OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Originalna oprema

Peugeot tepihi

Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Tepihi preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.

Originalni tepihi za avto so narejeni iz vzdržljivih in odpornih materialov (guma, iglani tapison ali žamet) ter se natančno prilegajo notranjosti vašega vozila Peugeot. Originalne preproge na pod pritrdite s pritrditvenimi čepi. Tak način pritrditve poskrbi za vašo večjo varnost v prometu.

Originalni tepihi za vaše vozilo Peugeot so vam v akcijski ponudbi na voljo 40 % ugodneje* v vseh  v vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

 

*Ponudba velja do 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe (marketinška skupina 948), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.