Izdelek meseca POMLAD

Izdelek vetrobransko

V poletnem času smo za vas pripravili kar dva IZDELKA MESECA, ki sta namenjena čiščenju in zaščiti vetrobranskega stekla. Na voljo sta tako TEKOČINA ZA ČIŠČENJE VETROBRANSKEGA STEKLA za samo 1€ z DDV za kos kot ALU ZAŠČITA ZA VETROBRANSKO STEKLO za samo 2,99€ z DDV za kos*.

*Cena velja tekočino za čiščenje vetrobranskega stekla s kataloško številko 1636052280 iz linije izdelkov EUROREPAR in Alu zaščita za vetrobransko steklo s kataloško številko DB00POK023. Ponudba velja do 31.8.2018.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri Peugeotovih pooblaščenih servisih boste za servisne storitve plačevali do 17 %, za originalne rezervne dele pa do 35 % manj.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT