Izdelek meseca JESEN

Izdelek prva pomoc

Opremite svoje vozilo za brezskrben vstop v jesen z izdelki po izjemno ugodni ceni. Tudi tokrat smo za vas pripravili DVA IZDELKA MESECA.

Ste vedeli, da je kazen za pretečeno prvo pomoč za avtomobiliste 100 €*? Izognite se nepotrebnih stroškom in si zagotovite KOMPLET PRVE POMOČI za avtomobiliste za le 6,99 € z DDV**.

Jesensko vreme prinaša s sabo dež in s tem tudi mokre, blatne otroške čevlje. Da bo vožnja z vašimi najmlajšimi potekala brezskrbno, zaščitite hrbtišče sprednjega sedeža pred jesensko umazanijo z izdelkom ZAŠČITA NASLONA sprednjega sedeža za samo 8,99 € z DDV**.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot  ter nadaljujte opremljeni v smeri brezskrbnih poti.

*Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP).

**Cena velja za Komplet prve pomoči za avtomobiliste s kataloško številko DB000K0036 in Zaščito zadnjega dela sprednjega sedeža s kataloško številko 9648.A6. Ponudba velja do 31.10.2018.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri Peugeotovih pooblaščenih servisih boste za servisne storitve plačevali do 17 %, za originalne rezervne dele pa do 35 % manj.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT