INOVACIJE IN TEHNOLOGIJA

nova podoba Peugeot

AVTOMOBILI PRIHODNOSTI

/image/69/9/pgt-p18-cover-youtube.455699.jpg

Prihodnost avtomobilske industrije se že piše. Zdi se, da avtomobili prihodnosti obljubljajo vožnjo brez užitka, kjer bo kontrolo prevzela tehnologija.

To se ne bo zgodilo pri Peugeotu, kjer bo prihodnost bogata in vznemerljiva. Tehnologija se bo uporabljala z enim samim ciljem: užitku v vožnji.

Pripravite se na odkrivanje naše vizije s pomočjo PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT. Vznemirljiva vizija o prihodnosti užitkov v vožnji se izraža v obliki zaželenega in legendarnega vozila. Ta projekcija avtomobila prihodnosti, ki je prevzel realne in radikalno moderne gabarite, poveličuje gene in eleganco iz zapuščine znamke PEUGEOT.

#UnboringTheFuture

PEUGEOT i-Cockpit®

/image/95/1/peugeot-3008-1605styp-206.275951.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® bo korenito spremenil vaše vozniške izkušnje. S kompaktnim volanom, instrumentno ploščo v višini oči in velikim zaslonom na dotik vam ergonomsko voznikovo mesto omogoča intuitiven dostop do vseh upravljalnih funkcij in popestri vaše užitke.

/image/95/3/peugeot-3008-2016-885-fr.img.275953.jpg

SISTEMI ZA VARNOST IN UDOBJE

V vašem Peugeotu lahko povsem intuitivno uporabljate najbolj napredne tehnologije, ki so bile zasnovane posebej za vaše užitke v vožnji. Izboljšana vlečna moč in bolj stabilen oprijem vašega vozila, zagotovitev varnosti na cesti, enostavni zagoni in izvajanje manevrov na strmini, enostavno manevriranje med parkiranjem … Številne Peugeotove inovacije vam bodo zagotovile ultimativne izkušnje v vozilu.

/image/95/2/peugeot-308sw-2014-155-fr.img.275952.jpg

MOTORJI IN MENJALNIKI

Peugeotova vozila so opremljena z motorji PureTech ali BlueHDi, ki se ponašajo z visoko zmogljivostjo in nizkimi emisijami. Spoznajte tudi samodejni menjalnik EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8), ki je bil zasnovan za optimalno nizko porabo goriva in okrepitev občutkov v vožnji.

/image/95/4/peugeot-308gti-2015-205-de.img.275954.jpg

ZMOGLJIVOST

PEUGEOT  ponuja izbor modelov in zanimanja vrednih konceptov, da ponudijo še bolj intenzivne občutke vsem privržencem dinamične in športne vožnje. Pri modelih s podpisom GTi in GT se zmogljivost in dizajn prepletata na povsem ekskluziven način, da ponudita še bolj intenzivne občutke.

/image/95/5/visuel5.275955.jpg

POVEZLJIVOST

Funkcije in aplikacije, ki jih je razvil PEUGEOT Connect, so neopazno integrirane v vaše vozniške izkušnje za še več užitkov in varnosti. Ta povezljiva orodja, ki so lahko namenjena prostočasnim dejavnostim, informacijam ali varnosti, bodo zadovoljila čisto vse vaše potrebe in vam zagotovila še bolj personalizirana potovanja.