 36 mesečne dobe financiranja) je 19.990 EUR; mesečni obrok je 237 EUR pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 30.03.2023 znaša 11,21% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 6,9% (v primeru dviga referenčne obrestne mere se skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik, lahko poveča); financirana vrednost 13.993 EUR; skupni znesek za plačilo 25.548 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto; Peugeot Financiranje si pridržuje pravico do izbire zavarovalnice. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Peugeot. 

 

VAŠ PEUGEOT 2008 PO MERI

Razne končne obdelave, barve ali platišča... Sestavite konfiguracijo vozila Peugeot 2008 po svojih željah.
BON ZA PAKET DOBRODOŠLICE IN SUVERENI BONUS
Ob nakupu vozila Peugeot 2008 prejmete bon za paket dobrodošlice in SUVereni bonus v višini 1.700 EUR.
PRIVLAČNOST ŠPORTNEGA TERENSKEGA VOZILA
 Kompaktni SUV PEUGEOT 2008 nas očara s svojo drzno oblikovno zasnovo, pa tudi z mogočno in izčiščeno obliko karoserije na privzdignjenem podvozju.
Njegove ostre linije in izrazen slog razkrivajo edinstveno osebnost, hkrati pa poudarjajo praktičnost, modularnost in prostorno notranjost za vse potnike.
 
 
PRIVLAČNOST ŠPORTNEGA TERENSKEGA VOZILA 
Kompaktni SUV PEUGEOT 2008 nas očara s svojo drzno oblikovno zasnovo, pa tudi z mogočno in izčiščeno obliko karoserije na privzdignjenem podvozju. Njegove ostre linije in izrazen slog razkrivajo edinstveno osebnost, hkrati pa poudarjajo praktičnost, modularnost in prostorno notranjost za vse potnike.
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Izmed sedmih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza. 
 
IZRAZITE SVOJ STIL 
Izmed sedmih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza.
BREZMEJNE EMOCIJE

Čisto vse je bilo premišljeno zasnovano, da bo vsako vaše potovanje prava poživitev dneva.

Po zaslugi voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® s kompaktnim volanom z integriranimi upravljalnimi stikali PEUGEOT 2008 ponuja še nikoli videno ergonomsko zasnovo in inovativne tehnologije.

 
BREZMEJNE EMOCIJE
Čisto vse je bilo premišljeno zasnovano, da bo vsako vaše potovanje prava poživitev dneva. Po zaslugi voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® s kompaktnim volanom z integriranimi upravljalnimi stikali PEUGEOT 2008 ponuja še nikoli videno ergonomsko zasnovo in inovativne tehnologije.
DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA 3D
10-palčni zaslon na dotik
TEHNOLOGIJE ZA POMOČ PRI VOŽNJI
DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA 3D
10-palčni zaslon na dotik
TEHNOLOGIJE ZA POMOČ PRI VOŽNJI

PEUGEOT 3D i-COCKPIT

Digitalna instrumentna plošča 3D prikazuje v vašem vidnem polju vse uporabne informacije za vožnjo, kot na primer navigacijo in sisteme za pomoč pri vožnji. Najpomembnejše informacije, kot na primer hitrost vozila in varnostna opozorila, so prikazane v obliki holograma, da hitreje pritegnejo vašo pozornost.

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

SUV PEUGEOT 2008 je opremljen s celovitim naborom sistemov za pomoč pri vožnji, ki zagotavljajo večjo varnost: 

 

 • Peugeot Drive Assist Plus (i) Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  
 • Sistem za pomoč pri parkiranju s prikazom pod kotom 180° (i) Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  
 • Sistem za nadzor mrtvega kota (i) Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  
ADVANCED GRIP CONTROL
Uživajte v vsestranski uporabnosti PEUGEOTA 2008 s tremi načini oprijema, ki jih ponuja Advanced Grip Control: pesek, blato ali sneg... Na zelo strmih klancih pa vam funkcija "Hill Assist Descent Control" pomaga nadzorovati hitrost.
POVEZLJIVE STORITVE NA KONICAH PRSTOV 
S povezljivimi storitvami znamke PEUGEOT boste prihranili čas in optimalno zmanjšali svoje stroške. Z aplikacijo My Peugeot so vam vsakodnevno na voljo storitve, ki vam nudijo pomoč in zagotavljajo brezskrbno rabo. Vaša potovanja so optimalno načrtovana (upravljanje prometa, iskanje bencinskih servisov, opozorila o nevarnih odsekih itd.). V primeru okvare ali nesreče imate na voljo pomoč 24 ur na dan, vseh sedem dni v tednu. Poleg tega lahko na daljavo nadzirate polnjenje in vnaprejšnje klimatiziranje vašega elektrificiranega Peugeota. 
DVONIVOJSKI POD PRTLJAŽNEGA PROSTORA 
Prtljažni prostor vam v kombinaciji z zadnjo sedežno klopjo, deljivo v razmerju 2/3-1/3, ponuja veliko prostornino za prevoz, ki jo lahko prilagajate svojim potrebam. Ko je dvonivojski pod prtljažnega prostora v zgornjem položaju, lahko nanj hitro in enostavno odložite razne predmete. V spodnjem položaju pa vam omogoča večjo prostornino prtljažnika.
 
 
ODLIČNOST NA VSEH NIVOJIH

Od oblikovne zasnove do izbire materialov, vključno s tehnologijami... 

Peugeot 2008 ničesar ne prepušča naključju. Zahtevnost se odraža v najmanjših podrobnostih.

 
 
ODLIČNOST NA VSEH NIVOJIH
Od oblikovne zasnove do izbire materialov, vključno s tehnologijami... 

Peugeot 2008 ničesar ne prepušča naključju. Zahtevnost se odraža v najmanjših podrobnostih.

UDOBJE VISOKEGA RAZREDA

Tako na prednjih kot tudi zadnjih sedežih si lahko privoščite vrhunsko kakovost bivanja in optimalno udobje. 

Sedite v vozilo in uživajte v kakovostnih materialih, udobnih sedežih s funkcijo ogrevanja in masaže ter v volanu z integriranimi stikali.

PREMIJSKA KAKOVOST

Pri izboru notranjih oblog smo posebno pozornost posvetili kakovosti in športni eleganci, da nam je uspelo preplesti plemenite materiale in izvirne barvne odtenke. Osvetlitev svetlih dekorativnih elementov lahko prilagodite tako, da izmed osmih razpoložljivih barv izberete svojo kombinacijo notranjosti.

VSESTRANSKOST SUV-JA

Navdušujoči SUV PEUGEOT 2008 ima vse lastnosti pravega športnega terenskega vozila. S svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije in privzdignjenim podvozjem vam zagotavlja razkošne gabaritne mere in mojstrsko moč. Impozanten in prepoznaven prednji del krasi nazaj pomaknjeno vetrobransko steklo, ki poudari njegovo usločeno in atletsko postavo.

345 KM DOSEGA

S celotnim dosegom baterije lahko prevozite do 345 kilometrov, nato pa jo lahko v zgolj 30 minutah napolnite do 80 %. Če želite pridobiti dragocene kilometre, vklopite način "Brake": med upočasnjevanjem se okrepi zaviranje motorja in baterija se polni.
IZBERITE OPREMO SVOJEGA VOZILA PEUGEOT 2008
Zasnovali smo široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.
 
IZBERITE OPREMO SVOJEGA VOZILA PEUGEOT 2008
Zasnovali smo široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.

Prečni strešni prtljažni drogovi 

Domača polnilna postaja (i) Odvisno od vaše električne instalacije.  
  

Otroški sedež 

Mreža za psa

Torba za polnilni kabel

DIMENZIJE

ZUNANJE MERE

Kompaktni SUV z vseh zornih kotov:

 

 • Dolžina: 4300 mm 
 • Širina: 1987 mm
 • Višina: 1530/1550 mm

NOTRANJE MERE

Tako na prednjih kot tudi zadnjih sedežih sta potnikom na voljo izjemna prostornost in optimalno udobje.

 

Spredaj (1. vrsta)

 • Širina v predelu komolcev: 1370 mm
 • Višina prsnega koša 14°: 906 mm

 

Zadaj (2. vrsta)

 • Širina v predelu komolcev: 1317 mm
 • Prostor v predelu kolen: 238,5 mm
PROSTORNINA PRTLJAŽNEGA PROSTORA
Odvisno od opreme in tipa motorja, prostornina prtljažnika znaša 434 litrov po standardu VDA in do 1467 litrov pri preklopljenih naslonjalih zadnjih sedežev.