SKIP TO CONTENT
POVEZLJIVE STORITVE

POVEZLJIVE STORITVE 

CELOVITA IZKUŠNJA V POVEZLJIVOSTI

POVEZLJIVE STORITVE PEUGEOT: NAVIGACIJA, DALJINSKO VZDRŽEVANJE, VARNOST

VARNOST IN VZDRŽEVANJE

V primeru okvare ali prometne nesreče se lahko zanesete na PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT je vodilni v Evropi na področju klica v sili. Klic z geografsko lokacijo, hitra asistenca.

VZDRŽEVANJE NA DALJAVO

Odslej vam ne bo več treba razmišljati o vzdrževanju vašega vozila, za to bo namesto vas skrbel Peugeot

Vdrževanje na daljavo poskrbi za ustrezno delovanje vašega vozila in vas opozori, ko se sproži opozorilo o varnosti ali vzdrževanju.

Po potrebi vam Peugeot priskrbi termin v vašem priljubljenem prodajnem mestu.

Peugeot ponuja to storitev brezplačno.

POVEZLJIVA 3D NAVIGACIJA

CELOVITE IZKUŠNJE S POVEZLJIVO NAVIGACIJO

Zahvaljujoč naši povezljivi rešitvi bodo vaša potovanja povsem brezskrbna. Optimizirana tehnologija za navigacijo v realnem času vas opozarja na nevarne odseke in vam ponuja dopolnilno ponudbo TomTom Services.

E-UPRAVLJANJE NA DALJAVO

Po zaslugi aplikacije MyPeugeot lahko nadzorujete polnjenje in vnaprejšnje klimatiziranje vašega elektrificiranega vozila.

APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO

Vaše priljubljene aplikacije bodo vsak dan z vami, tudi med vožnjo z vozilom.

BLUETOOTH®

Po zaslugi tehnologije Bluetooth® lahko svoj telefon povsem varno uporabljate. Na zaslonu vašega vozila sprožite telefonske klice, vzpostavite telefonsko zvezo in poslušate skladbe, ki so shranjene v vašem telefonu.

MY PEUGEOT APP® 

OSTANITE POVEZANI TUDI V SVOJEM VOZILU


Z brezplačno in nujno potrebno aplikacijo MyPeugeot®Pod pogojem, da imate vzpostavljeno povezavo z mobilnim omrežjem in razpoložljivo samo v nekaterih državah.  boste lahko povsem samostojno upravljali svoje vozilo. Sproti nadzorujte porabo, upravljajte svoje vzdrževanje po lastni želji, pridobite vso potrebno dokumentacijo vozila in enostavno upravljajte polnjenje baterije in vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostoraPEUGEOT 308 hybrid.