OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Izdelek meseca

PRVA POMOČ

Z novima izdelkoma meseca boste pripravljeni na vse.

 

  • V cestnem prometu smo vsakodnevno izpostavljeni morebitnim nesrečam. Prva pomoč je zato obvezen komplet, ki mora biti v vsakem avtomobilu. Hkrati moramo biti pozorni, da komplet zamenjamo na vsakih 5 let. Na voljo vam je po privlačni ceni 6,99 EUR z DDV*.
  • Odstranjevalec vonjav in madežev odstrani neprijetne vonjave v potniškem prostoru in oddaja prijeten vonj po svežini v notranjosti vozila. Lahko ga uporabite tako na sedežih iz tekstila, kot tudi na preprogah. Je varen in okolju prijazen. Sredstvo razpršite v zrak, na tkanino, talno oblogo ali neposredno na vir neprijetne vonjave. Uporabljajte ga brez vode, izpiranje pa ni potrebno. Akcijska cena: 7,99 EUR z DDV*.

 

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in nadaljujte svoje poti brezskrbno.

 

*Cena velja za komplet prve pomoči pod kataloško številko DB000K0036 ter za odstranjevalec vonjav in madežev pod kataloško številko 1609907580. Ponudba velja od 1. 3. 2021 do 31. 5. 2021. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.