SKIP TO CONTENT
Klimatska naprava

Storitve za klimatsko napravo Peugeot

STORITVE ZA KLIMATSKO NAPRAVO

Na servisu Peugeot vam bodo zamenjali olje kompresorja klimatske naprave, tako da bo potniški prostor povsem čist. 

Odločite pa se lahko tudi za storitev pregleda klimatske naprave, v sklopu katerega opravijo kontrolo sistema za klimatizacijo.

ZNAKI OKVARJENE KLIMATSKE NAPRAVE
  • Počasna odrositev stekel. Poskrbite za kontrolo filtra potniškega prostora.
  • Neenakomerno ali prepočasno hlajenje. Serviser PEUGEOT naj sestavi poročilo o stanju klimatske naprave: 

Morda je prisotno minimalno uhajanje plina, kar lahko povzroči nepravilno delovanje hladilno-toplotnega krogotoka.

  • Hrupno delovanje sistema: kompresor je morda v okvari. Poskrbite za kontrolo jermena kompresorja.
  • Neustrezen pretok hladnega zraka. Poskrbite za kontrolo ventilatorja, morda je v okvari.

 

PEUGEOT VAM SVETUJE

Klimatsko napravo vklopite tako poleti kot tudi pozimi za najmanj deset minut na najmanj vsakih 15 dni, s čimer boste podaljšali njeno življenjsko dobo.

 

RAZNE STOPNJE FILTRACIJE
Glede na želeno stopnjo filtracije in vrsto povzročiteljev onesnaženosti zraka, ki se jim želite izogniti, obstajajo tri kategorije filtrovZa podatke o filtrih potniškega prostora, ki so na voljo za vaše vozilo, se obrnite na strokovnjaka znamke PEUGEOT.  PEUGEOT: filter potniškega prostora za prašne delce, filter potniškega prostora na aktivno oglje, protialergenski filter potniškega prostora

PEUGEOT VAM SVETUJE

Ali se želite trajno znebiti bakterij (povzročitelji alergij), mikrobov, neprijetnih vonjav? Odločite se za menjavo filtra potniškega prostora v specializirani delavnici PEUGEOT, kjer vam bodo v okviru vzdrževanja vaše klimatske naprave izvedli dezinfekcijsko čiščenje.

ZANESLJIVO IN VARNO DELOVANJE KLIMATSKE NAPRAVE PEUGEOT
Rezervni deli znamke PEUGEOT ustrezajo strogim tehničnim predpisom sistema klimatske naprave vozila in vam nudijo optimalno kakovost.
PEUGEOT IN OKOLJE

PEUGEOT se kot odgovoren proizvajalec avtomobilov aktivno zavzema za obdelavo škodljivih snovi.Za več informacij obiščite spletno mesto: www.groupe-psa.com

PEUGEOT skupaj s svojo mrežo skrbno nadzira vsako posamezno etapo življenjskega cikla vozilaZa več informacij obiščite spletno mesto: www.groupe-psa.com, od njegove zasnove vse do ponovne obdelave izrabljenih delov.

STORITVE PEUGEOT
ORIGINALNE STORITVE PEUGEOT

Originalna kakovost, vključena brezskrbnost

 

V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete kontrole, ki jih opravijo naši strokovnjaki, delovne ure in originalni rezervni deli. Vsi rezervni deli, ki bodo uporabljeni med vzdrževalnimi posegi na vašem vozilu, so 100 % identični delom, ki jih vgrajujemo v nova vozila. Ti deli so najbolj primerni za vaše vozilo in vam zagotavljajo maksimalno varnost. Z originalno kakovostjo boste še dolgo let ohranili zmogljivost vašega vozila in si zagotovili brezskrbne užitke v vožnji.

 
OSNOVNE STORITVE PEUGEOT

Združitev kakovosti, cene in zmogljivosti

 

V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete delovne ure in rezervni deli Eurorepar. To je ekskluziven izbor delov za razne znamke, ki je zlasti primeren za vozila starejša od 3 let in je 25 % cenejši od originalnih rezervnih delov. S tem si boste znižali stroške za vzdrževanje.