OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Izdelek meseca

izdelek meseca

Poletje prihaja. Pospremimo ga z novima izdelkoma meseca.

  • Naj bodo poti jasno vidne s tekočino za čiščenje vetrobranskega stekla (- 10 °C) za le 1,29 EUR z DDV*. Odstranite ostanke insektov, olja in drugih nečistoč, ki ovirajo pogled skozi vetrobransko steklo.
  • Zaščitna alu folija za vetrobransko steklo, dimenzij 175 x 90 cm, poleti odbija sončne žarke, tako da notranjost vašega vozila ostane bolj hladna. Akcijska cena: 3,50 EUR z DDV*.

 

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in uživajte pod soncem.

 

*Cena velja za tekočino za čiščenje vetrobranskega stekla (-10 °C) pod kataloško številko 1636052280 ter za zaščitno alu folijo za vetrobransko steklo pod kataloško številko DB00POK023. Ponudba velja od 1. 6. 2021 do 31. 8. 2021. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.