SKIP TO CONTENT
Vetrobranska stekla

STORITVE ZA VETROBRANSKO STEKLO

STORITVE ZA VETROBRANSKO STEKLO

Po zaslugi te storitve vam v primeru poškodbe vetrobranskega stekla ne bo treba dolgo čakati: popravilo vetrobranskega stekla se opravi zelo hitro in je veliko cenejše od menjave.

 • Produkti in polimerne snovi za popravilo vetrobranskega stekla (v primeru poškodbe s premerom manjšim od kovanca za 2 evra in izven voznikovega vidnega polja)
 • Delavniško delo za montažo
 • Vizualne kontrole, ki jih opravijo strokovnjaki PEUGEOT
 • Poročilo o opravljenem posegu

SESTAVA VETROBRANSKEGA STEKLA

Včasih so vetrobranska stekla izdelovali iz termično obdelanega stekla, ki se je v primeru poškodbe razletelo na tisoč koščkov. Sodobna vetrobranska stekla so iz večplastnega stekla. Sestavljena so iz izmeničnih plasti stekla in polivinil butirala (PVB), zaradi česar je vetrobransko steklo raztegljivo in odporno na raztrganje. V primeru trčenja se steklo ne razleti na delčke.

POPRAVLJIVE POŠKODBE

 • V obliki zvezde
 • V obliki mehurčka in zvezde
 • V obliki mehurčka 
 • V obliki polovičnega mehurčka

NEPOPRAVLJIVE POŠKODBE

 • Vse poškodbe, ki se nahajajo v voznikovem vidnem polju
 • Vse poškodbe na perifernih površinah vetrobranskega stekla
 • Poškodbe v obliki zvezde, katerih površina je večja od kovanca za 2 evra ali če so na vetrobranskem steklu več kot tri poškodbe.

Prav tako se tudi že popravljene poškodbe ne sme ponovno popravljati.

 • Vse poškodbe z odstranitvijo materiala.
 • Vse poškodbe na atermičnih vetrobranskih steklih.

PEUGEOT VAM SVETUJE

Takoj ko se pojavi sled udarca, je priporočljivo poškodovani predel zaščititi s prozorno nalepko velikosti poškodbe. S tem preprečite vnos prašnih delcev ali vdor vode v poškodovani predel, zaradi česar bi bilo popravilo težje izvedljivo ali celo neizvedljivo. Po koncu tovrstnega postopka se čimprej obrnite na servis PEUGEOT.

Ne odlašajte s popravilom vetrobranskega stekla. S hitrim popravilom poškodbe se lahko izognete menjavi vetrobranskega stekla, ki pa je veliko dražja.

V primeru nepopravljivih poškodb vam bodo v delavnici PEUGEOT predlagali menjavo vetrobranskega stekla. Ne glede na vrsto poškodbe, ki jo je utrpelo vaše vetrobransko steklo, vam bodo na servisu PEUGEOT ustrezno svetovali in vam pripravili najbolj ustrezno ponudbo. Če boste imeli vprašanja glede odbitne franšize, se obrnite na prodajnega svetovalca servisa PEUGEOT.

 

 

PEUGEOT IN OKOLJE

PEUGEOT se kot odgovoren proizvajalec avtomobilov aktivno zavzema za obdelavo škodljivih snoviZa več informacij obiščite spletno mesto: www.groupe-psa.com.

PEUGEOT skupaj s svojo mrežo skrbno nadzira vsako posamezno etapo življenjskega cikla vozilaZa več informacij obiščite spletno mesto: www.groupe-psa.com, od njegove zasnove vse do ponovne obdelave izrabljenih delov.

STORITVE PEUGEOT

ORIGINALNE STORITVE PEUGEOT

Originalna kakovost, vključena brezskrbnost


V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete kontrole, ki jih opravijo naši strokovnjaki, delovne ure in originalni rezervni deli. Vsi rezervni deli, ki bodo uporabljeni med vzdrževalnimi posegi na vašem vozilu, so 100 % identični delom, ki jih vgrajujemo v nova vozila. Ti deli so najbolj primerni za vaše vozilo in vam zagotavljajo maksimalno varnost. Z originalno kakovostjo boste še dolgo let ohranili zmogljivost vašega vozila in si zagotovili brezskrbne užitke v vožnji.

 
OSNOVNE STORITVE PEUGEOT
Združitev kakovosti, cene in zmogljivosti
 


V ponudbo z vsemi vštetimi stroški so zajete delovne ure in rezervni deli Eurorepar. To je ekskluziven izbor delov za razne znamke, ki je zlasti primeren za vozila starejša od 3 let in je 25 % cenejši od originalnih rezervnih delov. S tem si boste znižali stroške za vzdrževanje.