Vozila za prosti čas

AVTODOM
Peugeot sodeluje s specializiranimi proizvajalci za potrebe predelave svojih vozil (Peugeot Expert in Peugeot Boxer) v avtodom.

Na tem področju dobavljamo osnove za predelavo, ki so posebej prilagojene za zasnovo in ureditev vašega avtodoma. S tem vam zagotavljamo, da boste deležni udobja in strokovnega znanja znamke Peugeot.

Na osnovi za predelavo dveh modelov (Peugeot Expert in Peugeot Boxer) vam ponujamo več dimenzij dolžine in višine. Širši zadnji kolotek (1,98 m), ki je na voljo med opcijami za podvozje, vam omogoča vgradnjo širšega zabojnika, in s tem večjo fleksibilnost pri ureditvi notranjosti.

S tako raznolikimi možnostmi si lahko zamislite avtodom, ki bo do potankosti ugodil vašim potrebam in željam.

DIZAJN

Zunanja ogledala: za še bolj enostavno vožnjo je lahko vozilo opremljeno s širšimi zunanjimi ogledali, pri čemer karoserija ne ovira vzvratne vidljivosti. Ta opcija vam nudi večjo varnost in poenostavi vožnjo z vozilom.

Žarometi: novi žarometi Peugeot Boxer so opremljeni z dnevnimi lučmi. Poleg tega, da zagotavljajo večjo varnost so tudi modernega videza, ki izboljša vidljivost in po katerem se vozilo do potankosti umešča v Peugeotov izbor.

Za vaš avtodom, ki ga bodo vsi prepoznali po logotipu leva na prednjem delu, so vam na voljo naslednje opcije, s katerimi ga lahko preuredite po svojem okusu:

  • Kovinska barva
  • Odbijači in kljuke v barvi karoserije
  • Lita platišča
  • Električna in ogrevana zunanja ogledala
  • Opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu, odčitavanje vrednosti s prometnih znakov, stikalo zasenčenih luči (HBA)

UDOBJE V VOZILU

Za naša vozila je značilno neprimerljivo udobje v notranjosti. Notranji dizajn kabine ima praktično, izčiščeno in pregledno zasnovo. Izvedenke Peugeot Boxer za predelavo v avtodom imajo naslednje posebnosti:

Sedeži: odločite se lahko za vrtljiv voznikov in sovoznikov sedež, ki vam zagotavljata enostaven dostop do kabine in zabojnika. Odlagalna mesta pod sedeži nudijo dodaten prostor za shranjevanje.

Prestavna ročica: njena zasnova zagotavlja enostavno vožnjo, za še bolj udobno pomikanje med sedeži pa je prestavna ročica integrirana v sredinski del armaturne plošče. Peugeot Boxer ponuja tudi nove zračnike v sivi barvi aluminija, ki potniški prostor navda s pridihom elegance.

Odlagalna mesta: notranja odlagalna mesta so praktična in enostavno dostopna. Na sredinski konzoli se nahajata tudi dve držali za kozarce.

STORITVE

Prizadevamo si ugoditi specifičnim potrebam uporabnikov avtodomov. Znotraj mreže 6600 pooblaščenih servisov v Evropi bodo za vaše vozilo poskrbeli visoko usposobljeni strokovnjaki. Tudi mreža Peugeot se ukvarja s servisiranjem in vzdrževanjem vseh avtodomov.