OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Snezne verige

snezne in tekstilne verige za avto AKCIJA

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA:

SNEŽNE IN TEKSTILNE VERIGE 40 % UGODNEJE*.

Največji razlogi, zakaj potrebujemo snežne verige so:

  • večja kontrola vozila na cesti,
  • bolj varno speljevanje in ustavljanje,
  • močnejši oprijem ter vodljivost na spolzkih cestah.

Pri nakupu moramo biti pazljivi, da kupimo take verige, ki pašejo na naš profil in velikost naše gume. Najbolj pomembna lastnost avtomobilskih verig je, da nam nudijo dodaten oprijem na cesti. Narejene so zato, da vozilo ohranja stabilnost na podlagah, kjer je debel led ali sneg. Navadna, nezaščitena guma, v takšni situaciji ne bi imela oprijema, s čimer bi izgubili nadzor nad vozilom.

Tekstilne verige imajo certifikat kot enakovreden nadomestek zimskih verig. So enostavne za nameščanje tudi v slabih zimskih razmerah, lahke in praktične za shranjevanje ter predvsem udobne med vožnjo. Ne povzročajo hrupa in vibracij, saj se centrirajo samodejno. Varne so tudi za aluminijasta platišča in karoserijo ter za vozila z znižanim vzmetenjem, kjer je prostor med karoserijo in gumo zelo majhen. Tekstilne verige so prijazne tudi za vzdrževanje, saj jih lahko uporabimo večkrat, prav tako pa jih lahko enostavno operemo v pralnem stroju.

Pripravite se na sneg in pridite v pooblaščene servise Peugeot, kjer si lahko izberete snežne in tekstilne verige za vaš Peugeot po znižani ceni, -40%. Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

*Ponudba velja do 30.04.2020 za fizične in pravne osebe, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ali Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja za snežne in tekstilne verige za vozila Peugeot iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

DK kartica

S kartico DINERS CLUB MOJ PEUGEOT izbrana originalna oprema Peugeot na do 12 OBROKOV.

Imetniki kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT si lahko v pooblaščeni servisni mreži Preugeot razporedite plačilo storitev vzdrževanja in dodatne opreme na do 12 obrokov.

Še nimate kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT? Naročite jo tukaj!