maska Peugeot 3008
maska Peugeot 3008

Športna terenska vozila, znana tudi po angleški kratici SUV za "sport utility vehicle", tvorijo segment vsestransko uporabnih vozil, ki ponujajo zapeljiv dizajn, modularnost za vse preizkušnje in optimalno udobje v vožnji za vse vrste potovanj. Utelešajo avtomobilsko sodobnost, predstavljajo statusni simbol in so tehnološko dovršena.

Vabimo vas, da si jih ogledate in se predate povsem inovativnim, očarljivim in senzoričnim izkušnjam v vožnji.

ZMOGLJIVOST IN UČINKOVITOST

Bencinski motorji PureTech in dizelski motorji BlueHDi, s katerimi so opremljeni Peugeotovi SUV-ji, so pravi koncentrat učinkovitosti in tehnologij ter se ponašajo z nizkimi emisijami CO2. Zasnovani so na lahki in modularni konstrukcijski osnovi EMP2, zagotavljata zmogljivost in nizko porabo goriva. Ročni menjalniki BVM5/BVM6 in samodejni menjalnik EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) združujejo užitke v vožnji z učinkovitostjo. SUV Peugeot 2008 pa je na voljo tudi z električnim motorjem.

DINAMIČNOST IN ERGONOMIJA

Vsi Peugeotovi SUV-ji slovijo po svojih dinamičnih lastnostih in vsebujejo številne tehnologije, ki zagotavljajo izjemno udobje. Voznikovo mesto Peugeot i-Cockpit®, ki ga sestavljajo kompakten volan, instrumentna plošča v višini oči in zaslon na dotik, zagotavlja inovativno vožnjo in izjemno priročno krmiljenje. Privzdignjen voznikov položaj omogoča boljšo vidljivost, ki zagotavlja še več udobja v vožnji. Sistemi za pomoč pri vožnji pa dodatno okrepijo užitke za volanom in povečajo varnost potnikov.

UDOBJE IN MODULARNOST

Vsa Peugeotova športna terenska vozila imajo prostorno potniško kabino, ki vozniku in potnikom ponuja obilo udobja in vsa potrebna odlagalna mesta. Notranjost Peugeotovih SUV-jev ponuja od 5 do 7 sedežnih mesti za celotno družino. Poleg prostorne notranjosti je potnikom na voljo tudi prtljažnik z veliko nakladalno prostornino. Preklopni zadnji sedeži zagotavljajo optimalno fleksibilnost za vse vrste poti in dejavnosti.

ELEGANTEN DIZAJN IN ŠPORTEN VIDEZ

Peugeotovi SUV-ji so robustni in hkrati tudi elegantni, s čimer zvesto skrbijo za ugled blagovne znamke. Njihov prepoznaven dizajn prepoznamo po privzdignjenem podvozju, horizontalnem pokrovu motornega prostora, vertikalno umeščeni okrasni maski in poudarjenih blatniških koših.

PEUGEOT 2008

SUVERENO popelje v nove dimenzije vožnje!

Novi SUV Peugeot 2008

Kompakten in vsestransko uporaben športni terenec s sodobnim dizajnom, prostornostjo, prilagodljivostjo in varnostnimi sistemi nudi raznolike izkušnje v vožnji, po zaslugi inovativnega voznikovega mesta Peugeot 3D i-Cockpit®, naprednih tehnologij ter izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na elektriko, pa je Peugeot 2008 prava izbira za vse, ki iščejo resnično napreden SUV.

PEUGEOT 3008

Suvereno obvlada vse spremembe!

prenovljeni SUV Peugeot 3008

PEUGEOT 3008 je s svojimi močnimi aduti namenjen zahtevnim kupcem, ki se želijo razlikovati od ostalih in iščejo nove izkušnje. S svojim spektakularnim vozniškim mestom PEUGEOT i-Cockpit® nove generacije, izjemno navdahnjenim oblikovanjem, dodelano zgradbo in visokotehnološko opremo je športno terensko vozilo PEUGEOT 3008 prepričalo tudi najbolj zahtevne.

PEUGEOT 5008

Suvereno prostoren, za vse družine!

prenovljeni SUV Peugeot 5008

PEUGEOT 5008 vstopa med velika športno terenska vozila s sedmimi sedeži segmenta C. Ponaša se s spektakularnim voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit® zadnje generacije, z modularno konstrukcijsko osnovo EMP2 ter s številnimi sistemi za udobje in varnost vrhunske tehnologije. Pod elegantnim in dinamičnim dizajnom se skriva izredno uporabno vozilo: po zaslugi sedmih individualnih sedežev se lahko po svoji modularnosti kosa z najboljšimi enoprostorskimi vozili.

SUV VOZILA PEUGEOT