SKIP TO CONTENT
POVEZLJIVE STORITVE

POVEZLJIVE STORITVE 

CELOVITA IZKUŠNJA V POVEZLJIVOSTI

POVEZLJIVE STORITVE PEUGEOT: NAVIGACIJA, DALJINSKO UPRAVLJANJE, ...

VARNOST IN VZDRŽEVANJE

V primeru okvare ali prometne nesreče se lahko zanesete na PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT je vodilni v Evropi na področju klica v sili. Klic z geografsko lokacijo, hitra asistenca.

VZDRŽEVANJE NA DALJAVO

Odslej vam ne bo več treba razmišljati o vzdrževanju vašega vozila, za to bo namesto vas skrbel Peugeot. Vdrževanje na daljavo poskrbi za ustrezno delovanje vašega vozila in vas opozori, ko se sproži opozorilo o varnosti ali vzdrževanju. Po potrebi vam Peugeot priskrbi termin v vašem priljubljenem prodajnem mestu. Peugeot ponuja to storitev brezplačno.

 

*Storitev Vzdrževanja na daljavo v Sloveniji še ni na voljo.

POVEZLJIVA 3D NAVIGACIJA

CELOVITE IZKUŠNJE S POVEZLJIVO NAVIGACIJO

Zahvaljujoč naši povezljivi rešitvi bodo vaša potovanja povsem brezskrbna. Optimizirana tehnologija za navigacijo v realnem času vas opozarja na nevarne odseke in vam ponuja dopolnilno ponudbo TomTom Services.

DALJINSKO UPRAVLJANJE E-REMOTE

Po zaslugi aplikacije MyPeugeot lahko nadzorujete polnjenje in vnaprejšnje klimatiziranje vašega elektrificiranega vozila.

APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO

Vaše priljubljene aplikacije bodo vsak dan z vami, tudi med vožnjo z vozilom.

BLUETOOTH®

Po zaslugi tehnologije Bluetooth® lahko svoj telefon povsem varno uporabljate. Na zaslonu vašega vozila sprožite telefonske klice, vzpostavite telefonsko zvezo in poslušate skladbe, ki so shranjene v vašem telefonu.

MYPEUGEOT APP® 

OSTANITE POVEZANI TUDI V SVOJEM VOZILU


Z brezplačno in nujno potrebno aplikacijo MyPeugeot®Pod pogojem, da imate vzpostavljeno povezavo z mobilnim omrežjem in razpoložljivo samo v nekaterih državah.  boste lahko povsem samostojno upravljali svoje vozilo. Sproti nadzorujte porabo, upravljajte svoje vzdrževanje po lastni želji, pridobite vso potrebno dokumentacijo vozila in enostavno upravljajte polnjenje baterije in vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostoraPEUGEOT 308 hybrid.

PEUGEOT SERVICES STORE

Ustvarite račun ali se prijavite v spletni trgovini povezljivih storitev Peugeot Services Store (na voljo tudi prek aplikacije MyPeugeot). Dodajte svoje vozilo in ugotovite, katere storitve so združljive z vašim vozilom.

PEUGEOT CONNECT: POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Tukaj najdete odgovore na najpogostejša vprašanja o naših storitvah. 

NAJEM VOZILA PEUGEOT S STORITVIJO FREE2MOVE

V Slovenijo je prišel nov sistem mobilnosti – Free2move! Enostavna storitev, ki vam omogoča preprost dostop tudi do vozil znamke Peugeot. Najemite avtomobil za obdobje od 1 dneva do 1 meseca, da pokrijete vse svoje potrebe po mobilnosti.