Izdelek meseca

Izdelek lucka, paket

Nadaljujte v smeri brezskrbnih poti z nepogrešljivimi in izjemno ugodnimi izdelki za vaše vozilo.

Tudi tokrat smo za vas pripravili DVA IZDELKA MESECA.

Osvetlite si pot v pomlad s prenosno lučko za osvetlitev in varnostno signalizacijo, le za 11,99 EUR z DDV*. Da bodo res vse poti brezskrbne.

Prav tako, nas vse čaka spomladansko čiščenje, zato je tu paket gobic za čiščenje vašega vozila. Za akcijsko ceno 5,99 EUR z DDV*, dobite štiri strokovnjake za vsako teksturo vašega vozila. Pustite zimski prah za sabo!

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot  ter nadaljujte opremljeni v smeri brezskrbnih poti.

*Cena velja za Prenosno lučko za osvetlitev in signalizacijo, kataloška številka 1614448780 in paket gobic za čiščenje vozila pod kataloško številko 998101. Ponudba velja do 31.5. 2019. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri Peugeotovih pooblaščenih servisih boste za servisne storitve plačevali do 17,5 %, za originalne rezervne dele pa do 35 % manj.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT