Strešni kovček

strešni kovčki

Ni prostora v prtljažniku? Upoštevajte nasvet strokovnjaka in izkoristite streho vašega avtomobila za dodaten prostor za prevoz prtljage. Strešni kovček je nepogrešljiv pripomoček na daljših poteh, ko ni več prostora v prtljažniku. Prav pa pride tudi pozimi, saj vanj najbolj enostavno pospravite smuči in drugo smučarsko opremo.

 

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov – zdaj 40 % ugodneje*.

  

 

*Ponudba velja do vključno 30.04.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Moj Peugeot_2021

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

 

 

*Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.