SKIP TO CONTENT
Kleparske storitve

KLEPARSKE STORITVE

KLEPARSKE STORITVE PEUGEOT

Ali je vaše vozilo utrpelo poškodbo? Ne glede na to, ali se poškodba nahaja na notranjih ali zunanjih površinah, ali je manjša ali večja, njeno popravilo zahteva posebno pozornost in strokovno podkovano znanje strokovnjakov.

Vaš serviser Peugeot vam s svojimi kleparskimi storitvami zagotavlja:

  • kakovostno izvedbo del, ki ustreza najstrožjim zahtevam proizvajalca,
  • usposobljeno ekipo kleparjev,
  • garancijo na rezervne dele in opravljeno delo,
  • ustrezno delavniško opremo in orodje,
  • originalne rezervne dele proizvajalca ali dele iz krožnega gospodarstva,
  • natančno kontrolo kakovosti.
 

Za večjo enostavnost:

  • izvajamo vse potrebne posege, vključno s posegi na steklenih površinah, tako da poskrbimo za celotno popravilo vozila,
  • vzdrževalni posegi in popravila karoserije bodo na vašem vozilu opravljena v prostorih iste delavnice,

Peugeot vam ponuja tudi izbor storitev ličenja, kleparskih in steklarskih popravil (popravilo udarcev in obnova optike) po ugodnih cenah, tako da bo vaše vozilo znova pridobilo svoj prvoten videz.

STORITVE PEUGEOT
ORIGINALNE STORITVE PEUGEOT

Originalna kakovost, vključena brezskrbnost


V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete kontrole, ki jih opravijo naši strokovnjaki, delovne ure in originalni rezervni deli. Vsi rezervni deli, ki bodo uporabljeni med vzdrževalnimi posegi na vašem vozilu, so 100 % identični delom, ki jih vgrajujemo v nova vozila. Ti deli so najbolj primerni za vaše vozilo in vam zagotavljajo maksimalno varnost. Z originalno kakovostjo boste še dolgo let ohranili zmogljivost vašega vozila in si zagotovili brezskrbne užitke v vožnji.

 
OSNOVNE STORITVE PEUGEOT
Združitev kakovosti, cene in zmogljivosti
 


V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete delovne ure in rezervni deli Eurorepar. To je ekskluziven izbor delov za razne znamke, ki je zlasti primeren za vozila starejša od 3 let in je 25 % cenejši od originalnih rezervnih delov. S tem si boste znižali stroške za vzdrževanje.