Sezonska ponudba

brisalci

Izkoristite izjemno sezonsko ponudbo: BRISALCI - 35%*!

Strokovnjaki priporočajo, da bi morali vsako leto zamenjati brisalce. To velja za starejše konstrukcije, novejše izvedbe brisalcev, ki nimajo členov, pa bi lahko opravljale svojo nalogo do dve leti. Kakovostnejši brisalci so navadno narejeni iz dveh materialov, sintetičnega in naravnega kavčuka. Zgornji del gumastega dela brisalca je narejen iz sintetičnega, spodnji, brisalni del pa iz naravnega kavčuka. Tudi če so narejeni samo iz sintetičnega kavčuka, delajo zadovoljivo, le na sončno pripeko so bolj občutljivi.

Začenja se sezona aktivne uporabe brisalcev, zato smo na pooblaščenih servisih Peugeot pripravili odlično ponudbo: vsi brisalci, originalni in tipski, znižani za -35%.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in nadaljujte v smeri brezskrbnih poti!

*Ponudba velja od 1.9. do 31. 10. 2019 in le za fizične osebe. Popust velja na vse originalne brisalce in  brisalce proizvajalca Eurorepar, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolična.