SKIP TO CONTENT
308 SW 
IDEALNO PRILAGODLJIV
308 SW
IDEALNO PRILAGODLJIV

 
 
PEUGEOT 308 SW
IDEALNO PRILAGODLJIV


Otresite se stereotipov in za volanom PEUGEOTA 308 SW uživajte v čisto vsakem trenutku.

Izberite svojega karavana z električnim, hibridnim, priključnim hibridnim, bencinskim ali dizelskim motorjem.

 
 
PEUGEOT 308 SW
IDEALNO PRILAGODLJIV

Otresite se stereotipov in za volanom PEUGEOTA 308 SW uživajte v čisto vsakem trenutku.

Izberite svojega karavana z električnim, hibridnim, priključnim hibridnim, bencinskim ali dizelskim motorjem.

 • Doseg v 100 % električnem načinu: Do  410 km WLTP(i) Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.  
 • Čas polnjenja: 30 min. za pridobitev 80 % dosega(i) Na hitri javni polnilnici (100 kW).  
 • Emisije CO₂: 0 g/km
 • Moč: 115kw (156ch)
 • Doseg v 100 % električnem načinu: Do 63 km(i) Homologacija WLTP za doseg PEUGEOTA 308 SW v električnem načinu glede na izvedenko in nivo opreme: od 63 km do 66 km pri kombinirani vožnji (po kombiniranem ciklu WLTP) in od 71 km do 76 km pri mestni vožnji (po mestnem ciklu WLTP). Vrednosti po preizkusnem postopku WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 26. 01.2023. Vrednosti so navedene za potrebe primerjave. Pomembno: dejanska vrednost dosega je lahko precej drugačna, odvisno od pogojev pri uporabi vozila (stil vožnje, hitrost, skupna masa itd.), uporabe nekatere opreme (klimatska naprava, gretje itd.), tipa pnevmatik, stanja cestišča, klimatskih razmer itd.  
 • Trajanje polnjenja: 1 ura 40 min.(i) Na polnilni postaji Wallbox (32 A) z enofaznim vgrajenim polnilnikom (7,4 kW), ki je na voljo za doplačilo.  
 • Poraba pri kombinirani vožnji: 1,1 litra/100 km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 - Vrednosti WLTP: poraba pri kombinirani vožnji 1,1 po ciklu WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 pri kombinirani vožnji WLTP: 24 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Emisije CO2 pri kombinirani vožnji: 23 g/km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 - Vrednosti WLTP: poraba pri kombinirani vožnji 1,1 po ciklu WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 pri kombinirani vožnji WLTP: 24 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Moč: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)
 • Poraba pri kombinirani vožnji: 5,7 litra/100 km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 - Vrednosti WLTP: poraba goriva 5,7 litra pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 128 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Emisije CO2 pri kombinirani vožnji: 129 g/km(i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2 - Vrednosti WLTP: poraba goriva 5,7 litra pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 128 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: opcijska oprema, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
 • Moč: PURETECH 130E EAT8 (96 kW)

 
 
AKTUALNA PONUDBA

 
 
 
 
AKTUALNA PONUDBA

PEUGEOT 308 SW

 

 

308 SW Active 1.2 PureTech 130 STT €6.4 

ZA 21.790 €(i) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 308 SW Active 1.2 PureTech 130 STT €6.4 - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena z DDV in vključenim bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Peugeot – pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 21.790 EUR; mesečni obrok je 219 EUR pri pologu v višini 6.750 EUR in ročnosti 96 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 96 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 14.02.2024 znaša 9,22% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi fiksne obrestne mere s skupno letno obrestno mero 8,1%; financirana vrednost 15.040 EUR; skupni znesek za plačilo 27.385 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Peugeot Financiranje si pridržuje pravico do izbire zavarovalnice. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Peugeot.  

FIKSNA OBRESTNA MERA

 

+ KASKO ZA 1 €

+ 5 LET JAMSTVA

 

 

 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE

 
 
ELEGANTNA PRIVLAČNOST

Karavan PEUGEOT 308 SW se ponaša z dolgim pokrovom motornega prostora in nazaj pomaknjenim vetrobranskim steklom, ki mu  zagotavljata mogočno držo po navdihu izvedenke »fastback«.

Žarometi, opremljeni s tehnologijo PEUGEOT Matrix LED, mu dajejo oster videz. 

 
 
ELEGANTNA PRIVLAČNOST
Karavan PEUGEOT 308 SW se ponaša z dolgim pokrovom motornega prostora in nazaj pomaknjenim vetrobranskim steklom, ki mu  zagotavljata mogočno držo po navdihu izvedenke »fastback«. Žarometi, opremljeni s tehnologijo PEUGEOT Matrix LED, mu dajejo oster videz. 

 
IZRAZITE SVOJ STIL

Izmed sedmih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza. 
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Izmed sedmih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza. 

 
ZASVAJAJOČE EMOCIJE

Namestite se v ergonomski, intuitivni in ultra povezljivi PEUGEOT i-Cockpit® 3D, ki je bil popolnoma prenovljen, tako da vozniku in vsem potnikom ponuja edinstvene izkušnje v vožnji.
 
ZASVAJAJOČE EMOCIJE
Namestite se v ergonomski, intuitivni in ultra povezljivi novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D, ki je bil popolnoma prenovljen, tako da vozniku in vsem potnikom ponuja edinstvene izkušnje v vožnji.
PEUGEOT
i-COCKPIT® 3D
INSTRUMENTNA PLOŠČA V VIŠINI OČI
SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI
PEUGEOT
i-COCKPIT® 3D
INSTRUMENTNA PLOŠČA V VIŠINI OČI
SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

PEUGEOT i-Cockpit® 3D zajema enostavno vodljivi kompaktni volan z integriranimi stikali, digitalno instrumentno ploščo v višini oči in sredinski 10-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti, opremljen z inovativnim sistemom za informacije in razvedrilo PEUGEOT i-Connect, tako da ponuja še bolj ergonomske, trendovske in tehnološko napredne izkušnje v vožnji z vozilom PEUGEOT 308 SW.

INSTRUMENTNA PLOŠČA V VIŠINI OČI

Po zaslugi 10-palčne digitalne instrumentne plošče v višini oči se koristne informacije za vožnjo prikazujejo točno v višini oči brez odvračanja pogleda s ceste. Pri izvedenki GT so na digitalni instrumentni plošči 3D v ospredju prikazane najpomembnejše informacije podobno kot pri hologramu za zagotovitev lažjega prebiranja podatkov.

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Prepustite se polsamodejni vožnji po zaslugi kombiniranega delovanja prilagodljivega tempomata s funkcijo Stop and Go aktivnega sistema za zadržanje vozila na voznem pasu. Za še večjo varnost in višjo raven udobja je karavan PEUGEOT 308 SW opremljen s številnimi sistemi za pomoč pri vožnji in pomoč pri izvajanju manevrov.

ZMOGLJIVOST NA CELI ČRTI

Izbor materialov, oblikovna zasnova, povezljivost, motorji, udobje... Peugeot 308 SW ponuja bogat nabor opreme. Na voljo imate vse, kar potrebujete za povsem nova doživetja. 
 
ZMOGLJIVOST NA CELI ČRTI
Izbor materialov, oblikovna zasnova, povezljivost, motorji, udobje... Peugeot 308 SW ponuja bogat nabor opreme. Na voljo imate vse, kar potrebujete za povsem nova doživetja. 

NAKLADALNA PROSTORNINA

Po zaslugi funkcije za prostoročno odpiranje se lahko motorizirana prtljažna vrata odprejo in zaprejo z enim samim gibom noge. S funkcijo Magic Flat lahko zadnjo sedežno klop z eno samo kretnjo preklopite kar iz prtljažnega prostora in s tem pridobite raven pod. Prostornina prtljažnika lahko glede na izvedenko doseže 1634 litrov. 

PRIKLJUČNI HIBRID

S priključnim hibridnim PEUGEOTOM 308 SW se lahko zapeljete, kamorkoli želite, tudi v predele z omejenim prometnim režimom. Izkusite edinstvene užitke v vožnji z električnim načinom pogona, ki vam ponuja takojšnje pospeške in neslišno delovanje brez kakršnihkoli vibracij. 

V ponudbi sta dva priključna hibridna motorja: HYBRID 225 e-EAT8 in HYBRID 180 e-EAT8. 

POVEZLJIVE STORITVE

Poenostavite svoje poti in upravljanje vašega PEUGEOTA 308 SW HYBRID. PEUGEOT Easy-Charge vam omogoča enostaven dostop do raznih rešitev za polnjenje na domu ali v službi. Z brezplačno aplikacijo MyPeugeot® lahko daljinsko upravljate polnjenje ali vnaprejšnje klimatiziranje vozila. 

ORDER YOUR PEUGEOT 308 SW

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
ORDER YOUR PEUGEOT 308 SW
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

YOUR 308 SW AVAILABLE IMMEDIATELY

Find your new 308 SW available now and benefit immediately from exclusive offers.

YOUR CUSTOMISED 308 SW

Finish, colours or wheel rims, etc. Configure your Peugeot 308 according to your desires and benefit from advantageous conditions.

MERE

MERE

 PEUGEOT 308 SW - ZUNANJE MERE

Karavan za celotno družino:

 

 • Dolžina: 4636 mm
 • Širina(i) Brez zunanjih ogledal. : 1859 mm
 • Višina: 1442 mm

PEUGEOT 308 SW - NOTRANJE MERE

Tako na prednjih kot tudi zadnjih sedežih sta potnikom na voljo optimalno udobje in izjemna prostornost. 

 

Prednji sedeži (1. vrsta)

 • Širina v predelu komolcev:  1443 mm
 • Višina prsnega koša:  891 mm

 

Zadnji sedeži (2. vrsta)

 • Širina v predelu komolcev: 1484 mm
 • Prostor v predelu kolen:  129 mm

PEUGEOT 308 SW - PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Enostavno dostopen prtljažnik PEUGEOTA 308 SW ponuja veliko nakladalno prostornino. 

 

 • 608 litrov pri izvedenki z motorjem z notranjim zgorevanjem, ko je pod prtljažnika v spodnjem položaju
 • 548 litrov pri hibridni izvedenki

PEUGEOT 308 SW FOR BUSINESS USERS

 

Are you a business user? And you don't have a second to yourself?

Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your new 308 SW or book an appointment for your vehicle's service directly from your office. 

Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

IZBERITE OPREMO ZA SVOJEGA PEUGEOTA 308 SW

Zamislili smo si široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.
 
IZBERITE OPREMO ZA SVOJEGA PEUGEOTA 308 SW
Zamislili smo si široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.

TALNA OBLOGA ZA PRTLJAŽNIK

KORITO ZA PRTLJAŽNIK

KOMPLET SENČNIKOV ZA BOČNA STEKLA

PREČNI STREŠNI PRTLJAŽNI DROGOVI NA VZDOLŽNIH NOSILCIH

 
ODPOTUJTE ŠE DLJE

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 

 
ODPOTUJTE ŠE DLJE

Kmalu električna mobilnost znamke PEUGEOT ne bo za vas več nobena neznanka.

 
NAPOLNITE SVOJEGA
ELEKTRIČNEGA PEUGEOTA  

Kako lahko napolnite svoje električno vozilo PEUGEOT: polnjenje na zasebnih ali javnih polnilnicah.
 
 
SPOZNAJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA POGONA
Električni pogon znamke PEUGEOT združuje več prednosti: hitro polnjenje, optimizacija dosega glede na vrsto poti, povezljive tehnologije…