SKIP TO CONTENT

NASVET STROKOVNJAKA

PO NASVET K PEUGEOT STROKOVNJAKU 

Marsikateri lastniki razmišljajo o tem, kako bi prihranili pri vzdrževanju svojega vozila, zato servisiranje prepuščajo »zasebnim mojstrom«, ki niso vešči zahtevnejših popravil, ne zagotavljajo transparentnosti, nimajo ustrezne opreme ali pa za svoje storitve ne izdajajo računa in garancije, kar lastnike vozil lahko na koncu drago stane.

 

Zato sprejmite pravo odločitev in vzdrževanje svojega vozila raje vedno zaupajte pooblaščenim Peugeot strokovnjakom.

 

Naša obljuba so strokovnost, garancija in transparentnost.

 

Tehnična ustreznost vozila in s tem tudi varnost voznika je odvisna od kakovosti opravljenega dela in nadomestnih delov.

STROKOVNOST IN KAKOVOST

Pooblaščeni servisi Peugeot so v primerjavi z zasebnimi ali nizkocenovnimi servisi skladni z zahtevami matične tovarne. Nenehno vlagamo v strokovno znanje svojih serviserjev in posodabljanje specialnega orodja in delavniške opreme ter v avto vgrajujemo le originalne nadomestne dele.
 

ORIGINALNI REZERVNI DELI IN GARACIJA

Na vgrajene originalne nadomestne dele in opravljeno delo vam pooblaščeni servisi Peugeot zagotavljamo 1-letno garancijo.

TRANSPARENTNOST

Naša pooblaščena servisna mesta Peugeot so opremljena z inovativno zasnovanim orodjem Videocheck, ki nam omogoča, da posnamemo kratek video posnetek o morebitnih dodatnih posegih in vam ga skupaj s predračunom pošljemo v potrditev.

ASISTENCA MOJ PEUGEOT

Vsi člani programa Moj Peugeot, ki so v preteklem letu pri nas opravili redni servis, so upravičeni do brezplačne Asistence Moj Peugeot, ki nudi prevoz vozila ali pomoč na mestu za primere okvare na cesti, nevoznega vozila (posledica prometne nesreče), prazne pnevmatike, napačno natočenega goriva v rezervoar in izgube ali okvare ključa.

MOBILNOST

V kolikor v času popravila vozila ostanete brez prevoznega sredstva, vam na pooblaščenih servisih Peugeot zagotovimo nadomestno vozilo ali drugo obliko prevoza.