SKIP TO CONTENT
Rezervno kolo

STORITVE ZA REZERVNO KOLO

STORITVE - REZERVNO KOLO 

Za brezskrbno vožnjo opremite svoje vozilo z rezervnim kolesom iz naše ponudbe:

  • Rezervno kolo
  • Komplet orodja za zamenjavo kolesa v primeru predrte pnevmatike
  • Nosilec za pritrditev za nekatera vozila*
  • Storitev dela
PEUGEOT VAM SVETUJE
ZAKAJ NAMESTO KOLESA STANDARDNIH DIMENZIJ IZBRATI ZASILNO REZERVNO KOLO?

Če želite vozilo opremiti z rezervnim kolesom, mora imeti na voljo predopremo, ki omogoča optimalno namestitev kolesa. Pri nekaterih vozilihSeznam tovrstnih vozil: 208, 308, 2008, 508, 5008 je na voljo kot opcija, ki jo morate izbrati, če želite vozilo opremiti z rezervnim kolesom.

Če niste izbrali te opcije, si lahko še vedno pomagate z garnituro za popravilo pnevmatike. Obrnete se lahko tudi na Asistenco Peugeot, ki opravi popravilo na cesti. Naše pogodbe o vzdrževanju in podaljšani garanciji krijejo asistenco na cesti v primeru predrtja pnevmatikePodrobno preglejte pogoje Asistence Peugeot..

Električna in hibridna vozila ne morejo biti opremljena z rezervnim kolesom, saj prostor zavzema baterija. Alternativni rešitvi sta garnitura za popravilo pnevmatike in Asistenca PeugeotPodrobno preglejte pogoje Asistence Peugeot..

STORITVE PEUGEOT
ORIGINALNE STORITVE PEUGEOT

Originalna kakovost, vključena brezskrbnost


V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete kontrole, ki jih opravijo naši strokovnjaki, delovne ure in originalni rezervni deli. Vsi rezervni deli, ki bodo uporabljeni med vzdrževalnimi posegi na vašem vozilu, so 100 % identični delom, ki jih vgrajujemo v nova vozila. Ti deli so najbolj primerni za vaše vozilo in vam zagotavljajo maksimalno varnost. Z originalno kakovostjo boste še dolgo let ohranili zmogljivost vašega vozila in si zagotovili brezskrbne užitke v vožnji.

 
OSNOVNE STORITVE PEUGEOT
Združitev kakovosti, cene in zmogljivosti
 


V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete delovne ure in rezervni deli Eurorepar. To je ekskluziven izbor delov za razne znamke, ki je zlasti primeren za vozila starejša od 3 let in je 25 % cenejši od originalnih rezervnih delov. S tem si boste znižali stroške za vzdrževanje.