INOVACIJE IN TEHNOLOGIJA

/image/95/0/peugeot-3008-1605pc-200.275950.jpg

INOVACIJE IN TEHNOLOGIJA

Vožnja s Peugeotom je tako instinktivna, da se boste povsem zlili s svetom, ki vas obdaja.

Sedite za volan Peugeota i-Cockpit®, unikatnega voznikovega mesta te vrste na svetu. Poprimite za kompakten volan in spoznajte ta edinstven občutek, ko lahko vse upravljate s konicami prstov. Na visoko umeščeni digitalni instrumentni plošči se vam vse pomembne informacije prikazujejo v vidnem polju. Niti za trenutek vam ne bo več treba odmakniti pogleda s cestišča.

Na dosegu roke imate velik zaslon na dotik in številno povezljivo opremo, ki vam zagotavlja intuitivno in povsem varno vožnjo.

Zdaj pa napnite ušesa. Vaš motor PureTech ali BlueHDi je vzor na področju prožnosti in učinkovitosti.

Kot lahko vidite, je bila vsaka najmanjša podrobnost Peugeota zasnovana z namenom, da bi obudila vaše čute.

PEUGEOT i-Cockpit®

/image/95/1/peugeot-3008-1605styp-206.275951.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® bo korenito spremenil vaše vozniške izkušnje. S kompaktnim volanom, instrumentno ploščo v višini oči in velikim zaslonom na dotik vam ergonomsko voznikovo mesto omogoča intuitiven dostop do vseh upravljalnih funkcij in popestri vaše užitke.

/image/95/3/peugeot-3008-2016-885-fr.img.275953.jpg

OBČUTKI V VOŽNJI

V vašem Peugeotu lahko povsem intuitivno uporabljate najbolj napredne tehnologije, ki so bile zasnovane posebej za vaše užitke v vožnji.

Izboljšana vlečna moč in bolj stabilen oprijem vašega vozila, zagotovitev varnosti na cesti, enostavni zagoni in izvajanje manevrov na strmini, enostavno manevriranje med parkiranjem … Številne Peugeotove inovacije vam bodo zagotovile ultimativne izkušnje v vozilu.

/image/95/2/peugeot-308sw-2014-155-fr.img.275952.jpg

UČINKOVITOST

Peugeotova vozila so opremljena z motorji PureTech ali BlueHDi, ki se ponašajo z visoko zmogljivostjo in nizkimi emisijami. Spoznajte tudi samodejni menjalnik EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6), ki je bil zasnovan za optimalno nizko porabo goriva in okrepitev občutkov v vožnji.

/image/95/4/peugeot-308gti-2015-205-de.img.275954.jpg

ZMOGLJIVOST

PEUGEOT v tesnem sodelovanju z ekipami oddelka PEUGEOT SPORT ponuja celovit izbor modelov in zanimanja vrednih konceptov, da ponudijo še bolj intenzivne občutke vsem privržencem dinamične in športne vožnje. Pri modelih s podpisom GTi in GT se zmogljivost in dizajn prepletata na povsem ekskluziven način, da ponudita še bolj intenzivne občutke.

/image/95/5/visuel5.275955.jpg

POVEZLJIVOST

Oglejte si funkcije in aplikacije, ki jih je razvil PEUGEOT Connect in so neopazno integrirane v vaše vozniške izkušnje za še več užitkov in varnosti. Ta povezljiva orodja, ki so lahko namenjena prostočasnim dejavnostim, informacijam ali varnosti, bodo zadovoljila čisto vse vaše potrebe in vam zagotovila še bolj personalizirana potovanja.