SKIP TO CONTENT
Lahka gospodarska vozila Peugeot

SPOZNAJTE NAŠ IZBOR LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL PEUGEOT

MALI FURGONI, FURGONI, DOSTAVNI KAMIONI

CELOVIT IZBOR UDOBNIH GOSPODARSKIH VOZIL

Naš izbor lahkih gospodarskih vozil (LCV) Peugeot je zasnovan posebej za poslovne uporabnike in podjetja. Ugodil bo vsem vašim zahtevam z vidika prevoza blaga ali velikih predmetov. V ta namen vam ponujamo razne modele modernih in modularnih malih furgonov, furgonov in dostavnih kamionov. Slednji skrbijo za vaše udobje, varnost in visoko produktivnost. Opremljeni so z najnovejšimi tehnologijami, tako da vas bodo spremljali na vseh vsakodnevnih ali občasnih službenih poteh, ne glede na razdaljo. Glede na nivo opreme in izbrane opcije boste lahko izkoristili prednosti bencinskih, dizelskih ali električnih motorjev, najnovejšega navigacijskega sistema, vtičnice USB za polnjenje pametnega telefona, udobnih sedežev, klimatske naprave in raznih sistemov za pomoč pri vožnji. 

IZBOR LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL PEUGEOT

PEUGEOT PARTNER

KOMPAKTNI MALI FURGON

PEUGEOT Partner, ki je bil izbran za gospodarsko vozilo leta 2019 ponuja od 3,30 do 3,80 m3 ter od 650 do 1000 kg nakladalne prostornine, odvisno od izvedenke. 

 

To gospodarsko vozilo je na voljo tudi s 100 % električnim motorjem: PEUGEOT e-Partner.

 
VEČ O peugeot partner
PEUGEOT EXPERT

FURGON PO VAŠIH ZAHTEVAH

Kompaktni gospodarski furgon PEUGEOT Expert, ki je bil izbran za gospodarsko vozilo leta 2021 leta, bo poenostavil vašo poslovno dejavnost. 

Podaljšana izvedenka Expert sprejme do 1400 kg dovoljene obremenitve in ponuja do 6,60 m3 uporabne prostornine. 

 

To vozilo je na voljo tudi s 100 % električnim motorjem: PEUGEOT e-Expert.

 
VEČ O PEUGEOT EXPERT
PEUGEOT BOXER

VSESTRANSKI GOSPODARSKI KAMION

Odkrijte paleto vozil PEUGEOT Boxer, od minibusov do gospodarskih vozil z veliko prostornino (od 8 do 17 m3), ki so enostavna za upravljanje, vzdržljiva, varčna in prilagodljiva.

S svojo zasnovo in opremo bo PEUGEOT Boxer docela ugodil vsem zahtevam poklicnih uporabnikov, poleg tega pa jim ponuja še udobje pisarne na kolesih.

 

To vozilo je na voljo tudi s 100 % električnim motorjem: PEUGEOT e-Boxer.

 
VEČ O PEUGEOT BOXER

MODULARNO GOSPODARSKO VOZILO ZA ZADOVOLJITEV VAŠIH POTREB

Ne glede na to, ali ste samozaposleni ali vodja velikega podjetja, boste pri nas zagotovo našli gospodarski furgon, ki je povsem primeren za vašo poslovno dejavnost in to ne glede na vaše finančne zmožnosti.

 

Naša nova gospodarska vozila, kot na primer kompaktni mali furgon Peugeot Partner, srednji furgon Peugeot Expert ali veliki furgon Peugeot Boxer, ponujajo različne prostorne za nakladanje v razponu od 3 do 17 m3. Vsa naša vozila so poleg tega opremljena z bočnimi drsnimi vrati, po zaslugi katerih je možno vozilo natovoriti in raztovoriti v rekordnem času, in s tem tudi povečati vašo produktivnost.